Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1006
27.5.16 11:07

@MartinaCV Gratulace k holčičce! A závist, že máte vybrané jméno. :lol: Já stále nevím. :think: Žáha mě taky pálí, někdy víc, někdy míň, ale někdy to je peklo. Ale vyčetla jsem, že na to pomáhá sníst 5 mandlí, tak jsem to vyzkoušela a fakt mi to už několikrát pomohlo, tak to zkus. Někdo radí vodu s citronem, ale ta mi nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.5.16 11:10

Plenky mám zatím Pampers premium care, jedno balení jedniček a jedno dvojek, četla jsem, že každému miminku vyhovují jiné, tak vyzkouším a podle toho budu nakupovat další.
Ale taky budu vděčná, za tipy, ať už na plenky, nebo na cokoliv jiného.
Mně včera dorazily chůvičky Philips Avent SCD570 a jsou moc pěkný, teď vybírám autosedačku.
A jinak stále peru a žehlím oblečky, podědila jsem od sestry tolik věcí, že to naše holčička nemůžu ani unosit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 12:46
@lachi píše:
@MartinaCV Gratulace k holčičce! A závist, že máte vybrané jméno. :lol: Já stále nevím. :think: Žáha mě taky pálí, někdy víc, někdy míň, ale někdy to je peklo. Ale vyčetla jsem, že na to pomáhá sníst 5 mandlí, tak jsem to vyzkoušela a fakt mi to už několikrát pomohlo, tak to zkus. Někdo radí vodu s citronem, ale ta mi nepomohla.

Děkuji :hug: Jinak mě to pálení normálně vzbudí, že se dusím, mám jídlo zpátky v krku. A to spím hodně vypodložená. Jediné co na noc funguje, je se najíst dost dlouho před spaním a to ještě po tom jídle být co nejdéle ve stoje nebo vsedě, dokud se to v žaludku komplet nezpracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.5.16 15:00

Holky, tak uz mam vysledky od mudr. malickove („Nálezy jsou v naprostém pořádku, imunologa tedy nepotřebujete.“). nejdriv jsem to obrecela, protoze jsem (teda) zdrava, ac se lecim se stitnou zlazou a pak zas proto, ze tim padem nevim, proc nam to nejde. a v imunii mi chteli nasadit prednison. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 15:04
@marijan píše:
Holky, tak uz mam vysledky od mudr. malickove („Nálezy jsou v naprostém pořádku, imunologa tedy nepotřebujete.“). nejdriv jsem to obrecela, protoze jsem (teda) zdrava, ac se lecim se stitnou zlazou a pak zas proto, ze tim padem nevim, proc nam to nejde. a v imunii mi chteli nasadit prednison. :nevim: :nevim:

Zaplať Bůh za to, že nemáš problém s imunitou. :potlesk: Ten Prednison je hodně oblíben, buď ráda, že ho nemusíš. Ta štítná žláza je pod kontrolou? Nevím, Malíčková na ni taky brala krev nebo v Gennetu? Spermio se dělalo kde? Genetiku páru z Gennetu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.5.16 15:07
@MartinaCV píše:
Zaplať Bůh za to, že nemáš problém s imunitou. :potlesk: Ten Prednison je hodně oblíben, buď ráda, že ho nemusíš. Ta štítná žláza je pod kontrolou? Nevím, Malíčková na ni taky brala krev nebo v Gennetu? Spermio se dělalo kde? Genetiku páru z Gennetu máte?

spg a genetika paru je oboji ok a oboji z gennetu. na SZ se lecim na narodce v endokrinologickem ustavu, jsem pod kontrolou, beru leky… a pry kdybych byla starsi, leky by mi ani nedavala. jestli mi dr. Malickova brala krev na SZ nevim, nemam u sebe tu lekarskou zpravu (vysledky), zatim jen emailova zprava od pani doktorky.

edit: kecam, spg delali u apolinare a v imunni, ale oboji vyborne vyslekdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 15:08

@lachi Ahoj, koukám na ty chůvičky. Recenze na Heuréce jsou dobré. Procházela jsi více typů než jsi zakotvila u této? Cena byla jaká a odkud? Vidím tak nějak kolem 2 600,– Kč. Musím začít pořizovat výbavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 15:09
@marijan píše:
spg a genetika paru je oboji ok a oboji z gennetu. na SZ se lecim na narodce v endokrinologickem ustavu, jsem pod kontrolou, beru leky… a pry kdybych byla starsi, leky by mi ani nedavala. jestli mi dr. Malickova brala krev na SZ nevim, nemam u sebe tu lekarskou zpravu (vysledky), zatim jen emailova zprava od pani doktorky.edit: kecam, spg delali u apolinare a v imunni, ale oboji vyborne vyslekdy.

Nepsalo se tu o imunii něco negativního? Co dál, IUI? Spermio v Gennetu vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.5.16 15:13
@MartinaCV píše:
Nepsalo se tu o imunii něco negativního? Co dál, IUI? Spermio v Gennetu vůbec?

no, muz ma vysledky spg vyborny i z apolinare. hnat ho potreti na odbery nevim nevim :mrgreen: prej v imunnii naprosto epic zazitek (nechutnej). spg v gennetu vubec.

co dal vubec nevim, zatim jsem se objednala k doktorce na konzultace. jsem z toho cela rozhozena, vubec nevim, jak s tim nalozit. prekvapuje me, ze mi vysly ty vysledky v imunii blbe a nyni jsou ok.

ja jsem samozrejme rada, ze mam imunologii v poradku, ale tim padem neni zrejma pricina. iui jsme zatim nezkouseli, doktorka s nami nechtela nic podnikat, dokud nebudu mit zakladni vysetreni a holt na tu imunologii jsem cekala dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 15:18
@marijan píše:
no, muz ma vysledky spg vyborny i z apolinare. hnat ho potreti na odbery nevim nevim :mrgreen: prej v imunnii naprosto epic zazitek (nechutnej). spg v gennetu vubec.

co dal vubec nevim, zatim jsem se objednala k doktorce na konzultace. jsem z toho cela rozhozena, vubec nevim, jak s tim nalozit. prekvapuje me, ze mi vysly ty vysledky v imunii blbe a nyni jsou ok.

ja jsem samozrejme rada, ze mam imunologii v poradku, ale tim padem neni zrejma pricina. iui jsme zatim nezkouseli, doktorka s nami nechtela nic podnikat, dokud nebudu mit zakladni vysetreni a holt na tu imunologii jsem cekala dost dlouho.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.5.16 15:26

@MartinaCV myslis? budu doufat :)

jinak takhle zpetne me sokuje pristup u apolinare. teda nerikam hop, dokud nejsem v tom :mrgreen:, ale na prvni (!!) schuzce mi doktor rovnou navrhl IVF, aniz bych mela za sebou jakekoliv vysetreni krome hormonalniho profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 15:27
@marijan píše:
@MartinaCV myslis? budu doufat :)jinak takhle zpetne me sokuje pristup u apolinare. teda nerikam hop, dokud nejsem v tom :mrgreen:, ale na prvni (!!) schuzce mi doktor rovnou navrhl IVF, aniz bych mela za sebou jakekoliv vysetreni krome hormonalniho profilu.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.5.16 16:32

@MartinaCV Procházela jsem diskuze tady, podle nich si vybrala Philips Avent a pak podle recenzí vybrala ty SCD570. Kupovali jsme je na Mallu, kupujeme tam většinu věcí a cena byla necelé 2600. Dají se tam i hezky porovnat jednotlivé typy, co mají navíc, atp.
Přestože jsem hodně věcí podědila po ségře, tak se to nezdá, ale ta výbavička, to jsou mraky věcí, co člověk musí(chce) koupit. Když jsem poprvé viděla seznam výbavičky na internetu, tak na mě šly mdloby. :lol: Ale postupně už mám skoro většinu nakoupenou. Tak hezky nakupuj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.5.16 17:06
@lachi píše:
@MartinaCV Procházela jsem diskuze tady, podle nich si vybrala Philips Avent a pak podle recenzí vybrala ty SCD570. Kupovali jsme je na Mallu, kupujeme tam většinu věcí a cena byla necelé 2600. Dají se tam i hezky porovnat jednotlivé typy, co mají navíc, atp.
Přestože jsem hodně věcí podědila po ségře, tak se to nezdá, ale ta výbavička, to jsou mraky věcí, co člověk musí(chce) koupit. Když jsem poprvé viděla seznam výbavičky na internetu, tak na mě šly mdloby. :lol: Ale postupně už mám skoro většinu nakoupenou. Tak hezky nakupuj. ;)

Děkuju, asi do ní půjdu taky, ještě to projdu na netu ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.5.16 17:19
@lachi píše:
Plenky mám zatím Pampers premium care, jedno balení jedniček a jedno dvojek, četla jsem, že každému miminku vyhovují jiné, tak vyzkouším a podle toho budu nakupovat další.
Ale taky budu vděčná, za tipy, ať už na plenky, nebo na cokoliv jiného.
Mně včera dorazily chůvičky Philips Avent SCD570 a jsou moc pěkný, teď vybírám autosedačku.
A jinak stále peru a žehlím oblečky, podědila jsem od sestry tolik věcí, že to naše holčička nemůžu ani unosit. :lol:

Pampers premium care jsou dobré, jedničky i dvojky, pak už to byla hodně špatná kvalita, takové strašně chemické, smrdělo to na sto honů a celkově o ničem, ale je pravda, že každý musí vyzkoušet a potom vybrat podle konkrétního miminka :palec:

Philips Avent vypadají moc dobře, my máme taky tuhle značku, trochu starší typ kupovaný před x-lety, ale obecně spokojenost s čímkoliv co je Avent :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.