Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dannylinka napadlo mě jim to nějak přehodit na nějaké stížnosti nebo takové to ohodnoťte nás… @maja111111 já to právě dnes dostala tak nějak… Takže zítra jedu pro léky… ![]()
@kakaramelka Možná by to stálo za úvahu, já se teď opravdu bojím začít se stimulací ![]()
@Synekdoche7 no trochu i já, ale. Snažila sem si najít co nejvíce různých info o ivf kdy je co vhodné… A prostě to budu sledovat s MUDr. A když se mi něco nebude zdát nenechám se odbyt…
Zaměstnanci Gennetu tuto diskuzi čtou a někteří mají (v rozporu s hmotněprávním obsahem svobody projevu) za to, že by měli diskutující za jejich názory, resp. zkušenosti kritizovat. V podstatě zkušenosti nás všech nejsou brány vážně. V minulosti se to stalo mně a dalším ženám, které mi o tom napsaly. K tomu jen mohu dodat, že sdílení zkušeností je v demokratické společnosti legitimní a je na tom např. postaven server Známý lékař v ČR, Polsku, Švédsku atd., proto se těmito námitkami odmítám zaobírat.
@maja111111 no první na pojišťovnu a první v gennetu… Jinak jsem byla v rámci studie v gynemu na ivf jednom plus ketu ![]()
@kakaramelka tak to mooooc drzim palce!!
já mam jit na nativ
@kakaramelka píše:
@maja111111 no první na pojišťovnu a první v gennetu… Jinak jsem byla v rámci studie v gynemu na ivf jednom plus ketu
Když jsi měla 7 folíků po stimulaci na inseminaci, proč nebyly odebrány a oplodněny mimotělně? Po čem jsi měla tolik folíků? Clostil?
@ejbinka píše:
Holky najde se tu některá jejíž muž byl na imuno spermiu v Archa a nenašli mu apoptozu?každý kdo tam zatím byl mi snad přijde, že jí má
Ahoj. Partnerovi taky našli apoptázu (ale Gennet Letná) s doporučením na IVF s MACS a vyšlo nám 1. IUI. Teď jsem v 32tt, zatím bez problémů. Takže si myslím (ale je to jen můj názor), že je to asi běžná věc a otěhotnění to nebrání. Ale bylo by zajímavé k tomu najít nějakou studii. Ani nevím, zda se to zjišťuje opakovaně, tj. jak se to mění s jednotlivými vzorky - jestli je apoptáza pořád stejná nebo proměnlivá.
@MartinaCV jj po clostik, protože mi to nikdo v gynemu nenabidl, až pak sem se dozvěděla od jiného lékaře tam, že to tak slo… Takže to bylo k ničemu… I přes zakaz jsme doma měli nechráněny styk a stejně se nezadarilo…
@ejbinka podle toho co já jsem pochopila a četla,tal ta apoptoza se objeví se zánětem dlouhodobým, což je většinou právě zlta ureaplasma… Má ji víc jak 70% páru, ale vzhledem k tomu, že někteří gyndari, toto neřeší, když nemáš žádné problémy a ani partner nemá… Tak se to neleci třeba X let… Ale ta mrcha přeci jen muži v něčem vadí, i když to sám neví… A to právě, že se projeví apoptoza… Může to po převlečení zmizet zas… Nebo se alespoň zlepšit… ![]()
@slunce1 Ahoj, mohla bych se zeptat, jaký car jste zvolili a co Ti na něm vyhovuje? ![]()
@Alliesa Ahoj my jsme zvolili Pronatal v Praze, na proti předchozímu caru jsem nadsena, vše vysvětlí, dají fotečku embryi, mají lepší laboratoř než v Artu. O Gennetu jsme taky uvažovali ale jelikož znám pár lidi kterym to tam nevyšlo, tak jsme volili Pronat, tam aaspon mame ověřený že to lidem vyšlo.Ale nemít daleko Brno tak jdeme do Heliosu.:-)
@slunce1 píše:
@Alliesa Ahoj my jsme zvolili Pronatal v Praze, na proti předchozímu caru jsem nadsena, vše vysvětlí, dají fotečku embryi, mají lepší laboratoř než v Artu. O Gennetu jsme taky uvažovali ale jelikož znám pár lidi kterym to tam nevyšlo, tak jsme volili Pronat, tam aaspon mame ověřený že to lidem vyšlo.Ale nemít daleko Brno tak jdeme do Heliosu.:-)
Známá taky byla v Heliosu v Brně a nedošlo ani na ET. Říkala ze tam mají dve oblíbené stimulace a ty nasazují většině ženám. K dr. Texlovi se vůbec nedostala. Celéj ten pokus je stal spoustu spoustu peněz nervů a i zdravi. Nakonec na třetí pokus se jim zadarilo v Pronatalu. To je pouze jeden příběh ![]()
Tak dneska opět odběr v pondělí hcg 81, dnes 136hcg roste to ale smrdí to pruserem. V pátek opět odběry.Ma někdo zkušenosti tak s nízkými hodnotami.?Hlavne aby to nebylo mimodelozdni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.