Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
13.6.18 12:17
@lolitaska píše:
Volala jsem do Is Caru a neni potreba mit k pani doktorce doporuceni od lekare. Tak si tam klidne holky zavolejte at se vam podiva na imunologii odbornik s velkym O. :)

Ano, dostat se k Dr. Malíčkové do Iscaru je možné bez problémů s tím, že IVF je pak možné podstoupit v Gennetu. Ptala jsem se jí na to s tím, že to sem dám všem vědět. Jen mi tedy ještě chválila MUDr. Nováka, který pro Gennet začal pracovat jako reprodukční imunolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.6.18 17:44
@MartinaCV píše:
Tak myslím, že jsem tady asi nejvhodnější já, když si prolistuje tuto diskuzi a moc by mi to pomohlo, jdeme opět do IVF :mrgreen:
Už se ale nevejdeme věkem, nicméně ráda pomůžu dalším, kdo se rozhodují, jako to dělám dosud už čtvrtý rok :hug:

No, škoda. Ale ještě tam je, že není žádná předchozí zkušenost s IVF, tak to mi přijde už moc. Chtějí zkušenosti z Gennetu, ale bez IVF? :think:
Jinak ty by jsi opravdu byla top kandidátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
13.6.18 18:55
@Petruš Z. píše:
No, škoda. Ale ještě tam je, že není žádná předchozí zkušenost s IVF, tak to mi přijde už moc. Chtějí zkušenosti z Gennetu, ale bez IVF? :think:
Jinak ty by jsi opravdu byla top kandidátka :-)

Taky mi přijdou podmínky zvláštní. Nicméně už jsem jim napsala svůj příběh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.6.18 19:26
@Dannylinka píše:
Taky mi přijdou podmínky zvláštní. Nicméně už jsem jim napsala svůj příběh :palec:

Super :palec: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
13.6.18 21:10

@Anuska31 já bych ten termín vzala všemi deseti, pokud je to možné! :think: :hug: jsme objednání na konec července pomalu až…a jsem den po revizi:( ale to je asi brzy, ze? Nevím, kdy přijde histologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.6.18 21:43
@Dannylinka
@Dannylinka píše:
Taky mi přijdou podmínky zvláštní. Nicméně už jsem jim napsala svůj příběh :palec:

Tak držím palce ať si tě vyberou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
13.6.18 23:26
@Petruš Z. píše:

Ahoj Péťo, jj, viděla jsem i tuhle podmínku, ale napsala jsem jen fofr post, byla jsem už s taškou v ruce na odchodu do školy, tak jsem nešla do všech detailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
13.6.18 23:27
@Dannylinka píše:

Tak to držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
14.6.18 09:30

@MartinaCV nesplňujete kritéria paní a ještě bys jim do toho kecala jak to dělat nejlépe :mrgreen: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
14.6.18 12:12

Holky, platí se na letné prodloužená kultivace? V ceníku jsem jí nenašla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.6.18 12:34
@Marcella01 píše:
@MartinaCV nesplňujete kritéria paní a ještě bys jim do toho kecala jak to dělat nejlépe :mrgreen: :mavam: :hug:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.6.18 12:40

@Marcella01 Kámoška byla dnes u Machače, tak referovala a z toho je zřejmé, že máme s Dr. Machačem stejný názor na to, jak by to mělo vypadat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.6.18 12:41
@Lucka-26 píše:
Holky, platí se na letné prodloužená kultivace? V ceníku jsem jí nenašla :)

Platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.6.18 12:42
@Petruš Z. píše:

Nakonec si mě přeci jen ale někdo všiml, tak to moje psaní tady mělo smysl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.6.18 15:52

Ahoj holky. Tak 1.IUI nevyšlo :,( Dva dny po vysazení Utroše přišla dnes ms takovou silou, jako bych byla už 3.dc

Konečně Jarosova přítomna, tak 25.6. na foliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.