Glukozový test - odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
3.8.14 10:45

A je teda někde uvedeno jak správně má být ten test provedený?
jestli teda někde sedět tři čtyři hodiny, třikárt brát krev, nepít, nehýbat se..
nebo stačí dvě píchnutí, sedět dvě hodiny, pít vodu atd…?

• Citovat
  • Upravit
101606
3.8.14 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.8.14 10:56

@j.a.n.i1
hmm tak já jdu v uterý a řikali že tam budu jen dvě hodiny, takže budou asi jen dva odběry krve..vodu mohu pít po celou dobu a říkala že krev vezme bud z žíli nebo prstu..tak aspon budu vědět že ji má vzít z žíli..víc toho asi nezachráním..

• Citovat
  • Upravit
101606
3.8.14 11:00

@smurfka Podle času nic nepoznáš - vždy je test na 2 hodiny, akorát když se dělá blbě, tak ti vezmou krev až po těch 2 hodinách a ne i po té jedné… ještě zachráníš to, že pít nebudeš a budeš sedět na fleku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.8.14 11:01
@katscha píše:
Jistě:). Jak jsem psala už dřív v této diskuzi, měla jsem pocit, že mi prťousek proběhne břichem, což by po snědení čokolády nebo vypití coly bylo asi také podobné.
Jen kdyby se látka přiblížila „normální“ stravě, tak by třeba byl test pro více těhotných přijatelný, myslím.

Napadla mě Cola :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.8.14 11:02

@miisenka Neboj, vím, že mé protidoktorské založení není vhodná volba pro všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
3.8.14 11:06
@miisenka píše:
je to moznost, v literature sa uvadza a niekde to o robia, ze daju 2rohliky s cajom..ta Milka by asi nepresla.. :nevim:
Mne teda ten napoj chutil, sestricka mi ho ocitronovala, takze to bolo znesitelne..vypila som to na jeden zatah, nebola to zisdna mnaminka, ale kvoli dietatu som to podstupila..

Pro mě osobně by bylo horší sníst ty dva rohlíky. Milka byla částečně nadsázka, ale také si myslím, že má třeba stálejší recepturu, než rohlíky od různých dodvatelů. Jen taková úvaha, jsem uplný laik.
Ten nápoj mi nechutnal, nepiju nic slazeného, ale dalo se to. Brala jsem to jako nutný test, tak jsem ani nepřemýšlela, že by to šlo udělat jinak.
A také jsem cukruvku měla:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.8.14 11:07
@Sluka píše:
@miisenka Neboj, vím, že mé protidoktorské založení není vhodná volba pro všechny :lol:

kazdy si robi tak, jak uzna za vhodne..ja tych dr tiez nemusim a hlidam si ich.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.8.14 11:09
@katscha píše:
Pro mě osobně by bylo horší sníst ty dva rohlíky. Milka byla částečně nadsázka, ale také si myslím, že má třeba stálejší recepturu, než rohlíky od různých dodvatelů. Jen taková úvaha, jsem uplný laik.
Ten nápoj mi nechutnal, nepiju nic slazeného, ale dalo se to. Brala jsem to jako nutný test, tak jsem ani nepřemýšlela, že by to šlo udělat jinak.
A také jsem cukruvku měla:(.

tiez sladke nepijem ale toto mi chutilo.. :mrgreen: :zed:
Brala som to jak ty, robim to pre dieta, nie pre seba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.8.14 11:10
@Sluka píše:
Napadla mě Cola :think:

tam je oroblem i kofein.. :nevim:
Zvysuje tepovu frekvenciu, ktora z casti moze ovolyvnit metabolizmus.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.8.14 11:12
@j.a.n.i1 píše:
@smurfka Podle času nic nepoznáš - vždy je test na 2 hodiny, akorát když se dělá blbě, tak ti vezmou krev až po těch 2 hodinách a ne i po té jedné… ještě zachráníš to, že pít nebudeš a budeš sedět na fleku ;-)

tak bez pití vydržím…navíc samotná voda mi vůbec nechutná, jdu i do klimatizované laborky ne do nemocnice jak minule kde nepomohlo ani otevřené okno :poblion:, roztok není pro mě hrozný, více je pro mě hrozné ho vypít naráz nebo jakoby za krátkou dobu, protože já když piju tak jen ucucávám a dostat ho do sebe tolik naráz je síla pro mě..

• Citovat
  • Upravit
632
3.8.14 11:19
@miisenka píše:
tam je oroblem i kofein.. :nevim:
Zvysuje tepovu frekvenciu, ktora z casti moze ovolyvnit metabolizmus.. :think: :nevim:

To je možná to, proč se dělá, jak se dělá. Třeba by každá náhražka měla více proti než glukózový nápoj. A ty jsi ve své práci našla něco, co je jako náhrada nejvhodnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.8.14 11:31
@katscha píše:
To je možná to, proč se dělá, jak se dělá. Třeba by každá náhražka měla více proti než glukózový nápoj. A ty jsi ve své práci našla něco, co je jako náhrada nejvhodnější?

presne ako si napisala, kazda nahrazka moze podat skreslene vysledky..tie rohliky su vraj najviac podobne, myslim ze i Dr. Krejčí to pise vo svojej knizke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.8.14 11:38

@miisenka to mi chceš říct že at vypiju tu glukozu nebo sním dva rohlíky tak je to v podstatě stejná zátěž pro tělo? 8o
asi už se nikdy nenajím teda 8o

• Citovat
  • Upravit
101606
3.8.14 11:43

@smurfka Stejná není, na rohlíky tam jsou jiné hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí