Gestační váček ale test nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
13.12.14 21:13

@trybitka Ve ctvrtek byla jenom 86hcg :( do tel. rikala sestra ze je to sice nizsi, ale at keky beru (duphaston).
Zitra zkusim zase test. V pondeli bo utery zajdu na krev. Di pristiho patku to nevydrzim ;)
Moc si to preju a duveruju osudu. Ale napina me to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
13.12.14 21:26

@Johana..22 no tak ja te asu teda moc nepodporim. testla jsem se 14dc kvuli nevolnostem a spineni, bylo to v nedeli a test pozitivni, v pondeli taky, pritom jsem mela MS.mudr mi v utery nabrala hcg -57,ve ctvrtek 39. Tak mne pislala do nemocnice. v patek mne tam zkoukly, kroutili hlavama, pry jsem asi potratila a ideslo to s ms, a doted mi klesa hcg. navic se mu na vajecnikach udelali cysty a to na obou, pry mi asi dozraly folikuly najednou na obiu stranach. v zari jsem mela mimidelizni a ored lety spontanni potrat.tak ru drzim palce at to vyjde.ja ted cekam na MS a hura znova do toho! omlouvam se za preklepy.pisi z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.12.14 22:24

@kaca35
Ajaj :-/ nojoo to mame podobny osudy. Ja potratila minuly cyklus a pred 2 lety mimodelozni.
Nojono at se deje, co se ma dit… Nadeje furt je.
Ale moc diky za pribeh. Taky jsem dost exot pro doktory. A hlavou krouti casto.
Drzim palce i tobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
13.12.14 22:35

@Johana..22 ahoj, nezoufej. Ja mela 102 hcg pry mimodelozni, nebo to odchazelo pry samo a hle dnes zacinam 26 týden. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.12.14 22:38

@Marketka.1992 :hug: diiiiky :andel: a blahopreju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
13.12.14 22:39

@Johana..22 dekuji, a drzim palecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
13.12.14 22:41

@Johana..22 ja teda mam uz dve deti, tak mne to sice trapi taky dost, ze to nejde, ale mozna uz mi neni dano.ale zatim to nevzdavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.12.14 22:58

@kaca35
Ja cekam na prvni :( bude to lajdak..dava si na cas. Ale stale verime. Manzel mi furt rika, ver ze to ted vyjde, ale pred mesicem jsem potratila a to zklamani je hnusny. Tak se bojim odevzdat se tomu.
Deti jsou velky dar, tak se raduj ze dvou a treti jiste prijde. :kytka:
Jestli budu jednou mama, budu ty mrnouse na rukach nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
13.12.14 23:08

@Johana..22 potraty beru tak, ze priroda vi proc. proste se ti nepivedlo.mam kamaradku, ktery po hirmonalni lecbe rekli, ze to nikdy nepujde. adoptovali mimco a za sest let k uzasu vsech porodila vlastni dite. i bez lekarskeho prispeni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
14.12.14 12:16

Nojooo je to boj.
Ja mela dnes test uplne bily :( je to v haji :,(
Verim dal, dopadne to priste, respektive v lednu umele, ale s nervama to teda hazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
14.12.14 13:07

@Johana..22 a to je takhle rychly? ze uz v lednu by jsi sla na umely? a tobe pritom mimideloznim vzali vejcovod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
14.12.14 13:13

@kaca35
Ja uz jsem se vlastne ted ve ctvrtek jela obednat na umely. A dr mi najednou nasel v deloze ten vacek. Takze kdyz je hcg dole, predpokladam ze to pri dalsi ms odejde. No a v lednu bych rada zacla umely, to byl puvodni plan. Ms mi zacina 1.1./15 tak by to mohlo vyjit. Doufam ze me ted nebudou chtit delat kyretaz (!)
Nojo vzali mi vejcovod, malem praskl, tak je pryc. Prave ze s jednim vejcovodem se vsechno prodluzuje.. Cekame uz 2,5 roku a furt me to jen zkousi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
14.12.14 22:00

@Johana..22 no mne naštěstí nic brát nemuseli potratila jsem rovnou do dutiny břišní, bez následku na vejcovodu, no ani mi nedokázali říct, který ´vejcovod zazlobil. no já ted taky doufám, že se revizi vyhnu, měla jsem v děloze taky něco 3mm velký, prý to mohl být zbytek po těhu, nedá se to říct s jistotou, tak doufám, že to vyjde samo, jen teda snad nezazlobí ty cysty na vaječníkách, aby mi nestopli ms, to by zase byly další komplikace :zed: zítra jdu znova do nemocnice na kontrolu cyst a hodnoty hcg, prý dokud nebude hcg na nule, tak ms nebude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.12.14 07:59

@kaca35 no tak to mame fakt stejny, ted v rijnu jsem mela spontani potrat, ale myslime si, ze to bylo mimodelozni ale v deloze nic nenasli. Hele a co to teda mame v deloze? Kdyz to bylo mimo. Myslis ze se to muze takhle presouvat?
A mas ted /melas/ zvyseny hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
15.12.14 13:21

@Johana..22 dneska jsem byla znova v nemocnici na kontrole, hcg jsem měla 9, takže vlastně už negativní, nejvyší mi naměřili v úterý cca 60, předtím jsem ani nepomyslela, že jsem těhu, měla jsem přeci MS, asi to nebylo MS, ale potrat, doktor říkal, že šlo asi o biochemické těhu, že se vajíčko ani neuhnízdí, ale je zvýšená hladina HCG. no a v tý děloze mi to znova ukazoval, tam sice cosi je, dokonce na dvou místech, ale to s gestačním váčkem nemá nic společného, prý to můžou být..no a ted si nevzpomenu jestli říkal, ve zprávě to nazval 2×ON jako že žlázy nebo tak něco. takže já ted budu jak na smilování čekat na MS, pak hned zase na gyndu, aby mne zkoukly jestli se ty cysty ztratily,(už mám obě dve pěticentimetrový :,( ) no a když to dlouho nedostanu, tak si mám dojít na vyvolávačku, ty cysty můžou nějak bránit MS nebo co. no a ted mne napadá, zapoměla jsem se zeptat, jestli jako můžu provozovat sex :oops:, ale asi jo, proč by to nešlo, když mi vlastně nic není. no ajak jsi na tom ted ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí