Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7021
9.6.16 00:14

@Timanfaya - mě by 8 den po ET nikdo nikam nedostal. 2.IVF bylo úspěšné a od toho 8 dne motanice hlavy, smrdělo mi skoro všechno, žaludek jak na vodě. Ale jinak cestování určitě nevadí 80km není tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.6.16 08:25

@Timanfaya musí se samozrejme prihlednout ke skutečnému stavu…kazda to mame jinak…muze prijit OHSS a na nejakou akci budes moci zapomenout..
no kazdopadne drzim pesti, at to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
9.6.16 10:19

@veveruse78 @KamisB Děkuji moc za rady a podporu. Nakonec jsem zjistila, že svatba je až o měsíc později, den sedí, ale měsíc manžel spletl :D Bůhví co bude v červenci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.6.16 11:36

Ahoj holky, tak jsem 2DC a začínám lepit náplasti estrahexal, 20. 6. utz v Gennetu a pak KET. Už na nás mrazáček čeká :srdce:
Jen se pořád divím tomu, že mám Crinone gel (náhrada Utrogestanu) zavádět 1-0-1, když i v příbalovém letáku je 1× denně. Je tu někdo, kdo měl Crinone 2× denně jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
9.6.16 12:01
@Božská píše:
Ahoj holky, tak jsem 2DC a začínám lepit náplasti estrahexal, 20. 6. utz v Gennetu a pak KET. Už na nás mrazáček čeká :srdce:
Jen se pořád divím tomu, že mám Crinone gel (náhrada Utrogestanu) zavádět 1-0-1, když i v příbalovém letáku je 1× denně. Je tu někdo, kdo měl Crinone 2× denně jako já?

Tak už se to rozjíždí :-) Perfektní :palec: Uteče to a za chvíli budeš mít miminko v bříšku.
Zkus se na ten Crinone gel zeptat v nějaké diskusi mimo emimino. Já se třeba divila, že když byl najednou výpadek Utrogestanu a já zaváděla 3×2, tak najednou stačil jednou zavést gel. Nechtělo se mi věřit, že ta dávka stačí. Stačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.6.16 13:02

@Božská ja zavadela Crinone gel vždycky jen 1× denne, tak neporadim…ale tak aspoň budes mit vetsi davku a vic se toho vstreba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
9.6.16 13:30

@Timanfaya A kdy tě čeká ET? Je dobře, že ta svatba je až jindy, aspoň to nemusíš řešit. Moc držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
9.6.16 13:32

@Božská Super, tak ať jde vše podle plánu! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
9.6.16 14:08

@lachi ET je 15.6., konečně jsem se dočkala, tento termín mi dali v lednu, tak se to zdálo jako nedosažitelné, strašně se těším :) Tak snad se nedostaví nervozita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
9.6.16 15:44

@Timanfaya Tak to už je za chvilku. :palec: Jen se hezky těš, ET je nejpříjemnější část z toho celého kolotoče. Budu držet pěsti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.6.16 21:51

Dekuju zeny :srdce:
A kdo jste bral estrogen (estrofem, estrahexal), mely jste nejake vedlejsi ucinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
9.6.16 22:01

@Božská Neevím jestli je to estrofem 1-0-1 nebo kombinace estrofem a metypred 1-0-0, ale bolesti hlavy - takové nespecifické, nedá se říct odkud to vychází, občas se mi motá hlava, hlavně na sluníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
9.6.16 22:16
@Božská píše:
Dekuju zeny :srdce:
A kdo jste bral estrogen (estrofem, estrahexal), mely jste nejake vedlejsi ucinky?

Já brala při prvním KETu estrofem a pak jsem si i lepila náplasti a to mi vůbec nesedlo. Pobolíval mě podbřišek a docela se to stupňovalo, ale myslela jsem si, že to je normální, že se tělo teda připravuje na transfer a nevyšlo to. Osobně si myslím, že mi přerostla sliznice a proto asi i ta bolest. Další KET byly jen náplasti až těsně před KET a super, ani jsem o nich nevěděla a lepila jsem je do 12 tt. Ten Estrofem musí být strašně silný. Příbalový leták nečíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.6.16 22:22
@Petruš Z. píše:
Já brala při prvním KETu estrofem a pak jsem si i lepila náplasti a to mi vůbec nesedlo. Pobolíval mě podbřišek a docela se to stupňovalo, ale myslela jsem si, že to je normální, že se tělo teda připravuje na transfer a nevyšlo to. Osobně si myslím, že mi přerostla sliznice a proto asi i ta bolest. Další KET byly jen náplasti až těsně před KET a super, ani jsem o nich nevěděla a lepila jsem je do 12 tt. Ten Estrofem musí být strašně silný. Příbalový leták nečíst :roll:

Uz se stalo. Ja mam teda naplasti estrahexal, ale to je asi uplne to samy jako estrofem. No nejvic se bojim zavrati a motanic. A jestli uz ted ten ket nevyjde, tak uz jsem zrala na psychiatra. IVF uz mame rozjete od unora :roll:

A pockej, ty jsi mela estrofem + estrahexal spolecne pri tom prvnim ketu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.6.16 22:26
@Timanfaya píše:
@Božská Neevím jestli je to estrofem 1-0-1 nebo kombinace estrofem a metypred 1-0-0, ale bolesti hlavy - takové nespecifické, nedá se říct odkud to vychází, občas se mi motá hlava, hlavně na sluníčku

Dekuju a at transfer klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.