Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3725
30.7.18 09:18

@slunce1 Ahoj, tak jak ty??? Co krev byla si??? A volala si do gennetu??? Řekli ti něco… Ať přijdeš nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.7.18 11:03

@kakaramelka abych to upřesnila nepatřím pod Gennet, jen tam chci jít na imunologii k Malickove. Jinak dnes test sílí jsem 15 po ET. Ale těhotná sem jinak by nesilil ale teď jestli mimodelozdniho či zamkle. Prostě normálnímu nevěřím kvůli MS. Na krvi sem byla ráno, odpoledne si jedu pro výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
30.7.18 13:02

@slunce1
myslím na tebe a strašně moc ti držím palce, ať to dopadne jak nejlíp může. Co já vím, třeba to krvácení byl malý hematom, který takhle odešel a teď už to bude jen dobrý. Já vím, vymýšlím leccos, ale moc bych ti to přála. Dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
30.7.18 13:13

@slunce1 já taky věřím v dobrý konec a že budeš tehule… Moc držím palce… Ať tam je a je to v pořádku a není žádné mimodelozni ani nic takového… Jinak já dneska byla na kontrolním UZ a vše ok, tak už jen počkat na MS a můžu začít stimulovat, zatím mi dal střední dávku gonalu 150j. Pro jistotu a budu mít prý min. 3 UZ před Opu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.7.18 16:09

Holky je to nejspíš průser Ale teď je otázka, buď co mi naměřil minulou středu údajně 56 tvrdil doktor, jestli je to pravda A jestli to nebyla injekce. Ale zase 81 na 15den pp ET je málo. Tak to spíš bude svědčit mimodelozdnimu já sem tu na nervy. Teď sem zkusila test a od rána zase zesílil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
30.7.18 16:11

@slunce1 to jo hezky sílí… A kdy jdeš Teda na gyndu nebo do caru?? Možná bys jim to měla. Zavolat ty hodnoty… A vše… Ať se ví co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
30.7.18 16:20

Po pul hodine jsem to vzdala a napsala jim email. Myslíte, ze se mi povede se objednat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
30.7.18 16:22

@slunce1 držím ti palečky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.7.18 16:22

@ejbinka Jj taky mám tušení. A poznají to drive než to praskne? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.7.18 16:24

@kakaramelka sílí ale hcg je malý. Tobě držím palečky při stimulaci. Hodně pij a proteiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.7.18 16:25

@kiwiovka děkuji ale už sem na nervy. Jestli to je mimodelozdni tak se mám na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
30.7.18 16:28

@slunce1 jj já vím… Děkuji… Chjo to mě mrzí u tebe jak to je… Člověk fakt nemůže mít ani radost i když test sílí… Protoze stejně nevíme co to znamená… Dokud nejdem na tu krev… Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
30.7.18 16:56

@slunce1
neboj, i kdyby, tak to bude dobrý. Jak psala ejbi, budou tě častěji kontrolovat a případně by se to řešilo. Ale Prasknout to nenechají, tomu nevěřím. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.7.18 16:58

@ejbinka to jsou Teda vyhlídky, prvně mi řekne doktor to bude biochemické odejde s menstruaci a teď toto se fakt poseru… Jdu tam ve středu a zítra mám ofiko testovat a volát do car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
30.7.18 18:12

Holky chci se zeptat existuje ideální pocet odebránych vajíček, říká se, že nezáleží na kvantite ale.kvalite a že méně je lepší… Ale. Kolik to je méně??? Plus mínus… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.