Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Timanfaya - mě by 8 den po ET nikdo nikam nedostal. 2.IVF bylo úspěšné a od toho 8 dne motanice hlavy, smrdělo mi skoro všechno, žaludek jak na vodě. Ale jinak cestování určitě nevadí 80km není tak moc.
@Timanfaya musí se samozrejme prihlednout ke skutečnému stavu…kazda to mame jinak…muze prijit OHSS a na nejakou akci budes moci zapomenout..
no kazdopadne drzim pesti, at to dopadne ![]()
@veveruse78 @KamisB Děkuji moc za rady a podporu. Nakonec jsem zjistila, že svatba je až o měsíc později, den sedí, ale měsíc manžel spletl
Bůhví co bude v červenci ![]()
Ahoj holky, tak jsem 2DC a začínám lepit náplasti estrahexal, 20. 6. utz v Gennetu a pak KET. Už na nás mrazáček čeká ![]()
Jen se pořád divím tomu, že mám Crinone gel (náhrada Utrogestanu) zavádět 1-0-1, když i v příbalovém letáku je 1× denně. Je tu někdo, kdo měl Crinone 2× denně jako já?
@Božská píše:
Ahoj holky, tak jsem 2DC a začínám lepit náplasti estrahexal, 20. 6. utz v Gennetu a pak KET. Už na nás mrazáček čeká
Jen se pořád divím tomu, že mám Crinone gel (náhrada Utrogestanu) zavádět 1-0-1, když i v příbalovém letáku je 1× denně. Je tu někdo, kdo měl Crinone 2× denně jako já?
Tak už se to rozjíždí
Perfektní
Uteče to a za chvíli budeš mít miminko v bříšku.
Zkus se na ten Crinone gel zeptat v nějaké diskusi mimo emimino. Já se třeba divila, že když byl najednou výpadek Utrogestanu a já zaváděla 3×2, tak najednou stačil jednou zavést gel. Nechtělo se mi věřit, že ta dávka stačí. Stačila.
@Božská ja zavadela Crinone gel vždycky jen 1× denne, tak neporadim…ale tak aspoň budes mit vetsi davku a vic se toho vstreba ![]()
@Timanfaya A kdy tě čeká ET? Je dobře, že ta svatba je až jindy, aspoň to nemusíš řešit. Moc držím pěsti! ![]()
@lachi ET je 15.6., konečně jsem se dočkala, tento termín mi dali v lednu, tak se to zdálo jako nedosažitelné, strašně se těším
Tak snad se nedostaví nervozita
@Timanfaya Tak to už je za chvilku.
Jen se hezky těš, ET je nejpříjemnější část z toho celého kolotoče. Budu držet pěsti. ![]()
Dekuju zeny ![]()
A kdo jste bral estrogen (estrofem, estrahexal), mely jste nejake vedlejsi ucinky?
@Božská Neevím jestli je to estrofem 1-0-1 nebo kombinace estrofem a metypred 1-0-0, ale bolesti hlavy - takové nespecifické, nedá se říct odkud to vychází, občas se mi motá hlava, hlavně na sluníčku
@Božská píše:
Dekuju zeny
A kdo jste bral estrogen (estrofem, estrahexal), mely jste nejake vedlejsi ucinky?
Já brala při prvním KETu estrofem a pak jsem si i lepila náplasti a to mi vůbec nesedlo. Pobolíval mě podbřišek a docela se to stupňovalo, ale myslela jsem si, že to je normální, že se tělo teda připravuje na transfer a nevyšlo to. Osobně si myslím, že mi přerostla sliznice a proto asi i ta bolest. Další KET byly jen náplasti až těsně před KET a super, ani jsem o nich nevěděla a lepila jsem je do 12 tt. Ten Estrofem musí být strašně silný. Příbalový leták nečíst ![]()
@Petruš Z. píše:
Já brala při prvním KETu estrofem a pak jsem si i lepila náplasti a to mi vůbec nesedlo. Pobolíval mě podbřišek a docela se to stupňovalo, ale myslela jsem si, že to je normální, že se tělo teda připravuje na transfer a nevyšlo to. Osobně si myslím, že mi přerostla sliznice a proto asi i ta bolest. Další KET byly jen náplasti až těsně před KET a super, ani jsem o nich nevěděla a lepila jsem je do 12 tt. Ten Estrofem musí být strašně silný. Příbalový leták nečíst
Uz se stalo. Ja mam teda naplasti estrahexal, ale to je asi uplne to samy jako estrofem. No nejvic se bojim zavrati a motanic. A jestli uz ted ten ket nevyjde, tak uz jsem zrala na psychiatra. IVF uz mame rozjete od unora ![]()
A pockej, ty jsi mela estrofem + estrahexal spolecne pri tom prvnim ketu???
@Timanfaya píše:
@Božská Neevím jestli je to estrofem 1-0-1 nebo kombinace estrofem a metypred 1-0-0, ale bolesti hlavy - takové nespecifické, nedá se říct odkud to vychází, občas se mi motá hlava, hlavně na sluníčku
Dekuju a at transfer klapne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.