Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mal píše:.
Holky díky, já už jsem zvyklá, že je to pořád negativní, nebo dojde ms, ale tentokrát jsem si nějak víc věřila a prdlajsky zase, no, nedá se nic dělat. Ms už jsem měla dostat, ale jak mám Utrogestan, tak až po vysazení tak do 3 dnů.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:20
@Mal píše:.
@NikaVero84 dívala jsem se na tu Fertipronu, asi vezmu toto.Moc děkuji, vůbec jsem nevěděla, že tohle je. Akorát musím zjistit, jestli to budu moci kvůli jodu.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 15:20
@Ploutvik píše:
Holky nehodil by se vam termin 30.kvetna termin do gennetu k dr Jarosove na vstupni konzultaci kvuli IVF? Ja mam dnes potvrzeno 6tt tehu se srdecni akciTak rada uvolnim cekatelkam..
Pěkný, gratuluji! Určitě se někdo termínu chytne ![]()
@MartinaCV píše:
Ber to tak, že u IUI je přeci jen mnohem menší šance. Není všem dnům konec
@lachi Děkuji, já si to tak myslela že pro mě pojišťovna už víc neudělá… Já to neberu jako vyhozené peníze, taky to ber tak, jak to je, ale občas mě napadne že za 60 tis. bych měla krásnou linku, teď mám jeden stůl a kamna na dřevo
, hlavně když kolem mě všichni těhotní, některé aniž by chtěly
Všechny musíme mít hlavně optimistickou mysl a zadaří se ![]()
Prosím, přemýšlím jestli nepřejít z Iscare do Gennetu, ale právě mě odrazují čekací doby. Mohla bych jít místo Vás toho 30.5.2016. Šlo by to nějak?
@Mal prosim te. kolik platis za akupunkturu? ja som napichana cca 30-45 minut a je to za 500.
@katulka3010 byla jsem jen na magnetky, na jehličky zatím ne. Platím 200,– a ještě nahřívání pelyňkovým moxem, to vše dohromady.jsem tam tak 0,5 hodky
@luckamic Urcite.. pisnu vam soukromou zpravu. Asi bude treba vase jmeno, ktere tam prehlasim a pak si tam jen zavolate a povite potrebne udaje ![]()
@MartinaCV píše:
Nevím, jaké je imuno na Florenci, ale tady ti každej doporučí prim. Malíčkovou na Karláku, na ni se můžeš spolehnout, že to udělá komplet a nejlíp. Je prostě nejlepší. Takže tady bych začala. Taky jsem měla imunologii nejdřív v Synlabu a když jsem šla znovu k Malíčkové, vše bylo jinak a konečně jsem otěhotněla. Určitě se holky přidají s referencemi. Imunologii určitě nepodceňovat. Hodně KETů = hodně nevhodných embryí. Není možné mít hodně zdravých embryí. Zřejmě jsi neměla genetiku embryí. S tvým problémem budeš potřebovat upravit stimulaci, aby se situace neopakovala a budeš to celé muset vzít za správný konec a od začátku. Primářka Brandejská si určitě bude vědět rady.
Také to byl snad Synbal. O Malíčkové jsem už slyšela a četla na ní jen samou chválu, ale problém je, že už nebere vůbec nové pacienty je to totálně neprůstřelné ![]()
Já si právě myslím že embrya díky tomu velkému množství nebyla nějaké extra kvality, ale v caru to nijak neřešili a švihal se jeden ket za druhým.
Když jsem chtěla udělat nějaké vyšetření jako znovu imuno, genetiku bylo mi řečeno že je to naprosto zbytečné, že se to prostě musí zkoušet
v tu ránu bylo jasno, že změna je nutná.
Tak ty už jsi v 6 měsíci to je paráda, už se to poličku blíží
![]()
@MartinaCV píše:
Nevím, jaké je imuno na Florenci, ale tady ti každej doporučí prim. Malíčkovou na Karláku, na ni se můžeš spolehnout, že to udělá komplet a nejlíp. Je prostě nejlepší. Takže tady bych začala. Taky jsem měla imunologii nejdřív v Synlabu a když jsem šla znovu k Malíčkové, vše bylo jinak a konečně jsem otěhotněla. Určitě se holky přidají s referencemi. Imunologii určitě nepodceňovat. Hodně KETů = hodně nevhodných embryí. Není možné mít hodně zdravých embryí. Zřejmě jsi neměla genetiku embryí. S tvým problémem budeš potřebovat upravit stimulaci, aby se situace neopakovala a budeš to celé muset vzít za správný konec a od začátku. Primářka Brandejská si určitě bude vědět rady.
Imuno na Florenci je IMUNIE ![]()
@MartinaCV píše:
já tu skupinu neselektovala, jen vím, že mi trochu pomohl když na mě něco lezlo, že se to nerozjelo - těsně před KET
Malíčkové ví, proč mi ho dává, jsu tam nějaké prozánětlivé reakce atd. Modřiny jsou vcelku drobná daň za to, že až znovu otěhotním, budu mít nižší riziko mikropotratu. Je to lehká nepříjemnost, jinak vcelku kuriozita, jen estetická záležitost. Dokud nevykrvácím, je to ok ![]()
@MartinaCV píše:
Ten jód teď cpou do všeho - i do Femibionu, kde nebyl. Ve Femibionu je taky Metafolín. Já brala kombinaci Femibion + Inofolic, tak to doporučovali v Gennetu. Teď už jen Femibion až do ukončení kojení.
Fertiprona je Inofolic s Femibionem v podstatě v jednom přípravku
Taky jí piju (střídám se Smartfolinem, tj levnější český Femibion)
Mám kámošku v lékárně a ví o mém trápení, tak s tím přiběhla jako s horkou novinkou ![]()
To by bylo super, pokud by to nějak šlo. Nejsem tady v té komunikaci moc zběhlá, doteď jsem to tady jen pročítala, kde najdu od Vás tu zprávu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.