Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
2.6.16 13:59

@lachi Ahoj, taky máme kokos a možná ještě něco, ale už si to nepamatuji přesně…určitě dobře vybereš :palec:

Holky, spíš jsem se chtěla zeptat, když už jsme kupovali matraci na první dítě, a teď ji chceme znovu použít, dávaly jste ji někam vyčistit apod.? nebo jste ji jen vyndaly a použily? přece jen je to pár let a nevím, aby z toho mrňous neměl nějakou alergii apod.? Akorát teda si nejsem jistá, jestli zrovna tyhle materiály jdou nějak čistit/dezinfikovat? Nevíte některá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.16 14:17

Ahoj holky, tak mám první návštěvu Gennetu na Letné za sebou a musím říct, že jsem s paní MUDr. Brandejské vyloženě nadšená, je úžasná ženská, :palec: všechno umí dokonale vysvětlit a hlavně postup v tomto centru začíná s dobrého konce a to jest nejdříve vše vyšetřit a pak teprve řešit a navrhnout možnosti léčby.
Jen budu mít dotaz, dostala jsem žádanku na LSK+HSK že se mám objednat buď na Homolku nebo do GynCentra v Hloubětíně kam by jste spíše doporučovali?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.6.16 16:22
@Marcella01 píše:
@lachi Ahoj, taky máme kokos a možná ještě něco, ale už si to nepamatuji přesně…určitě dobře vybereš :palec:Holky, spíš jsem se chtěla zeptat, když už jsme kupovali matraci na první dítě, a teď ji chceme znovu použít, dávaly jste ji někam vyčistit apod.? nebo jste ji jen vyndaly a použily? přece jen je to pár let a nevím, aby z toho mrňous neměl nějakou alergii apod.? Akorát teda si nejsem jistá, jestli zrovna tyhle materiály jdou nějak čistit/dezinfikovat? Nevíte některá? :think:

Taky už máme matraci pár let schovanou, ale ani jsem nepřemýšlela nad čištěním. Nejsme alergici, tak možná proto :lol: Já myslím, že bude stačit, když se pořádně vyluxuje a třeba hodí na sluníčko. Takhle to asi uděláme my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.6.16 16:24

@zuza07 To je super, že jsi nadšená a dobrý pocit, to je to hlavní :-) S nemocnicí ti neporadím, jsem z divokého Západu ;) Já se vždy domluvila se svou gyndr. a ta mi to většinou rovnou obvolala a domluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.16 17:14

@Petruš Z. jsem opravdu nadšená i manžel byl mile překvapen a ten už centra fakt nemusí :mrgreen: Hned nám nabrali krev na genetiku, ještě nás čeká imunologie.
Paní doktorka mi právě tyto dvě doporučila, že tam posílá své pacientky že jsou tam velice šikovní lékaři, mám si jedno vybrat a objednat se. Tak asi obvolám a podle čekací doby se rozhodnu, nebo nevím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.6.16 17:21
@Petruš Z. píše:
Taky už máme matraci pár let schovanou, ale ani jsem nepřemýšlela nad čištěním. Nejsme alergici, tak možná proto :lol: Já myslím, že bude stačit, když se pořádně vyluxuje a třeba hodí na sluníčko. Takhle to asi uděláme my ;)

my taky nejsme alergici, ale když ji tady vidím, tak jsem začala přemýšlet, že si ji taky budu muset vzít do parády a nějak ji vyčistit…aspoň trochu…asi jako první krok zkusím ten lux a sluníčko, jak píšeš, i když jsem dohledala i diskuze, kde holky zkusily vyprat a prošlo to :think: tak uvidím podle času a nálady :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
3.6.16 09:29
@Marcella01 píše:
my taky nejsme alergici, ale když ji tady vidím, tak jsem začala přemýšlet, že si ji taky budu muset vzít do parády a nějak ji vyčistit…aspoň trochu…asi jako první krok zkusím ten lux a sluníčko, jak píšeš, i když jsem dohledala i diskuze, kde holky zkusily vyprat a prošlo to :think: tak uvidím podle času a nálady :oops:

určitě holky jen lux a vyprášit, na sluníčko nedávejte, na sluníčku se roztoči jen množí, i dávání peřin do oken na sluníčko je úplná hovadina, je to to nejhorší co může člověk udělat, tak bacha na to, vyvětrat, ale ne na sluníčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.6.16 09:41
@Petra Vlad píše:
určitě holky jen lux a vyprášit, na sluníčko nedávejte, na sluníčku se roztoči jen množí, i dávání peřin do oken na sluníčko je úplná hovadina, je to to nejhorší co může člověk udělat, tak bacha na to, vyvětrat, ale ne na sluníčko ;)

Já jsem četla, že dobře funguje mráz, ale do mrazáku ji asi nemám sílu nacpat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že ten nemají roztoči a ostatní havěť rádi, tak škoda, že jsem to nezačala zjišťovat dřív, přes zimu už jsem mohla dezinfikovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
3.6.16 09:57
@Petra Vlad píše:
určitě holky jen lux a vyprášit, na sluníčko nedávejte, na sluníčku se roztoči jen množí, i dávání peřin do oken na sluníčko je úplná hovadina, je to to nejhorší co může člověk udělat, tak bacha na to, vyvětrat, ale ne na sluníčko ;)

No jo vlastně, máš pravdu. Já na to úplně zapomněla. Že sluníčko nee ;) Hlavně že peřiny ven už dávno nedávám, hlava dubová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.6.16 12:51

@zuza07 já byla před lety v Gyncentru v Hloubětíně a teď tam chodím na gyndu, mohu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.6.16 20:42

@Martrich jak jsem koukala na jejich stránky tak to tam vypadá moc pěkně, takové néé moc nemocniční. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.6.16 11:58

Ahoj Holky, mám další vyč´šetření za sebou a nic moc :-( jsem z toho vyřízená. Mám hrozně nízké AMH 0,39 (otěhotněla jste některá z vás s tak nízkým AMH? ) což se nijak nedá zlepšit, pak mám vysoký prolaktyn ( dostala jsem léky). Zjistilo se, že mám totální srůsty v děloze, tak mě čeká operace a pak se teprve uvidí. Ještě čekám na hormonální profil, to by měly být výsledky dnes. Jinak jsem dostala recept na silnější kyselinu listovou, doporučení na spoustu vitamínů, které bych měla brát a změnit jídelníček :zed: Přítel měl takové výsledky ze spermiogramu jaké tam dlouho neměli :-) Paní doktorka mi řekla samé špatné případy, abych se na to připravila a nemáte vy něco pozitivního? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
7.6.16 12:43

@FFany no tedy, tak to mě mezí, že to nedopadlo moc dobře, ale uvidíš, že ti určitě pomůžou a vysněné miminko bude, jen to nebude hned, bude to na pár měsíců než se dáš do kupy ;-), držím pěstičky a dej vědět jak to s tebou vypadá ;-) hlavní je, že se to ví a bude se to řešit ;-) drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
7.6.16 13:27

@FFany Myslí, že je tu přímo diskuse, kdo má nízké AMH, tak zkus písnout tam. Přeji ať se dáš brzy do pořádku a pak to určitě vyjde ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.6.16 14:23

Já loni otěhotněla přirozeně 3× tak je mi to divné, ale nikdo se u nás v Plzni nechytil za nos, aby mě vyšetřil důkladněji, je jasné, že se srůsty donosit dítě nemohu :-( už jsem to mohla mít vyřešené, takhle je to všechno za 5 min. 12 :-( a mně je 41 a není už moc šancí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.