Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakaramelka To by chtělo, negativních bylo v poslední době až až. Tak šup sem s nimi ![]()
Holky jdu si pro radu co to může zase být normálně sem odmenstrulovala dnes, 14dem od ET test sílí. 10den od ET jsem měla 56 hcg doktor říka to normálně nejspíš od menstujete uzavřeme opět biochemické. A ejhle dnes 14den čárka sílí sice duch ale je tam . Nemůže to být třeba mimodelozdni k MUDr jdu až ve čtvrtek.
@slunce1
zkušenost s tím teda nemám, ale možná bych si nechala nabrat krev na hcg, pro porovnání? Pokud máš nějakou nemocnici poblíž, třeba by byli ochotný…Klidně bych i řekla, že máš podezření na mimoděložní, aby tě neodbyli a vyšetři ti to…
@kiwiovka do caru až 8.8.ale be čtvrtek jdu ke svému. Ale přemýšlím jestli nepůjdu jako samoplatce zítra na krev. Ale zase říkali ležet a jen na WC kdyby náhodou..
@slunce1 radši bych zašla taky na krev a třeba se tam uchytili miminko druhé později…
@kakaramelka me dávali jen jedno
. Zítra asi zajdu protože u biochemického už i v době krvácení byl už bílý. A teď už MS skoro skončila a test sílí
Jen jak duchy vypadají ten poslední z dneška. Testovala sme už jen abych viděla jak hcg klesá chtěla sem vysadit léky
@slunce1 píše:
Holky jdu si pro radu co to může zase být normálně sem odmenstrulovala dnes, 14dem od ET test sílí. 10den od ET jsem měla 56 hcg doktor říka to normálně nejspíš od menstujete uzavřeme opět biochemické. A ejhle dnes 14den čárka sílí sice duch ale je tam . Nemůže to být třeba mimodelozdni k MUDr jdu až ve čtvrtek.
Já jsem měla při mimodeloznim menstruaci v terminu. ![]()
@slunce1 píše:
@tereseka no toho se právě obávám, že to bude náký průser
Ale nemusí to být mimodelozni. U mě byla ms v terminu, skončila a pak za nějaký den zase krvaceni, tentokrat uz nasledek GEU. Určitě by bylo dobre mít další hodnotu Hcg, v tomto případě roste jen velmi pomalu. Ale myslím ze to nebude Tvůj pripad
U metody ivf je tato možnost méně pravděpodobná než při prirozenym početí
@tereseka ja dostala Ms po 5 denním spoždění jeslti jsem dobře počítala, co jest bylo 10 den od et, ale v ty dobe sem byla hlídana na OHss, tak mi už naměřil Hcg, pak se rozkrvacela vice, a jak jsme psala test jsem delala uz jen abych videla jak klesa, abych vysadila leky. Jinak je ve skutecnosti videt pěkně, je to foceno jen mobilem..Dnes jsem 14 od Et.
Příspěvek upraven 29.07.18 v 13:20
@slunce1 testy vypadají opravdu hezky, ani bych neřekla ze je to zbytkový hcg po nějakém léků jako např decapeptyl..
A je docela dost známo, že spoustu žen má ms i několik cyklu a jsou těhotné.
Tak se zbytečně nestresovát. Třeba se embryjko chytlo
„@tereseka“s tím že se chytlo moc nevěřím, ale sem zvedává na krev. po injekci to nebude ta byla 8.7. a ted beru jen utrogestan.
@slunce1 sice se vložili jedno ale i to se pak mohlo rozdělit na dvě… Ale určitě si zajdi co nejdřív na krev a i bych si zavolala do gennetu vezmou tě hned… Někam tě vmacknou…
@slunce1
tak jsem to myslela, jako samoplátce. Třeba by ti to taky napovědělo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.