Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2253
25.5.16 22:11

@Martrich manžel měl fertilman a spermio měl dost nadprůměrné ;-), zkuste to ;-)
 http://www.otehotnet.cz/…9350442.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.5.16 22:37

@Petruš Z. Gratulace k holčičce a dobrým výsledkům. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
25.5.16 22:37

Holky eleky.cz mají zase akci na femibion 1 - dvojbalení za asi 369,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.5.16 22:44

@Ploutvik Gratulace k těhotenství! Tak ať vše probíhá bez problémů dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.5.16 22:48

@Martrich Manžel užíval Fertilan a taky výrazné zlepšení a nakonec to zlepšení vedlo dokonce ke spontánnímu těhotenství. :D Ale manželovi pomohla i operace varikokély.
Moc bych ti přála, aby ses už taky dočkala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
26.5.16 06:39
@KamisB píše:
Holky eleky.cz mají zase akci na femibion 1 - dvojbalení za asi 369,–

Diky, jdu do nej, prave mi dochazi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
26.5.16 07:02

Kdyby nekdo hledal to dvojbaleni femibionu, Kami se preklepla, je to na sleky.cz. :* Doruceni je mozne za 49 Kc do drogerie Teta, pokud ji nekdo mate pobliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 07:24
@Božská píše:
Kdyby nekdo hledal to dvojbaleni femibionu, Kami se preklepla, je to na sleky.cz. :* Doruceni je mozne za 49 Kc do drogerie Teta, pokud ji nekdo mate pobliz.

Maji i dvojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.5.16 08:07

Holky, diky. Manzel uziva Profertil a Fertilman podle akce.Je to dle slozeni dost podobne. Zlepsilo mu to vsechny parametry, jen s tou pohyblivosti je to boj. Zkusim mu jeste vzit kotvicnik.Ten beru it ja, je na kvalitu vajec. Bylinky mi dost pomohly k prav. cyklu, hlavne gynex. Kazdopadne na ten druhy zazrak stale cekame.Tady je to ale hodne uspesna diskuze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 08:25
@Martrich píše:
Holky, diky. Manzel uziva Profertil a Fertilman podle akce.Je to dle slozeni dost podobne. Zlepsilo mu to vsechny parametry, jen s tou pohyblivosti je to boj. Zkusim mu jeste vzit kotvicnik.Ten beru it ja, je na kvalitu vajec. Bylinky mi dost pomohly k prav. cyklu, hlavne gynex. Kazdopadne na ten druhy zazrak stale cekame.Tady je to ale hodne uspesna diskuze :mavam:

Brzy se dočkáš i ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.5.16 08:29

@Petruš Z. Gratulace ke kontrole a k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 08:33

Holky, dnes nám nainstalují bezpečnostní sítě na balkón kvůli kočičákům, aby mohli vegetit napůl venku a firma mi to udělá tak, že budu mít i přístup k závěsný truhlíkům, těch mám celé zábradlí balkónu a nechtěla se jich vzdát. Tak se těším na tuto poslední vedlejší investici a pak už začneme nakupovat výbavičku pro mrňouse. Včera přítel donesl první balíky plen - Babylove z DM, vzal na 2-5 kg, tak snad se do této váhové kategorie vejdeme :lol: Jinak jsem objevila super videa na youtube, které točí Tereza Marková, má pak i svůj FB a natočila celé své těhu a pak i po porodu, vše z pohledu maminky. Dělala si svůj soukromý test plen, natáčela to a tyhle jsou dle ní nejlepší. Protože mám DMko moc ráda, tak už je tedy máme doma. Holky, už to začíná být takové veselejší, když tedy pominu různé pobolívání, neskutečné pálení žáhy, které mě každou noc i vzbudí a začínají mi otoky nohou a skutečnost, že se bříško už pronese. Stimulovat jsem začínala s 58 kg a teď na začátku šestého měsíce mám 72 kg 8o Ale pokaždé, když se ve mně mimi pohne a když se načančám a vyrazím do města a vidím pohledy lidí na mé bříško, tak je to nejlepší pocit za celý dosavadní život. :srdce: Přeji zde všem, aby se tato úspěšná skupinka dál rozrůstala o další mrňousky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.5.16 08:33

@Ploutvik taky gratulace k těhotenství! Ať vše pokračuje bez problémů dál a není ti moc špatně :kytka: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.5.16 08:38

@MartinaCV ahoj Marti, pleny z DM jsou super, já tedy ze začátku používala Pampers, newborn, ty taky nebyly špatný, ale pak myslím od čísla 2 už strašné zhoršení kvality, rozpadalo se to, teklo to, hrůza, děs a za tu cenu 8o tak jsem právě přešla na DM, a pak už jsem žádné jiné ani nekupovala :palec: jinak DM má obecně spoustu pěkných věcí pro miminka, krémy, pudry, ubrousky, vlastně tam kupuju veškerou drogerii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.5.16 08:43
@Marcella01 píše:
@MartinaCV ahoj Marti, pleny z DM jsou super, já tedy ze začátku používala Pampers, newborn, ty taky nebyly špatný, ale pak myslím od čísla 2 už strašné zhoršení kvality, rozpadalo se to, teklo to, hrůza, děs a za tu cenu 8o tak jsem právě přešla na DM, a pak už jsem žádné jiné ani nekupovala :palec: jinak DM má obecně spoustu pěkných věcí pro miminka, krémy, pudry, ubrousky, vlastně tam kupuju veškerou drogerii :palec:

Ahoj Marcelko, to jsem ráda, že to vidíš stejně ;) Já nedám dopustit na jejich prací prášky Denkmit, to je taková pohoda, jen 2 kg balení, dává se toho trošku a i přítelovo zadupané bílé ponožky jsou krásné bílé po vyprání. No a pak spray na troubu Denkmit, to je žůžo.. a celkově tam chodím ráda, je to tam takové čisté, útulné a mám DMko naproti.

Jinak holky, když už se to tu začíná hemžit i pohlavími, tak my čekáme vymodlenou holčičku :srdce: Bude se jmenovat Laurinka, takže brzy bude mít ještě v bříšku na Den dětí svátek :)

Péťo, tobě taky gratulace k dobrým výsledkům, jiné jsme ani nečekaly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.