Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
18.7.18 10:55

Ahoj holky. Prosím o radu, zkušenost.
Dnes jsem byla na UTZ před IUI. Mívám ovu po Ovitrelle 14-15dc. Dnes jsem 12dc a doktorka nenašla folikul. Ale pak našla žluté telisko a řekla, že už jsem teď někdy po ovulaci. Nevíte, jak dlouho je takto vidět? Respektive když bylo včera večer tuleni, je nějaká šance?

Jinak jsem byla dnes :cert: :cert: naštvaná. Byla jsem objednana k Jarosove a kdy to sem přišla tak mi řekli, ale my vás tu máme na zítra o hodinu později :pocitac: nikdo mi nedal vědět. Musela jsem k Roznickove, která tentokrát nebyla moc milá. No nakonec jsem se uklidnila, když vlastně nic nemusela plánovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.7.18 11:01
@Dannylinka píše:
Dnes jsem byla na UTZ před IUI. Mívám ovu po Ovitrelle 14-15dc. Dnes jsem 12dc a doktorka nenašla folikul. Ale pak našla žluté telisko a řekla, že už jsem teď někdy po ovulaci. Nevíte, jak dlouho je takto vidět? Respektive když bylo včera večer tuleni, je nějaká šance?Jinak jsem byla dnes :cert: :cert: naštvaná. Byla jsem objednana k Jarosove a kdy to sem přišla tak mi řekli, ale my vás tu máme na zítra o hodinu později :pocitac: nikdo mi nedal vědět. Musela jsem k Roznickove, která tentokrát nebyla moc milá. No nakonec jsem se uklidnila, když vlastně nic nemusela plánovat…

Jo, mně dnes volala sestra, že se mnou chtějí mluvit z laboratoře a že mě přepojí, tak jsem čekala co se děje a pán v laborce se divil, že to je omyl, že to je stará informace. Ono to není to jediné.. Já už sem přispívat nebudu, pro mě ztráta drahocenného času a kdyby jenom času. Mějte se tu a hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
18.7.18 11:54
@Dannylinka píše:
Dnes jsem byla na UTZ před IUI. Mívám ovu po Ovitrelle 14-15dc. Dnes jsem 12dc a doktorka nenašla folikul. Ale pak našla žluté telisko a řekla, že už jsem teď někdy po ovulaci. Nevíte, jak dlouho je takto vidět? Respektive když bylo včera večer tuleni, je nějaká šance?Jinak jsem byla dnes :cert: :cert: naštvaná. Byla jsem objednana k Jarosove a kdy to sem přišla tak mi řekli, ale my vás tu máme na zítra o hodinu později :pocitac: nikdo mi nedal vědět. Musela jsem k Roznickove, která tentokrát nebyla moc milá. No nakonec jsem se uklidnila, když vlastně nic nemusela plánovat…

Tak doufám, že jsi nebyla napsaná místo mě…mě čeká zítra v 11 první doslova vybojovaná konzultace u Jarošové, tak snad to nepopletli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.7.18 16:19

@MartinaCV co se to tam teď děje? To jsou přepracovaný, nebo nezkušený??? Mrzi mě, že to tu chceš vzdát, ale popravdě se ti nedivím. I já už tu tolik nepřispívám. Je důležité myslet hlavně na sebe, takže ti budi držet palce k miminku a když se tu někdy ukážeš, určitě budeme rády.

@Synekdoche7 Držím ti palce. Já tam byla údajně na 11:30 Takže po tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.7.18 17:52

@MartinaCV to je škoda :( :( jsi dost dobra zkušená, informována. .
Já jsem se tam zatím nedostala. Před více než deseti dny jsem tam posilala objednáváci formulář, jelikož se prostě nedovolam..a v informačním emailu psali ze se ozvou do dvou dnů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
18.7.18 18:21
@Satty píše:
Ahojky, jeeje to si asi budu muset precist tech 2000 stranek, abych vydedukovala, kdo z doktoru bude kvalitni :( Taky chodim k Mokre. Uz jsem z toho na palici :zed: :zed:

Nemusis pročítat 2000 stránek, stačí 100. Tím získás základní přehled, omývá se to tu stále dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.7.18 20:16

@Cuddy
Urcite mrknu, ale @MartinaCV me dost nalomila s fert.centrem. Jeste uvidim, jestli mi neporadi s problemem jiny obyc gynekolog a kdyz ne, asi zamirim sem :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.18 22:34

@Satty Ahoj, z doktorek Jarošová a Langerová jsou nejzkušenější. Ale je teď problém získat termín. Mají plno na dlouho dopředu. Jsem u Jarošové, první konzultace trvala skoro 3/4 hodiny, ale vesměs si zapisovala informace z mých bohatých zkušeností s IVF. na dotazy už v podstatě nezbyl čas. :zed: Navrhla dlouhý protokol a jako stimul. lék Elonvu. Prý s ní má výborné zkušenosti. Já ale zůstanu u menopuru, je to už náš poslední pokus jako samoplátci, tak nechci riskovat, že vyhodim 70-90 tisíc za nic. (nic moc skvělého jsem se o Elonvě nedočetla, spíš mě každý odrazoval).
Co ti dala za léky Mokrá? Já před lety měla Menopur, Cetrotide, Ovitrelle. Čerstvý transfer se podařil, ale 4 následné kety po 3 letech už ne. Cpala do mě Estrofem a přerůstala mi sliznice. Když je moc vysoká, tak už se mimčo taky nechytne. Bohužel jsem se to dočetla pozdě. Jo a u posledního ketu, když jsem ho chtěla bez estrofemu, tak mi vložila embryo až 6. den místo 5, protože byla neděle. Špatně spočítala, jak to vychází. Za mě Mokrá už nikdy více.
Zkus to druhé centrum, o kterém psala Martina CV. Prý je ale dražší… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
19.7.18 09:49

@Dannylinka jé, a v kolik hodin jsi u Rožníčkové byla? Mám pocit, že jsem na chodbě potkala známou tvář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
19.7.18 09:51

@MartinaCV to nééééé 8o Zníš docela hodně zhrzeně, děje se něco? Tak to nevím, co tu budeme bez tebe dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.7.18 10:41
@Nicky B píše:
@MartinaCV to nééééé 8o Zníš docela hodně zhrzeně, děje se něco? Tak to nevím, co tu budeme bez tebe dělat :(

Ano, děje, jinak bych hůl nezlomila. Myslím si, že stimulace musí být vedeny pečlivě, promyšleně, neplánovat OPU v okamžiku nezralosti vajíček (malé velikosti folikulů) atd. atd. atd. Držím pěsti všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahoda.mrazena
19.7.18 11:58

@MartinaCV to se ti stalo u MUDr. Jarosove? 8o

• Citovat
  • Upravit
62
19.7.18 11:59

@barevnakvetinka Ahojky, uz si nepamatuju, co mi Mokra davala, ale celken jsem mela pres 20 vajicek. Mela jsem lehky hyperstimulak, takze k ET nedoslo. Az nasledujici mesic KET. Z dvaceti vajec jen 8 zralych, oplodnilo se 5 a prodlouzenou kultivaci prezily jen 3. Coz je dost zoufala bilance :( Ted me pry chce stimulovat jinak, jen se bojim, aby se urodilo aspon neco a ja neprisla o cely jeden pokus. Navic se u me prave vyskytly komplikace (z neznameho duvodu spinim mimo cyklus) a na popud toho mi dr. rekla, ze uz nevi, co na me zkusit. Ze to umelko treba nejde i kvuli tomu :,( :,( :,( Tak bych rada slysela jineho dr.
A ty jsi samoplatce? To znamena, ze uz sis placene pokusy vycerpala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.7.18 12:09

@barevnakvetinka Taky jsem kvuli neprav. ovu a tudiz sliznici dostavala Estrofem. A spinila jsem i pres nej, coz dr. nechapala. Nastesti mi nikdy sliznice neprerostla, vedela jsem, ze to neni dobry, tak jsem si to hlidala. Kdyz jsem chtela nativ.cyklus, tak jsem pila kontryhel, ale zase jsem zacla spinit, tak z toho nic nebylo. Na Ketech jsem byla 10/17, 2/18 a 5/18. Nic se nechytlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
19.7.18 16:01

@Nicky B v 10:30h. Známou tvář? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.