Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Virgina123 Aha,dobrý vědět.
Ale tak my máme první IVF za sebou bez MACS
Holky, můžu si vyžádat v CARu naši kartu nebo všechna vyšetření když chci přestoupit jinam?
@Lucie58 no takže asi stejný názor. Já bych se ale chtěla tomu možnému neúspěchu tímto trochu vyvarovat pac máme taky z těch pár spermií ještě většinu blbych
Jenže prej že to nechá na mne když za to budu hodně kopat udělají to. Ale nvn no
@ejbinka A mám si zažádat o vydání karty nebo zaslání všech vyšetření na email? Nevím jak na to porcesně. Děkuju ![]()
@ejbinka Dobře moc děkuju, ještě čekám na výsledky trombofilní mutace a hned zažádám. Brali mi krev na imunulogii a když byly výsledky, tak jsem si zašla a za doktorkou a ta mi řekla, že mi nenabrali trombofílii a že jsem si to měla pohlídat, tak že teď čekat dalších 14 dní kvůli prý mé chybě.. fakt jsem už vytočená..
@Lucie58 píše:
@kakaramelka partner ma prave 67% apoptotickych spermii a doktorka mi rekla, ze staci ISCI + PISCI, což se mi teda vubec nelibi. Řekla ze ty mrtvé uz vidí uz pri ISCI, takze MACS neni potreba, ale me se to pocitově teda nelíbí. Jdeme k andrologovi a pak uvidíme jestli zahájit lecbu nebo jit rovnou do IVF s MACS.
Ahoj, hele já nevím, ale my máme ve zprávě časně a pozdně apoptické a já si z laickýho hlediska prostě myslím, že minimálně ty pozdně apoptický teda při ICSI vidět nemůže. My do MACS půjdeme určo taky a Jarošová s tímhle postupem souhlasí. ![]()
@ejbinka to prý s picsi nejde kombinovat my řekli… Že jen s icsi… Ale taky jdu do macs myslím si že by to nenabízeli kdyby to mělo něčemu vadit kor spermií naopak… Já otěhotněla Vzd ale pak se neudržel a vypadá to na tuto příčinu právě… Že ano vypadaly po imsi že jsou ok ale nebyly… Ve finále…
@kakaramelka a jak moc špatný máš ten spg Dr se k macs tváří přívětive? Mne právě moc ne tak mám o čem přemýšlet
@kakaramelka No to říkají v Gennetu asi, že se nedá kombinovat, ale třeba znám holky, které chodí do CUBE a tam s tou kombinací problém nemají. Takže je to asi otázka názoru danýho centra…
@mzk píše:
@kakaramelka No to říkají v Gennetu asi, že se nedá kombinovat, ale třeba znám holky, které chodí do CUBE a tam s tou kombinací problém nemají. Takže je to asi otázka názoru danýho centra…
Minuly tyden mela kamoska v Gennetu MACS s PICSI. Je ji pres 40 a jeste ctvrty den mela skoro vsechna embrya. Takze vi s jistotou, ze embrya, ktera odpadla, byla ze spatnych vajicek.
@ejbinka píše:
@MartinaCV takže v Gennetu nemají problém s kombinací PISCI + MACS? tu bych totiž volila ráda já ač spermio je vcelku ok, ale nechci plýtvat vajíčky, kterých nemám moc a dát do nich „nejistou“ spermii…
Nemaji.
@MartinaCV @ejbinka Tak super, protože my to tak chceme taky. ![]()
@ejbinka No já jdu 4.9 na tu operaci a uvidíme, jak velkou pauzu mi dají po operaci. Ale moc dlouho to asi nebude, protože Dr. říkal, že čím dřív po operaci, tím líp ![]()
@ejbinka no to se tam asi budu potkávat i s vámi já
Já začnu v srpnu spíše ale září bych viděla
Ke komu chodíš k Dr?
@mzk a ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.