Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV Teda Marti, mrzí mě to mrhání tvým zdravím, časem a samozřejmě penězi.
@kakaramelka určitě nic nezkazíš, když si budeš dělat urologický čaj, je to směs bylinek na vyčištění moč.cest a hodně pij. Leukocyty značí počínající zánět, tak je třeba hodně proplachovat, nezadržovat moč (abys nešla na wc třeba jen 2×denně!)
holky chodíte někdo aktuáně na Archu? máte dneska nějaké info?? Já bych zítra měla mít ET, ale doteď nikdo nevolal, telefon neberou na žádném čísle které mám, na email žádná odpověď…jsem z toho dost nervózní…
@kakaramelka píše:
Já mám predoperacni a dost mě zarazila moc ve které mám leukocyty 500co stim… Mam to nějak řešit…??
Už jsem se dovolala dnes na podruhe. Poprvé mi to spadlo na genetiku a když mě přepojila tak to za chvíli spadlo. A když jsem se pak dovolala, řekla mi, že dokud nezačnu krvácet pořádně, tak objednávat nebudou. A já už před týden jen spinim, ale pořád to není plné krvácení ![]()
@Dannylinka píše:…úplně cítím tu atmosféru..bylo to hrozné
Už jsem se dovolala dnes na podruhe. Poprvé mi to spadlo na genetiku a když mě přepojila tak to za chvíli spadlo. A když jsem se pak dovolala, řekla mi, že dokud nezačnu krvácet pořádně, tak objednávat nebudou. A já už před týden jen spinim, ale pořád to není plné krvácení
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV Teda Marti, mrzí mě to mrhání tvým zdravím, časem a samozřejmě penězi.
Ta bezmoc! ![]()
@MartinaCV teď když to čtu tak jsme ráda že jsem Vas před pár měsíci nedala na vaše slova když jsme se rozhodovali kam jít… Nakonec jsme vybrali jinou a zatím spokojenost. Vám Marti držím palečky ať vám to nevadilo A jiné klinice vyjde.. ![]()
@slunce1 píše:
@MartinaCV teď když to čtu tak jsme ráda že jsem Vas před pár měsíci nedala na vaše slova když jsme se rozhodovali kam jít… Nakonec jsme vybrali jinou a zatím spokojenost. Vám Marti držím palečky ať vám to nevadilo A jiné klinice vyjde..
@terjos píše:To hrozně ráda čtu… já jsem Ti tady v březnu psala, že nejen Gennet je genetické pracoviště a nejen tam umí udělat PGD/PGS…
(a taky že právě @MartinaCV tady poněkud omezeně viděla jen a jen Gennet![]()
)
Pokud jde o tu samotnou genetiku, tam jsem přesvědčena, že počínaje Gennetem Londýn a konče Gennetem Letná, jde o kvalitu. Gennet je vždy v popředí genetických vyšetření, mají na to špičkové metody. Ale kazí to to vše ostatní okolo, bohužel. Aby se člověk k tomu genetickému vyšetření embryí vůbec dostal, začíná to stimulací, přístupem lékaře a toho celého pracoviště. A tam došlo k takovým změnám, že jsem se tu rozhodla otevřeně napsat i tuto svou zkušenost, právě proto, jak moc odlišná byla od té předchozí. Považuji to za vhodné o to víc, oč tato diskuze přivedla Gennetu klientely. Držím palce. ![]()
@slunce1 píše:
@MartinaCV teď když to čtu tak jsme ráda že jsem Vas před pár měsíci nedala na vaše slova když jsme se rozhodovali kam jít… Nakonec jsme vybrali jinou a zatím spokojenost. Vám Marti držím palečky ať vám to nevadilo A jiné klinice vyjde..
Držím palce ![]()
@smile001 jo já chodim,no to mi nerikej
ja sem se pred par dny dovolala hned
@maja111111 já dneska taky za 15min. Tak snad to bude už lepsi
@kakaramelka ja tam mam volat az to dostanu ,mam tam cystu tak pokud nezmizi musime to presunout…se zblaznim uz fakt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.