Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV píše:
Maji i dvojku?
Marti, já někde četla diskuzi, že stačí stále užívat jedničku a k tomu přidat rybí tuk. A tak jsem objednala jedničku a kapsle s rybím tukem. Vyjde to daleko levněji. V jedničce je jen více kys. listové, ale to je myslím jedno. Ty kapsle teda smrdí, ale dá se to
a děkuji.
Krásně jsi to napsala, že ty pohledy na to bříško a ten pocit za to stojí. Přesně tak
Taky si těch pohledů všímám a je to fajn.
A všem děkuji ![]()
A k plenkám
DM jsou super, pak mi vozila mamka z německého Rossmanna a taky fajne. Jinak od narození měl syn značku Happy? Myslím, že takhle se jmenují. Je tam výkroj na pupíček. Taky moc dobrý. A Huggies. On jak se narodil předčasně, tak jsem byla na vše velice opatrná a i když plenky v nemocnici hradí pojišťovna, tak jsme je tam kupovali, protože jsme chtěli a taky nás o to sestřičky požádaly, že jestli můžeme, tak ať je koupíme. Že je pro každé dítě určitý počet na den a že tam jsou maminky, který prostě ty peníze nemají. No, tak jsme kupovali plenky. A právě ty Happy a Huggies byly pro toho mini prďolku top ![]()
@Petruš Z. píše:
Marti, já někde četla diskuzi, že stačí stále užívat jedničku a k tomu přidat rybí tuk. A tak jsem objednala jedničku a kapsle s rybím tukem. Vyjde to daleko levněji. V jedničce je jen více kys. listové, ale to je myslím jedno. Ty kapsle teda smrdí, ale dá se toa děkuji.
Krásně jsi to napsala, že ty pohledy na to bříško a ten pocit za to stojí. Přesně takTaky si těch pohledů všímám a je to fajn.
Péťo, ta dvojka má teď vylepšené složení a do všeho už teď i strkají jód. Já ryby nejím, to bych nedala
Mám prostě vybalancované složení, platí to přítel, tak co ![]()
@MartinaCV přesně tak, čisté, útulné, velký výběr, vždycky tam nechám spoustu peněz
![]()
Jinak až se bude blížit porod, vybal ty plenky z obalu a nech je vyvětrat, radila mi to dětská doktorka, že je to pak lepší pro kůži miminka, když nejsou hned z igelitu ![]()
Krása, bude mít dva svátky v jednom, holčička malinká ![]()
@MartinaCV píše:
Péťo, ta dvojka má teď vylepšené složení a do všeho už teď i strkají jód. Já ryby nejím, to bych nedalaMám prostě vybalancované složení, platí to přítel, tak co
Aha, tak to jo. My teda máme společný účet, takže já to nemůžu rozlišovat, kdo co platí
To máš dobrý. Ryby taky nejím, ale tohle mi nevadí. Musím znovu kouknout na to složení tedy.
@Petruš Z. píše:
Aha, tak to jo. My teda máme společný účet, takže já to nemůžu rozlišovat, kdo co platíTo máš dobrý. Ryby taky nejím, ale tohle mi nevadí. Musím znovu kouknout na to složení tedy.
Péťo, říkala mi to magistra v lékárně, že snad už ani nebude to balení bez jodu a všude teď dávají i ten D3. My máme takovou peněženku, kam dává přítel peníze a tu nosím u sebe já, to je ideální varianta
Pak mám ještě svou peněženku.
@Marcella01 píše:
@MartinaCV přesně tak, čisté, útulné, velký výběr, vždycky tam nechám spoustu peněz![]()
![]()
Jinak až se bude blížit porod, vybal ty plenky z obalu a nech je vyvětrat, radila mi to dětská doktorka, že je to pak lepší pro kůži miminka, když nejsou hned z igelitu
Krása, bude mít dva svátky v jednom, holčička malinká
Díky za radu Marcelko, postupně sem budu chodit už pro rozumy ![]()
@MartinaCV píše:
Péťo, říkala mi to magistra v lékárně, že snad už ani nebude to balení bez jodu a všude teď dávají i ten D3. My máme takovou peněženku, kam dává přítel peníze a tu nosím u sebe já, to je ideální variantaPak mám ještě svou peněženku.
Tak to jo, tak já doberu poslední balení a mrknu po něm, ale ta cena teda
Já chci taky dvě peněženky ![]()
@Petruš Z. píše:
Tak to jo, tak já doberu poslední balení a mrknu po něm, ale ta cena tedaJá chci taky dvě peněženky
@MartinaCV jinak na přípravky z DM také nedám dopustit a když byl Kuba malý, nakupovala jsem vše výhradně tam.
Ještě dotaz holky, jsou v Gennetu i v létě? Mam přijít na HP druhý až pátý den cyklu, to můžu bez objednání že? A pak se objednat rovnou k Langerové na konzultaci?
@Martrich píše:
Ještě dotaz holky, jsou v Gennetu i v létě? Mam přijít na HP druhý až pátý den cyklu, to můžu bez objednání že? A pak se objednat rovnou k Langerové na konzultaci?
Když mají omezený provoz, mají to na webu. Teď tam nic nevidím. Se sestřičkami na recepci se na všem domluv, kdy, co a jak. Taky jsem se vždy ptala a rovnou objednávala když už jsem byla v budově. Nebo jsem volala.
@MartinaCV píše:
Maji i dvojku?
U dvojky se asi dvojbalení nedělá, ne? Nevim. Mají tohle:
http://www.sleky.cz/…bl-30-tob-30
http://www.sleky.cz/…bl-30-tob-30
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.