Graco Trekko

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Graco Trekko?

Přidejte zkušenost s Graco Trekko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
carinna
1.8.13 18:33

Prosím, můžete mi některá změřit rozpětí zadních kol? pokaždý jsem našla jiné rozměry, někde 60cm někde 75cm což je markantní rozdíl teda :) moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
30309
21.8.13 08:26

@araw Jak asi vejram na svet ja, co myslis??
Mam Triapulky(nemyslim prsa :mrgreen: ) a navic sedej zakal.
CCCCCCCCCCCCC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.8.13 08:29
@farska píše:
@araw Jak asi vejram na svet ja, co myslis??
Mam Triapulky(nemyslim prsa :mrgreen: ) a navic sedej zakal.
CCCCCCCCCCCCC :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to mě zabilo. :mrgreen: :mrgreen: Tak to jo, tak už mlčím :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.8.13 08:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.11.13 20:03

polohování Graco Trekko

Majitelky kočárku Graco Trekko, jak je to prosím s tím polohováním nožiček. Dívala jsem se na youtube a tam polohování zvedlých nožiček není, je to možné? Je pravda, že u popisu kočárku také polohování nožiček není, ale divím se tomu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
4.11.13 10:14

Ahoj, taky se rozhoduju, jestli koupit graco trekko, nebo quinny speedi, nemate nekdo zkusenost jak s gracem, tak se speedim??A jaky je lepsi??diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.11.13 20:40

Já mám zkušenost s Quinny Speedi, po prvním dítěti jsem ho prodala a teď toho litujim, byl svělý, ovladatelnější kočárek asi není na trhu, přední kolečko nikdy nezlobilo, důvod prodeje byl ten, že nešel otočit proti směru (chci na mimčo vidět) a není možné polohovat do úplného lehu a úplného sedu. Sedačka je málo polstrovaná, spíše taková tvrdší deska, takže jsem musela dokoupit tu zmenšovací vložku. Byl však skvělý do terénu, lehce ovladatelný ve městě. Celkově je ten sporták dost otevřený, pokud třeba hodně fouká nebo sněží, je nutné používat pláštěnku. Letos ale již není možné koupit samostatně sporták, je nutné koupit ten pack s hlubokou korbičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
9.12.13 14:28

Prosím o radu, je tento kočárek opravdu tak těžký oproti jiným sportákům? paní mi tento kočár nabízí výměnou za britax b agile, který nám nevyhovuje výškově, je na nás nízky a nejsem u něj spokojená se zádovou opěrkou, celkově se mi zdá pro syna nepohodlný, je v něm jakoby zlomený, ač má skoro 17 měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
10.12.13 09:00
@monuline píše:
Prosím o radu, je tento kočárek opravdu tak těžký oproti jiným sportákům? paní mi tento kočár nabízí výměnou za britax b agile, který nám nevyhovuje výškově, je na nás nízky a nejsem u něj spokojená se zádovou opěrkou, celkově se mi zdá pro syna nepohodlný, je v něm jakoby zlomený, ač má skoro 17 měsíců :roll:

Nevymenovat, graco je desnej! Mela jsem ho dva dny, je straaasne tezkej, blbe ovladatelnej, je to monstrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
11.12.13 23:18

@verunkka2 dekuju moc, to me dokonale odradilo :lol: vymena nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
13.12.13 13:32
@monuline píše:
@verunkka2 dekuju moc, to me dokonale odradilo :lol: vymena nebude :mrgreen:

Neni zac:-) Mne se na obrazku libil, recenze ok, ale skutecnost byla jina..ja mela co delat, abych ho vytlacila do kopce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
14.12.13 21:23
*verunkka2** píše:
Neni zac:-) Mne se na obrazku libil, recenze ok, ale skutecnost byla jina..ja mela co delat, abych ho vytlacila do kopce…

To chapu, takhle jsem mela co delat s murou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.5.14 20:29

Majitelky graca, jak je to s polohou do uplneho lehu? zadni cast u hlavicky je niz nez predni, to asi neni normalni, mate nekdo ten samy problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.8.14 16:34

Moje zkušenosti

Koupila jsem tento kočár z druhé ruky. Potřebovala jsem něco do terénu, ale také na časté cestování. Jsem zklamaná. Kočár má rozvolněnou konstrukci a madlo se viklá. Dítě má opravdu v lehu hlavu níž - je to tím, že sedačka je vyspádovaná směrem k zadečku, aby se v sedě dobře sedělo. Nejsem spokojená s výškou opěrky ani s délkou nožní podpěry - dítě při vycházce usne a polovinu hlavy má ven a nohy mu visí, ani při sedu si nemůže hlavu pohodlně opřít. :nevim: Zarazilo mě také, že potahy ani potah madla nejdou sundat, takže se nedají očistit. Máme Škodu Felicii, na vkládání do kufru je kočár dost těžký a musím sundat vždy jedno zadní kolo (naštěstí do jde lehce), aby se tam vešel. Měla jsem před tím Danny Sport Prestige. Byl také dost těžký, ale na prostor a pohodlné spaní byl bezkonkrurenční. Také se dal bez problémů sundat jakákoliv část potahu či boudy a vyprat jí. Madlo bylo koženkové, stačilo jen otřít, takže super. Lituji, že jsem ho už prodala. Také si namůžu zvyknout na to, že na dítě nevidím a ono na mě. Není to ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.2.19 21:45

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Koupili jsme kočárek Graco trekko. Chci si ho nechat presit. Barva černá, ale už vyšisovana. Líbil se mě právě netradiční tvar a lehkost při skládání. Při zkoušce jsme si nevšimli, až doma, že kočárek vibruje, ale dítě jsem v tom ještě neměla. Je to normální? Dal bych se chtěla zeptat jak se dá sundat madlo? Nemůžu ho vůbec sundat z jedné strany, aby se dal nejen vyprat, ale naši nový… A jak na boudičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí