Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lolitaska píše:
Volala jsem do Is Caru a neni potreba mit k pani doktorce doporuceni od lekare. Tak si tam klidne holky zavolejte at se vam podiva na imunologii odbornik s velkym O.
Ano, dostat se k Dr. Malíčkové do Iscaru je možné bez problémů s tím, že IVF je pak možné podstoupit v Gennetu. Ptala jsem se jí na to s tím, že to sem dám všem vědět. Jen mi tedy ještě chválila MUDr. Nováka, který pro Gennet začal pracovat jako reprodukční imunolog.
@MartinaCV píše:
Tak myslím, že jsem tady asi nejvhodnější já, když si prolistuje tuto diskuzi a moc by mi to pomohlo, jdeme opět do IVF
Už se ale nevejdeme věkem, nicméně ráda pomůžu dalším, kdo se rozhodují, jako to dělám dosud už čtvrtý rok
No, škoda. Ale ještě tam je, že není žádná předchozí zkušenost s IVF, tak to mi přijde už moc. Chtějí zkušenosti z Gennetu, ale bez IVF? ![]()
Jinak ty by jsi opravdu byla top kandidátka ![]()
@Petruš Z. píše:
No, škoda. Ale ještě tam je, že není žádná předchozí zkušenost s IVF, tak to mi přijde už moc. Chtějí zkušenosti z Gennetu, ale bez IVF?
Jinak ty by jsi opravdu byla top kandidátka
Taky mi přijdou podmínky zvláštní. Nicméně už jsem jim napsala svůj příběh ![]()
@Dannylinka píše:
Taky mi přijdou podmínky zvláštní. Nicméně už jsem jim napsala svůj příběh
Super
Držím palce.
@Anuska31 já bych ten termín vzala všemi deseti, pokud je to možné!
jsme objednání na konec července pomalu až…a jsem den po revizi:( ale to je asi brzy, ze? Nevím, kdy přijde histologie
@Dannylinka píše:
Tak držím palce ať si tě vyberou ![]()
@Petruš Z. píše:
No, škoda. Ale ještě tam je, že není žádná předchozí zkušenost s IVF, tak to mi přijde už moc. Chtějí zkušenosti z Gennetu, ale bez IVF?
Ahoj Péťo, jj, viděla jsem i tuhle podmínku, ale napsala jsem jen fofr post, byla jsem už s taškou v ruce na odchodu do školy, tak jsem nešla do všech detailů.
@Dannylinka píše:
Tak to držím pěsti ![]()
@MartinaCV nesplňujete kritéria paní a ještě bys jim do toho kecala jak to dělat nejlépe
![]()
Holky, platí se na letné prodloužená kultivace? V ceníku jsem jí nenašla ![]()
@Marcella01 píše:
@MartinaCV nesplňujete kritéria paní a ještě bys jim do toho kecala jak to dělat nejlépe![]()
![]()
@Marcella01 Kámoška byla dnes u Machače, tak referovala a z toho je zřejmé, že máme s Dr. Machačem stejný názor na to, jak by to mělo vypadat ![]()
@Lucka-26 píše:
Holky, platí se na letné prodloužená kultivace? V ceníku jsem jí nenašla
Platí.
@Petruš Z. píše:
Nakonec si mě přeci jen ale někdo všiml, tak to moje psaní tady mělo smysl ![]()
Ahoj holky. Tak 1.IUI nevyšlo
Dva dny po vysazení Utroše přišla dnes ms takovou silou, jako bych byla už 3.dc
Konečně Jarosova přítomna, tak 25.6. na foliky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.