Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
14.7.18 06:56

@kiwiovka ahojky, tak uz se nam to krátí. Zítra odlétáme domů. Na jednu stranu :cert: - člověk tu neřešil ty starosti co má doma, a na druhou stranu :dance: už se mi stýská po milackovi.

Ke komu jsi nakonec objednana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
14.7.18 08:09

@Dannylinka
Jo, na dovče to vždycky utíká moc rychle :D

Přijedeš odpočatá a třeba to klapne přirozeně :)

Abych nekecala, třeba dr. Lang? Nebo tak nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.7.18 10:21

@kiwiovka tak toho neznám ještě. Budu držet palečky.

Jojo přítel říkal, ať si pořádně v moři vycachtam pipi :lol: že se pak povede. No nevím nevím :think: zas ho nepustí k doktorovi na IUI, mají v práci nějaký audit a nezájem. Teď tam byl dva dny 13h !! :cert: Ani mu nedali volno, aby pro nás mohl na letiště. Priletime v 0:30 a ve 4h by měl vstávat do práce, kdyz prijede nejdriv ve 3h domu. Udělali mu gesto - dali mu výjimečně jednu odpolední :roll: By ty lidi udreli a osobní život ten tam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
15.7.18 13:18

@Dannylinka
tak to je pěkně blbý, když to má v práci složitý…Já mám v práci taky 12ky, takže mi to přijde normální :D Ale pokud to měl jako přesčas, tak by mu měli dát volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
16.7.18 12:12

@MartinaCV mohu se neco zeptat,kdyz ty tak vše víš.. :) kdyz je nativ s min.stimulaci tak kolikaty den se asssiiiii odebiraj vajicka..?melo ba to asi byt tak nejak kolem 14 dne ,jako v dobe me ovulace..?to je asi jine nez pri klasickem ivf,kdy se to sledovalo a trebas zas navýšil injekce.. leky.....:(to me odebiral od 15-21 dne)Tady budu mit clostibelgit a asi malou davku menopuru ,to je ste nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.7.18 12:58
@maja111111 píše:
@MartinaCV mohu se neco zeptat,kdyz ty tak vše víš.. :) kdyz je nativ s min.stimulaci tak kolikaty den se asssiiiii odebiraj vajicka..?melo ba to asi byt tak nejak kolem 14 dne ,jako v dobe me ovulace..?to je asi jine nez pri klasickem ivf,kdy se to sledovalo a trebas zas navýšil injekce.. leky.....:(to me odebiral od 15-21 dne)Tady budu mit clostibelgit a asi malou davku menopuru ,to je ste nevim..

Musím trvat na tom, že vajíčka by se měla odebírat až ve chvíli, kdy mají velikost na odběr, nikdy bych to nepaušalizovala na určitý den, ale řídila se ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
16.7.18 14:11

Ahoj holky, prosím o radu! Při minulé prohlídce jsme se s Jarošovou zakecaly a jaksi jsme tím zamluvily předpis antikoncepce, kterou mám brát min. do té operace, která mě čeká v září. Bohužel mi zásoby nevystačí do té operace. Nemůžu se tam vůbec dovolat. :( Ve středu tam jdeme na genetiku. Myslíte, že když tam za nima zajdu a požádám, jestli by mi nedali recept, tak to udělají? Sem z toho trochu v nervu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
16.7.18 16:02

@MartinaCV a nevis jaka je to velikost?,já uz to nejak zapomela.Měla jsem delší pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.7.18 23:22

@mzk Ahoj mzk, urcite. Nedej se odbyt, mas to urcite v zaznamech a protokolu. Vypsat a podepsat recept muze kterykoliv lekar, jen pro sestry bude pruda to vybehat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
17.7.18 08:45

@Pohora Děkuju moc! Jedná se o antikoncepci, aby se mi do operace nerozjela endometrioza. Navíc jedeme k moři, takže bych si to nerada odtrpěla zrovna tam…Bderu jí teď bez přestávky a nějak mi nedošlo, že se tím výrazně zkrátí doba braní, viď :D Sem nebrala tyhle prášky ani nepamatuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.7.18 09:44

Ahoj holky, věděly jste, že Prague Fertility Centre má tu mašinu, která pozná, v jakém přesně okamžiku vajíčko oplodňovat? :) Specializují se i na ženy nad 40, psalo mi pár holek, co se jim tam zadařilo i ve vyšším věku a před tím nikde ne. Dá se tam v pohodě dovolat, není problém s komunikací, jako asi všechny známe :poblion: a stimulace prý dělají opravdu na míru, nestává se, že by měly nezralá vajíčka apod. Žádný „masokombinát“. Přečetla jsem si tady pár diskuzí o PFC a vypadá to dobře. Jinak pozor holky na jednu věc, pojišťovna hradí genetiku embryí jen jednou do roka a max. u 8 embryí. V PFC to dělají tak, že když má žena méně embryí a chce to radši zkusit ještě jednou, tak ty odebrané buňky embryí také zamrazí a pošlou na vyšetření až po rozmražení, když mají bioptovaných embryí víc. Je hezké, že pamatují na všechno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.7.18 09:58
@mzk píše:
Ahoj holky, prosím o radu! Při minulé prohlídce jsme se s Jarošovou zakecaly a jaksi jsme tím zamluvily předpis antikoncepce, kterou mám brát min. do té operace, která mě čeká v září. Bohužel mi zásoby nevystačí do té operace. Nemůžu se tam vůbec dovolat. :( Ve středu tam jdeme na genetiku. Myslíte, že když tam za nima zajdu a požádám, jestli by mi nedali recept, tak to udělají? Sem z toho trochu v nervu :(

Jo, to dovolávání je otřesné, stěžují si na to i holky v jiných diskuzích když „drbou“ Gennet. Navíc se během dne stane klidně i několikrát, že sestra přepojí jinam, než člověk požádal, nebo při přepojování zavěsí a člověk zase dvě a půl hodiny od znovu pokouší štěstí se dovolat aspoň někomu, kdo se afektovaně zeptá: a vy tam chcete přepojit jako proč? Vy to máte nějak domluvené, nebo co? Velké zklamání, mnoho negativních změn, o (ne)individuálním přístupu nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.7.18 10:01
@maja111111 píše:
@MartinaCV a nevis jaka je to velikost?,já uz to nejak zapomela.Měla jsem delší pauzu

Nevím přesně, ale stimulace se ukončuje třeba u vel. 18 mm s tím, že do odběru folík ještě doroste. Nevím, jestli se to dá brát paušálně, ale často dochází k ovulaci při velikosti 20-22 mm. Mrkni na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.7.18 10:08

@maja111111
Souhlasím s Martinou, včera jsem to řešila se svým obvoďákem, který mi doporučuje nativ a mluvil o odběru při velikosti okolo 22 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.7.18 10:10
@jezz1e píše:
@maja111111
Souhlasím s Martinou, včera jsem to řešila se svým obvoďákem, který mi doporučuje nativ a mluvil o odběru při velikosti okolo 22 mm.

Nativ v Gennetu ale zrovna nemilujou :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.07.18 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.