Zkušenost s kapkami Gynex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
26.6.14 09:00

Holky, tak jak to vidíte s kapkama Gynex? Jak by jste hodnotily? Konzultoval to někdo z vás s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.14 09:18

@VesKar záleží, co máš přesně na mysli. mě gynex pomohl k otěhotnění, k srovnání štítné žlázy a taky jsem v době, kdy jsem ho brala byla konečně bez revmatických zánětů v koleni a pak ještě dva roky potom jsem měla klid (zda to byla náhoda či důsledek netuším). a měla jsem ho přímo doporučený od dr. můj gynekolog tyhle věci od firmy energy hodně doporučuje a na každý problém poradí, co z jejich řady vzít. zda ale koupím nebo ne, to už je na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.6.14 09:32

Právě to co píšeš jsem chtěla slyšet. Můžu to užívat i když beru Antíky? Přijde mi že už mi taky nesedí, začínám být pak vyschlá takže musím občas použít lubrikant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.7.14 16:40

Ahojte, chtela bych se zeptat kde se daji kapky gynnex krome internetu koupit?? jsem z olomuce a vubec nevim kde se daji sehnat, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
14.7.14 21:43

@endy.t kdybys měla cestu kus na sever, tak v Zábřeze vím o jedné lékárně. ale třeba někdo bude umět poradit přímo s Olomoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
15.7.14 21:04

@endy.já jsem taky z olomouce a myslím, že na netu je seženeš nejlevněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.14 13:59

Ahoj,

Z me vlastni zkusenosti muzu gynex jedine doporucit. Nevim, jak s otehotnenim, ale na srovnani cyklu po vysazeni HA je jednicka. Vysadila sem a prvni cyklus 36 dni. Kdyz jsem zkousela vysadit pred tremi lety (to jsem gynex neznala),nedostavila se u me prirozena menstruace pul roku. Pak jsem to vzdala a HA nasadila znovu. Ted jsem zkousela zas, pri posledni menstruaci podminene jeste vlivem HA jsem prvni den zacala davkovat gynex, brala jsem 3 tydny pak pauza. Menstruace se nedostavila, po tydnu jsem zacala znovu davkovat. No a svete div se, menstruace dorazila jen s osmidennim zpozdenim. budu brat dal, aby se mi cyklus ustalil. Za me ucineny zazrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.15 10:10

Ahojte, chtěla jsem se zeptat zda nevíte jestli se můžou užívat kapky Gynex i při vysokém tlaku??

• Citovat
  • Upravit
1
20.7.15 23:17

Ja osobne jsem s gynexem spokojena, mela jsem bolesti hlavy pri kazde menstruaci (i nekolik dni pred), a po uzivani 4 mesicu me hlava boli uz jen zridka a menstruace se dost srovnala. Zrejme dava dohromady celkove hormonalni system. Cenove mi ani tak drahy neprijde, nakupuju vzdy v Lekarna-global.cz, kde maj stale naky akce a cenove fakt dobry. Tak at se dari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.7.15 23:45

Ahoj, já gynex brala a nic…na srovnání cyklu, premenstruačního syndromu a otěhotnění mi výborně zabral Femigard od firmy Hemann. Takže pro někoho třeba dobrý tip :-) Gynex je od firmy Energy…od nich jsem zkusila víc věcí a nic mě moc neuchvátilo. Ale na každého zabírá něco jiného, musí se zkoušet. Dost věcí mají taky předražených…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.8.15 11:56

Ahoj holky.. :mavam: tak já se přidávám k chvalozpěvu na Gynex. Brala jsem nejdříve tři měsíce a nastartoval mi ovulaci.. pak jsem měla pauzu kvuli nástupu do nové práce a nyní jsem ho opět nasadila - první měsíc a včera jsem objevila // :dance: takže já opravdu doporučuji - alespoň za zkoušku nic nedáte, protože je to pořád lepší než do sebe cpát hned hormony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.9.15 10:44

HOlky, poraďte prosím. Vysadila jsem HA a první MS jsem měla na den přesně 28 dní, ale dneska jsem 19 den dalšího cyklu a už to zase vypadá, že je to „něco jako“ MS. Bohužel nevím, jestli nasadit gynex už teď – ještě jsem ho nikdy nebrala, nebo jak s tím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.9.15 14:53

Ahoj holky, moc prosim o radu. Snazime se s pritelem o miminko a protoze z jeho strany jsou trochu zhorsene podminky, tak se to snazime maximalne podporit. Minuly cyklus jsem si teda zacala poprve merit a zapisovat teploty. Mela jsem ukazkovy cyklus 28 dni, ovu 15.den,krivku teplot klasickou…Trefili jsme se is milovanim den pred a den po ovu, ale ms se bohuzel dostavila…Prvni den jsem si koupila gynex a kapu 3×7 a stalo se to, ze jsem krvacela jen asi tri dny a celkem malo…Jindy mam ms hodne silnou a trva vzdycky cca tyden…Cyklus kokem tech 28 dni…Nevite, co by to mohlo znamenat? A je to zkraceni ms pozitivni nebo negativni? Diky za rady! (Mela jsem samozrejme podezreni na tehu, ale delala jsem si dva testy, protoze mi navic obden vyskakuje porad teplota na 37 a zase klesa na 36.5,ale oba negativni…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
1.10.15 14:14

@enkeli7 tak těžko říct, myslela bych si, že můžeš být těhotná, tak zkus třeba test ještě později, ale já mám MS jeden měsíc míň, jeden víc. Gynex mám teď měsíc a musím říct, že nevím, zda je to placebo, ale pomáhá mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.10.15 15:05

@lightblue diky za odpoved..Delala jsem si uz tri ruzne testy, takze myslim, ze tehotna nejsem…Uvidime, co to bude delat dal..Ovulace atd.
A tobe pomaha v cem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital