Graf bazální teploty - probíhá ovulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.10.18 13:15
@Kalukap píše:
@Nikolkaa10 Já jsem k tomu ještě používala ovulační testy a plus mínus tam byla shoda.

@Kalukap
S tema nemam dobrou zkušenost z předešlého mesice, mela jsem na všech sedmy ovu testech polovičního ducha, takže uz je nekuopuji a vsadila jsem na měření teploty. Jak dlouho jste se snažili o miminko nez se zadařilo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.10.18 20:10

@Nikolkaa10 Půl roku. Vy se snažíte jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 20:16

@Kalukap teprve druhý měsíc, ale bylo mi doporučeno otehotnet do Vánoc, kvůli endometrioze, která je v začàtku a mohla by se tak ztratit v prubehu těhotenství, jinak pak nejaka spec. klinika. Tak proto to tak moc řeším, ale psychika je zlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.10.18 20:23

@Nikolkaa10 O to víc přeju úspěch co nejdřív. :hug: Psychika je mrcha, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 20:26

@Kalukap Děkuji moc, snad se zadaří co nejdříve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
30.10.18 07:25

Vykašlete se na bazalni teplotu a proste vypustte myslenky na miminko a uzivejte si. :)

• Citovat
  • Upravit
5411
9.12.18 15:12

Ahoj holky ve středu sem byla u dr na utz a říkal že mám krásně připravenou sliznici a ovulace by měla být během pár dní koukal jak na pravé tak na levé straně vytvořené folikuly ale bt se zatím podle toho netvari OT už nedělám akorát mě stresuji ???? myslíte že ovu dorazí ještě? Nebo to bude spíše anovulak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
9.12.18 15:43

@pavla.velova Tak jestli jsi 6 dni pred moznou ovulaci nemerila teplotu, tak tezko cokoliv rict a dedukovat. To jsou ty nejdulezitejsi teploty v cyklu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.12.18 15:53

@histep nemerila sem protože sem byla nachlazena tak by to stejně nemělo cenu kdyby ovulace byla měla bych určitě vyšší teplotu ale teplota se mě drží od začátku do teď tak nějak stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
9.12.18 16:15

@pavla.velova Pak ale nemuzes z teplit vyvozovat vubec nic. I ty predchozi a ta nasledujici okolo nachlazeni nemusi byt nic vypovidajici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
9.12.18 18:31

Ja bych se vykaslala na jakekoli mereni a reseni ovulace :) …stejne to prijde az budes nejvic v klidu ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.18 15:09

Byla ovu?

Ahoj. Měřím první měsíc (od 7.DC). Myslíte že ovulace proběhla?

• Citovat
  • Upravit
191
27.12.18 15:31
@pazitka píše:
za kazdou hodinu navic od te obvykle hodiny vstavani- nezalezi na tom, jak dlouho spis, ale muze se merit NEJMENE po trech hodinach spanku.. takze kdyz vstanes misto v sest v sedm, prici 0,1, kdyz v osm 0.2 atp.
jj, to je ještě brzy- i kdyz nekdy byva implantacni pokles 5.-6. den, ale nemá ho každá. Musíš vydržet :) Držím palce!

@pazitka prosim Te, ma se to odecist nebo pricist? U kazdeho prispevku to pises jinak :D dekuju, taky prave blaznim z mého grafu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.12.18 15:37
@Anonymní píše:
Ahoj. Měřím první měsíc (od 7.DC). Myslíte že ovulace proběhla?

Ahojky, ja bych rekla, ze 15 byla ovulka, teploty se drzi vys a nakonci spada do puvodnich teplot tudiz asi MS přijde jeslti bude uz tak dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.12.18 16:33

Ovulace a tak

Prosím o radu …
menstruace začátek 30.8 ( ovulace 13.9 ) 25.9, další menstruace 25.10 a pak 30.11 (operace bylo moc starosti tak se to nějak posunulo ) . Poslední menstruace byla ta z 30.11 a trvá vždycky čtyři dny , kalendář mi vyšel ze mám mít ovulaci 14.12 , hlen jsem nepostřehla ,
když jsem měla 13-14 ovulacni testy pozitivní a 15 už byl negativní tak kdy jsem měla teda tu ovulaci ? .. 19-20 jsem trosku krvacela a za dva dny řídký bílý výtok který ze mě kapal. Test tehotensky jsem dělala včera a byl negativní dneska mě děsně pichlo dole dva dny mám takový bolesti jak v době menstruace ale nic hrozného ale menstruace vůbec ještě nedorazila ani nespinim.. zítra udělám znovu test , doufám jen ze menstruace nepřijde . Dekuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí