Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
29.5.16 22:43
@jajah píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? chodím do Gennetu na Letnou, absolvovali jsme 4. IVF, už jako samoplátci, protože při 2. mě transferovali 2 embrya. IVF nebylo ani jednou úspěšné, pak jsem dost nečekaně přirozeně otěhotněla, ale skončilo to zamlklým potratem v 10.tt, byla to jednovaječná dvojčata se společnou placentou, což bylo velké riziko. Teď čekám na výsledek PGS, vyšetřují dvě embryjka, jsou to teda nervy. Máte některá zkušenost s PGS?
Ale koukám, co jsem tak zběžně přečetla vaše příspěvky, že už jste snad všechny těhule, tak úspěchy byly:) Mám fakt strach, abych nebyla jednou z těch, které zůstanou bez dětí:(

ahoj, ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.5.16 22:44
@Martrich píše:
@MartinaCV Marti, já měla, tedy respektive ještě mam tento:
http://www.superbaby.cz/…ion-trave/73akorát tedy ve starší verzi a v pohodě jsme s ním zvládli i výšlap na horách v létě v horším terénu
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
29.5.16 23:07
@jajah píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? chodím do Gennetu na Letnou, absolvovali jsme 4. IVF, už jako samoplátci, protože při 2. mě transferovali 2 embrya. IVF nebylo ani jednou úspěšné, pak jsem dost nečekaně přirozeně otěhotněla, ale skončilo to zamlklým potratem v 10.tt, byla to jednovaječná dvojčata se společnou placentou, což bylo velké riziko. Teď čekám na výsledek PGS, vyšetřují dvě embryjka, jsou to teda nervy. Máte některá zkušenost s PGS?
Ale koukám, co jsem tak zběžně přečetla vaše příspěvky, že už jste snad všechny těhule, tak úspěchy byly:) Mám fakt strach, abych nebyla jednou z těch, které zůstanou bez dětí:(

Ahoj, ja mam taky delane PGS, dokonce pouze na jednom jedinem embryu a dopadlo to dobre. Koncem cervna me ceka KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
30.5.16 10:42
@jajah píše:
Děkuju moc za podporu, chodím k doktorce Langerové.
@Božská prosím tě a za jak dlouho ti řekli výsledek? Procházíš nějakou přípravou před KETem? Dneska jsou to dva týdny, co odebírali buňky na screening a jak se nic se neděje, tak jsem ještě nervóznější. Na pátek jsem objednaná na kontrolu, ms už proběhla, tak tenhle cyklus KET asi nestihneme. Po třetím IVF nám zbyly dva mrazáčci, ale nezvládli rozmražení, tak se teď KETu docela bojím:(

Ahoj :mavam: Chodila jsem taky k Langerová. Je moc dobrá. Já s ní byla spokojená. Výsledky PGS mi Langerová volala přesně za 21 dní. Mají na to až měsíc. Pamatuji si, že mi volala v 18 hod. a já byla v práci a musela jsem jít do jiné kanceláře, aby nikdo nic neslyšel a ona, že vy jste taky ještě v práci a já že jo. Tak jsme se tomu ještě zasmály ;)
Jinak první KET nám nevyšel. Druhý byl v nativu, takže bez léků a s ovulací a vyšel ;) Ale záleží na tom, jaké máš cykly, jestli pravidelně ovuluješ a jakou máš sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
30.5.16 10:44

@jajah Doporučuji ti projít si diskuzi nazpět. Je tu už spousta věcí napsaných :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
30.5.16 11:35

Nechodíte někdo k doktorce vykysale? Mám k ní jít v červenci, tak abych věděla na co se připravit. Je příjemná? Dává hodně informací atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
31.5.16 09:24

Dobré ráno holky, mám vyřídit od Martinky, že je na emiminu zablokovaná až do příštího pondělí. Prý jí admin napsal jako důvod to, že sem vložila odkaz na obchod s kočárky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
31.5.16 09:28
@jajah píše:
Děkuju moc za podporu, chodím k doktorce Langerové.
@Božská prosím tě a za jak dlouho ti řekli výsledek? Procházíš nějakou přípravou před KETem? Dneska jsou to dva týdny, co odebírali buňky na screening a jak se nic se neděje, tak jsem ještě nervóznější. Na pátek jsem objednaná na kontrolu, ms už proběhla, tak tenhle cyklus KET asi nestihneme. Po třetím IVF nám zbyly dva mrazáčci, ale nezvládli rozmražení, tak se teď KETu docela bojím:(

Ahojky, na výsledky PGS jsem čekala myslím 18 dní. Volala jsem si už po 14, ale ještě nebyly. Za pár dní na to už jo. Klidně si tam zavolej. Já měla info od sestřičky. Osobně Ti to má zavolat lékař, ale mojí doktorce to leželo 2 dny už na stole a až pak zavolala. Nestraš s rozmražováním :-) Já tomu našemu prckovi věřím, že to dá. Máme jediného. A příprava bude. Teď až to dostanu, tak od 2DC budu lepiš náplasti estrohexalu, pak 11-14DC ultrazvuk a kolem 19DC bývá KET.

@alenka10 píše:
Nechodíte někdo k doktorce vykysale? Mám k ní jít v červenci, tak abych věděla na co se připravit. Je příjemná? Dává hodně informací atd?

Osobně ji neznám, ale myslím, že jsou na ni dobré názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.5.16 10:03
@Božská píše:
Dobré ráno holky, mám vyřídit od Martinky, že je na emiminu zablokovaná až do příštího pondělí. Prý jí admin napsal jako důvod to, že sem vložila odkaz na obchod s kočárky. :zed:
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
31.5.16 10:06
@Božská píše:
Dobré ráno holky, mám vyřídit od Martinky, že je na emiminu zablokovaná až do příštího pondělí. Prý jí admin napsal jako důvod to, že sem vložila odkaz na obchod s kočárky. :zed:

8o To je snad normalni, ne? Nekdo se zepta na tip, tak take napisi „podivej treba sem“ a dam odkaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.5.16 10:06

@Božská Jako fakt?? 8o 8o 8o nechápu…co k tomu víc říct :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
31.5.16 11:07

Přesně to si myslím já, vždyť si můžeme dávat tipy na nové kočárky, zboží pro miminka a kdo ví, co ještě… nechápu :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
31.5.16 13:55
@Cuddy píše:
8o To je snad normalni, ne? Nekdo se zepta na tip, tak take napisi „podivej treba sem“ a dam odkaz :nevim:

8o 8o 8o cože??? To je vrchol, ne? Vždyť já taky dávala odkaz na kočárek, to je snad normální, ne? Bože :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.5.16 13:57
@Božská píše:

také mi to teda hlava nebere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
31.5.16 16:22
@Božská píše:

No co to je za de-bi-li-tu :cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.