Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
26.5.16 09:04
@MartinaCV píše:
Maji i dvojku?

Marti, já někde četla diskuzi, že stačí stále užívat jedničku a k tomu přidat rybí tuk. A tak jsem objednala jedničku a kapsle s rybím tukem. Vyjde to daleko levněji. V jedničce je jen více kys. listové, ale to je myslím jedno. Ty kapsle teda smrdí, ale dá se to :lol: a děkuji.
Krásně jsi to napsala, že ty pohledy na to bříško a ten pocit za to stojí. Přesně tak :palec: Taky si těch pohledů všímám a je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
26.5.16 09:08

A všem děkuji :kytka:

A k plenkám ;) DM jsou super, pak mi vozila mamka z německého Rossmanna a taky fajne. Jinak od narození měl syn značku Happy? Myslím, že takhle se jmenují. Je tam výkroj na pupíček. Taky moc dobrý. A Huggies. On jak se narodil předčasně, tak jsem byla na vše velice opatrná a i když plenky v nemocnici hradí pojišťovna, tak jsme je tam kupovali, protože jsme chtěli a taky nás o to sestřičky požádaly, že jestli můžeme, tak ať je koupíme. Že je pro každé dítě určitý počet na den a že tam jsou maminky, který prostě ty peníze nemají. No, tak jsme kupovali plenky. A právě ty Happy a Huggies byly pro toho mini prďolku top :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 09:10
@Petruš Z. píše:
Marti, já někde četla diskuzi, že stačí stále užívat jedničku a k tomu přidat rybí tuk. A tak jsem objednala jedničku a kapsle s rybím tukem. Vyjde to daleko levněji. V jedničce je jen více kys. listové, ale to je myslím jedno. Ty kapsle teda smrdí, ale dá se to :lol: a děkuji.
Krásně jsi to napsala, že ty pohledy na to bříško a ten pocit za to stojí. Přesně tak :palec: Taky si těch pohledů všímám a je to fajn.

Péťo, ta dvojka má teď vylepšené složení a do všeho už teď i strkají jód. Já ryby nejím, to bych nedala :poblion: Mám prostě vybalancované složení, platí to přítel, tak co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.5.16 09:16

@MartinaCV přesně tak, čisté, útulné, velký výběr, vždycky tam nechám spoustu peněz :oops: :palec:

Jinak až se bude blížit porod, vybal ty plenky z obalu a nech je vyvětrat, radila mi to dětská doktorka, že je to pak lepší pro kůži miminka, když nejsou hned z igelitu :hug:

Krása, bude mít dva svátky v jednom, holčička malinká :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
26.5.16 09:19
@MartinaCV píše:
Péťo, ta dvojka má teď vylepšené složení a do všeho už teď i strkají jód. Já ryby nejím, to bych nedala :poblion: Mám prostě vybalancované složení, platí to přítel, tak co :mrgreen:

Aha, tak to jo. My teda máme společný účet, takže já to nemůžu rozlišovat, kdo co platí :mrgreen: To máš dobrý. Ryby taky nejím, ale tohle mi nevadí. Musím znovu kouknout na to složení tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 09:21
@Petruš Z. píše:
Aha, tak to jo. My teda máme společný účet, takže já to nemůžu rozlišovat, kdo co platí :mrgreen: To máš dobrý. Ryby taky nejím, ale tohle mi nevadí. Musím znovu kouknout na to složení tedy.

Péťo, říkala mi to magistra v lékárně, že snad už ani nebude to balení bez jodu a všude teď dávají i ten D3. My máme takovou peněženku, kam dává přítel peníze a tu nosím u sebe já, to je ideální varianta :mrgreen: Pak mám ještě svou peněženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 09:22
@Marcella01 píše:
@MartinaCV přesně tak, čisté, útulné, velký výběr, vždycky tam nechám spoustu peněz :oops: :palec:

Jinak až se bude blížit porod, vybal ty plenky z obalu a nech je vyvětrat, radila mi to dětská doktorka, že je to pak lepší pro kůži miminka, když nejsou hned z igelitu :hug:

Krása, bude mít dva svátky v jednom, holčička malinká :potlesk:

Díky za radu Marcelko, postupně sem budu chodit už pro rozumy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
26.5.16 09:22
@MartinaCV píše:
Péťo, říkala mi to magistra v lékárně, že snad už ani nebude to balení bez jodu a všude teď dávají i ten D3. My máme takovou peněženku, kam dává přítel peníze a tu nosím u sebe já, to je ideální varianta :mrgreen: Pak mám ještě svou peněženku.

Tak to jo, tak já doberu poslední balení a mrknu po něm, ale ta cena teda :roll: Já chci taky dvě peněženky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 09:29
@Petruš Z. píše:
Tak to jo, tak já doberu poslední balení a mrknu po něm, ale ta cena teda :roll: Já chci taky dvě peněženky ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.5.16 10:23

@MartinaCV :hug: :palec: :mavam: díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.5.16 10:25

@MartinaCV jinak na přípravky z DM také nedám dopustit a když byl Kuba malý, nakupovala jsem vše výhradně tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.5.16 11:04

Ještě dotaz holky, jsou v Gennetu i v létě? Mam přijít na HP druhý až pátý den cyklu, to můžu bez objednání že? A pak se objednat rovnou k Langerové na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 11:26
@Martrich píše:
Ještě dotaz holky, jsou v Gennetu i v létě? Mam přijít na HP druhý až pátý den cyklu, to můžu bez objednání že? A pak se objednat rovnou k Langerové na konzultaci?

Když mají omezený provoz, mají to na webu. Teď tam nic nevidím. Se sestřičkami na recepci se na všem domluv, kdy, co a jak. Taky jsem se vždy ptala a rovnou objednávala když už jsem byla v budově. Nebo jsem volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.5.16 12:08

@MartinaCV ok, díky Marti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
26.5.16 12:12
@MartinaCV píše:
Maji i dvojku?

U dvojky se asi dvojbalení nedělá, ne? Nevim. Mají tohle:
http://www.sleky.cz/…bl-30-tob-30
 http://www.sleky.cz/…bl-30-tob-30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.