Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak jak to vidíte s kapkama Gynex? Jak by jste hodnotily? Konzultoval to někdo z vás s doktorem?
@VesKar záleží, co máš přesně na mysli. mě gynex pomohl k otěhotnění, k srovnání štítné žlázy a taky jsem v době, kdy jsem ho brala byla konečně bez revmatických zánětů v koleni a pak ještě dva roky potom jsem měla klid (zda to byla náhoda či důsledek netuším). a měla jsem ho přímo doporučený od dr. můj gynekolog tyhle věci od firmy energy hodně doporučuje a na každý problém poradí, co z jejich řady vzít. zda ale koupím nebo ne, to už je na mě.
Právě to co píšeš jsem chtěla slyšet. Můžu to užívat i když beru Antíky? Přijde mi že už mi taky nesedí, začínám být pak vyschlá takže musím občas použít lubrikant.
Ahojte, chtela bych se zeptat kde se daji kapky gynnex krome internetu koupit?? jsem z olomuce a vubec nevim kde se daji sehnat, dekuji
@endy.t kdybys měla cestu kus na sever, tak v Zábřeze vím o jedné lékárně. ale třeba někdo bude umět poradit přímo s Olomoucí.
@endy.já jsem taky z olomouce a myslím, že na netu je seženeš nejlevněji ![]()
Ahoj,
Z me vlastni zkusenosti muzu gynex jedine doporucit. Nevim, jak s otehotnenim, ale na srovnani cyklu po vysazeni HA je jednicka. Vysadila sem a prvni cyklus 36 dni. Kdyz jsem zkousela vysadit pred tremi lety (to jsem gynex neznala),nedostavila se u me prirozena menstruace pul roku. Pak jsem to vzdala a HA nasadila znovu. Ted jsem zkousela zas, pri posledni menstruaci podminene jeste vlivem HA jsem prvni den zacala davkovat gynex, brala jsem 3 tydny pak pauza. Menstruace se nedostavila, po tydnu jsem zacala znovu davkovat. No a svete div se, menstruace dorazila jen s osmidennim zpozdenim. budu brat dal, aby se mi cyklus ustalil. Za me ucineny zazrak ![]()
Ahojte, chtěla jsem se zeptat zda nevíte jestli se můžou užívat kapky Gynex i při vysokém tlaku??
Ja osobne jsem s gynexem spokojena, mela jsem bolesti hlavy pri kazde menstruaci (i nekolik dni pred), a po uzivani 4 mesicu me hlava boli uz jen zridka a menstruace se dost srovnala. Zrejme dava dohromady celkove hormonalni system. Cenove mi ani tak drahy neprijde, nakupuju vzdy v Lekarna-global.cz, kde maj stale naky akce a cenove fakt dobry. Tak at se dari…
Ahoj, já gynex brala a nic…na srovnání cyklu, premenstruačního syndromu a otěhotnění mi výborně zabral Femigard od firmy Hemann. Takže pro někoho třeba dobrý tip
Gynex je od firmy Energy…od nich jsem zkusila víc věcí a nic mě moc neuchvátilo. Ale na každého zabírá něco jiného, musí se zkoušet. Dost věcí mají taky předražených…
Ahoj holky..
tak já se přidávám k chvalozpěvu na Gynex. Brala jsem nejdříve tři měsíce a nastartoval mi ovulaci.. pak jsem měla pauzu kvuli nástupu do nové práce a nyní jsem ho opět nasadila - první měsíc a včera jsem objevila //
takže já opravdu doporučuji - alespoň za zkoušku nic nedáte, protože je to pořád lepší než do sebe cpát hned hormony ![]()
HOlky, poraďte prosím. Vysadila jsem HA a první MS jsem měla na den přesně 28 dní, ale dneska jsem 19 den dalšího cyklu a už to zase vypadá, že je to „něco jako“ MS. Bohužel nevím, jestli nasadit gynex už teď – ještě jsem ho nikdy nebrala, nebo jak s tím? Díky
Ahoj holky, moc prosim o radu. Snazime se s pritelem o miminko a protoze z jeho strany jsou trochu zhorsene podminky, tak se to snazime maximalne podporit. Minuly cyklus jsem si teda zacala poprve merit a zapisovat teploty. Mela jsem ukazkovy cyklus 28 dni, ovu 15.den,krivku teplot klasickou…Trefili jsme se is milovanim den pred a den po ovu, ale ms se bohuzel dostavila…Prvni den jsem si koupila gynex a kapu 3×7 a stalo se to, ze jsem krvacela jen asi tri dny a celkem malo…Jindy mam ms hodne silnou a trva vzdycky cca tyden…Cyklus kokem tech 28 dni…Nevite, co by to mohlo znamenat? A je to zkraceni ms pozitivni nebo negativni? Diky za rady! (Mela jsem samozrejme podezreni na tehu, ale delala jsem si dva testy, protoze mi navic obden vyskakuje porad teplota na 37 a zase klesa na 36.5,ale oba negativni…)
@enkeli7 tak těžko říct, myslela bych si, že můžeš být těhotná, tak zkus třeba test ještě později, ale já mám MS jeden měsíc míň, jeden víc. Gynex mám teď měsíc a musím říct, že nevím, zda je to placebo, ale pomáhá mi.
@lightblue diky za odpoved..Delala jsem si uz tri ruzne testy, takze myslim, ze tehotna nejsem…Uvidime, co to bude delat dal..Ovulace atd.
A tobe pomaha v cem?