Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5006
23.7.18 21:15
@lara9097 píše:
Ahoj holky. Zítra nás čeká Imunologie v Gennetu na letné s nějakým panem doktorem Černým myslím.
Dělali nám zatím test genetické kompatibility a čekáme na výsledky 4-6 tydnu cca.
Zajímalo by mě, co se bude dit, když ten test vyhodnotí, že se k sobě “nehodíme”? Dá se
To nějak řešit? Paní doktorka nám řekla, ze není důvod zatím jít do IUI ani do IVF, že tomu máme dát sanci přirozeně (že i 2 ZT můžou byt náhoda??!) protože vždy jsem otěhotněla okamžitě, avšak ani jednou jsem plod neudržela déle jak do 14.tt.
Už jsem fakt zoufalá…teď je konec 6.nedeli po revizi dělohy v 8tt tentokrat a nevím, jestli máme zkoušet nebo počkat na výsledky. Moc děkuji

Ahoj, doktor Cerny NENI imunolog, je gynekolog a porodnik a pokud vim, je v Gennetu novy, mozna ani ne pul roku. Proto bych od konzultace necekala nic moc, mozna Vas spis na zaklade vysledku Vasich testu posle k jejich imunologum v Arse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
26.7.18 17:06

Jaká je čekaci doba na imunologii u paní Malíčkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
26.7.18 17:28

@slunce1
my jsme loni čekali cca dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.18 18:07

V Iscare na imunologii je to par tydnu:)

• Citovat
  • Upravit
3725
26.7.18 18:07

Ahojky, tak se nám to krátí a v pondělí v 9.30 jdu na UZ před MS a ve středu snad přijde červená a pak snad už ivf se šťastným koncem… Jdem do macs+icsi+pk, někdo kdo jde taky v srpnu??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.7.18 18:12

@kakaramelka já jsem týden po odběru vajíček, tak teď čekám na výsledek. Přeji ti hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.18 18:14

@kakaramelka ahoj, já jdu v srpnu. Zatím mi píchli zoladex a od 9.8. začínám stimulaci. nevím ale jistě, jestli půjdu do čerstvého transferu… U koho jsi vedená a jakou máš stimulaci? Kolik ti slíbili kontrol během stimulace? Já jsem u Jarošové a až doma jsem si uvědomila, že mluvila o 17. na kontrolu. To je blbost, ne?.. že by byla jen jedna kontrola…? Budu si píchat Menopur. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
26.7.18 18:21

Prosim moc o radu uz jsem zoufala. Partnerovi imunolog zjistil, ze ma hodne apoptopickych spermii a rekl, ze jeho prace tim konci a mame se obrátit na androloga. Obrátili jsme se tedy na androloga. Udelal vysetreni z krve, moci a spermatu. Pote vyšetření pres analni otvor a posleze i mocovou trubici (chudak :( ).. V posledním pripade mu rekli, ze z jednoho varlete nejdou spermie, ze se mu nejak bulka musi odstranit pod narkozou, ale nejprve at jde na kontrolni spermiogram. Tam mu vyslo, ze ma astenozoospermie. 18% progresivnich, zhruba jako vzdy. Zaver androloga? Temer normální spermiogram, po imuno strance operace stejne nepomuze, doporucuje brat vitamíny a za tri mesice opet kontrola. Dodala bych, ze se snažíme 3 roky a vitamíny do sebe cpe dost, nekouří, nepije, každej den prochazky, volne kalhoty, omezil uz driv cukr, nepije mléko. Bohuzel uz zkoušíme vse z poslednich sil. Ja jsem zdravá, nic mi nikde nezjistili. :,( ted partnerovi gynekolog napsal medrol kvuli protilatkam, ktere mu tez vzdy ve spg vyjdou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
26.7.18 18:30
@Anonymní píše:
V Iscare na imunologii je to par tydnu:)

a tam je taky ? Já psala paní eimal, tak uvidím co mi napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.7.18 18:47

@slunce1 Ahoj,ted pres leto je to cca 5 tydnu;) Jdu k ni v srpnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.7.18 18:52

@slunce1 Ja jsem se objednavala klasicky pres formular na strankach Iscaru a hned druhy den mi volali a dali mi termin - uplne perfektni komunikace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.7.18 18:57

@Lucie2727 a jakou metodu jste měli…?? Budu držet palce doufám že nám dáš vědět brzy výsledek pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.7.18 18:59

@barevnakvetinka já jsem u Lseahomschi a budu mít dvě UZ kontroly kvůli pcos… Jinak vím že mám snížené dávky na 150j taky kvůli pcos… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.7.18 19:01

@kakaramelka kéž by. Stimulovala jsem gonalem, pak se k tomu přidal cetrotide a nakonec ovitrel jako poslední injekce. Připláceli jsme si ICSI, PK. Tak teď čekáme na výsledek. Nemáme žádný zjištěný problém, genetika, imunogie a všechna další vyšetření jsou v pořádku. Tak doufáme a věříme. Tobě taky přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.7.18 19:08

@Lucie2727 a je to vaše první ivf?? A jak dlouho se snažíte?? :mavam: zachvili už budeš testovat určitě tam najdeš //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.