Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
899
28.7.18 18:27

@slunce1 A v porovnání s krátkým protokolem jsi měla víc vajíček, nebo to bylo víceméně podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
28.7.18 18:32

@Synekdoche7 u krátkého odebrano jednou 13 jednou Deset. Jednou vydržela pěti denní a dvě třídenní embryo a po druhé dvě pětidenní. Ale tam byla slabá laborka tak nemůžu posoudit. Ale zase sem měla 4kontroly během stimulace což je dobře. Byla sem v Artu. Ale nedávno jim tam zůstala pacientka na stole při odběru. Předávkování hormony :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.7.18 18:56

@kakaramelka Já se právě snažila dostat za každou cenu k Jarosové, přiznávám, že hlavně pod dojmem ze zdejší diskuse…no a teď jsem trochu v rozpacích z průběhu té konzultace a taky z negativních ohlasů z poslední doby. Lochy mi zatím vyhovoval asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.7.18 19:00

@slunce1 Tak to skoro vypadá ten krátký protokol úspěšnější …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.7.18 19:05

@Synekdoche7 a ke komu půjdeš před stimulaci??? Já doufám, že se srovnáji ti doktoři… I mě napadlo, říci, že v poslední době jsou tyhle názory jejich pacientek. .. A třeba by se pak víc snažili, těžko říct… Jinak já jsem zatím s Lochymu taky spokojená i tím, že mi hned dal nižší dávky stimulace kvůli pcos a že mě bude víc sledovat kvůli ohss, které by mohlo hrozit… Mam z toho dobrý dojem… I pro to, že nám nechal udělal spousty vysetreni, které odhalili jak ureaplasmu, tak tu apoptozu a tudíž doporučenou metodu macs jak od něj tak od androloga…takze za mě já, mu věřím… :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.7.18 19:08

@Synekdoche7 nenechme se rozhodit, třeba nám to zrovna vyjde… A určitě věřím, že ví, že udělaly chyby u jiných, že jim to někteří pacientky vytmavily… a dají si pozor větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.7.18 19:59

@kakaramelka ja Lechymu taky plne duveruji a Mudr. Malíčková ho hrozne chvalila, jak moc je pečlivý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.7.18 20:07

@lolitaska her ahoj a jak stě na tom teď vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.7.18 21:00

@kakaramelka No já doufám, že se trochu chytí za nos a že to taková tragédie nebude. Na UZ před stimulací si me Jarošova objednala k sobě, ale popravdě řečeno mám trochu cuky jít k Lochymu…ale zase si říkám, že nechci vypadat jako problémový pacient kterému se nikdo nezavdeci, ale Lochy se mi dost věnoval a ta konzultace u Jarosove byla hrozné rychlá a nejsem úplně srovnána s tím dlouhým protokolem a Elonvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.7.18 21:23

@Synekdoche7 možná jestli nemáš zas takový dobrý pocit z MUDr. Tak jdi klidně před UZ ještě na konzultaci k Lechymu… Víc názoru, je Někdy dobrý… A promyslet to pořádně… Než se do toho půjde na plno… :mavam: nic za to nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.7.18 21:40
@ejbinka píše:
Holky najde se tu některá jejíž muž byl na imuno spermiu v Archa a nenašli mu apoptozu? :think: každý kdo tam zatím byl mi snad přijde, že jí má :roll:

To je další věc :-). Přesně tato otázka mě napadla již několikrát :D . Metodu MACS zavedli teprve tento rok, předpokládám, že dost investovali do zařízení a chtějí aby byla návratnost…Přijde mi, že fakt MACS nabízejí úplně každému. A jestli ten efekt metody je fakt takový je otázka. Pokud nebude dostatek kvalitních vajíček že stimulace, tak to MACS nespasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.7.18 21:47
@kakaramelka píše:
@lolitaska her ahoj a jak stě na tom teď vy??

My mame za sebou 2 iui u Lechyho jinak uz 4 a v zari nas ceka 3 a kdyz nic, tak v rijnu zaciname 3 ivf v gennetu prvni. Az na mou stitnou zlazu a posledni 4 mesice bez leku neovuluju nam nic nenasli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
28.7.18 22:37

@Synekdoche7 asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.7.18 22:56

@lolitaska tak snad se brzy všichni dočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.7.18 22:57

A je tu někdo, komu se v blízké době zadarilo v gennetu??? Ať ivf či iui??? Chtělo by to, zas nějaké pozitivní zprávy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.