Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně Gynex, je to myslím lety osvědčený komplex. Měla jsem v určitém období anovulační cykly, doktorka zkusila i Tamoxifen, který mě akorát na půl roku rozhodil a po nasazení Gynexu se srovnal hned ten cyklus a hned byla i ovulace (podotýkám, že ve věku nad 40) a chodí bezchybně. Nyní byla i dvojitá ovulace, ale to přičítám přidanému inositolu, možná i tabletám Maca s Kotvičníkem, ale sázím spíš na inositol.
@Rikiki drmek ozkouseny nemam, ale Gynex za sebe muzu jen doporucit ![]()
@Kukacka123 podařilo se otěhotnět? Po jaké době užívání a jakém dávkování? ![]()
@Rikiki píše:
@Kukacka123 podařilo se otěhotnět? Po jaké době užívání a jakém dávkování?
Dávkuje se 3× denně 7 kapek
@MartinaCV děkuji. Vám se také po gynexu podařilo otěhotnět?
@Rikiki píše:
@MartinaCV děkuji. Vám se také po gynexu podařilo otěhotnět?
Ne, my máme problém na straně partnera, máme dítě po IVF, ale rozhodně si po Gynexu držím i ve věku nad 40 hormonální hladiny jako o hodně mladší žena
a navíc mě srovnal okamžitě po snad 4 dnech užívání, jak jsem psala výše.
@Rikiki píše:
@Kukacka123 podařilo se otěhotnět? Po jaké době užívání a jakém dávkování?
Ja ho brala po ZT v 17tt - po „porodu“ + revizi…davali jsme si 3 cykly po sestinedeli pauzu (chranili jsme se) a v tu dobu jsem uzivala gynex 1× denne 7 kapek, 3 tydny jsem brala, tyden ne…pak jsme se prestali chranit a hned prvni mesic se zadarilo (mame 7 mesicni holcicku)
zda mi pomohl gynex nevim, minimalne mi MS chodila jak hodinky a citila jsem ukazkove ovulaci
(ja jeste brala listovku a pila kontryhel k tomu)
Ale hodne jsem cetla, ze ne kazdemu kontryhel sedne, naopak cyklus rozhodi…mne sedl ![]()
Děkuju. Už mám objednaný Gynex. Zítra začínám.
Tento cyklus jsem brala Drmek, a nechce se mi v tom pokračovat, na začátku mi rozhodil cyklus, pak držel teploty kolem 37 a ms dorazila, bohužel i o dost bolestivější než kdy jindy. Tak zkusím Gynex.
@Veruzka.D
Gynex je normálně volně prodejný. Já zas měla pro změnu ten drmek a druhý cyklus braní jsem taky otěhotněla. ![]()
Zdravim vsechny, omlouvam se za anonym, ale chodi sem pratele a nechci prozatim aby prip. vedeli
dekuji a prosim o radu,
zacala jsem uzivat gynex, mam za sebou prvni mesic uzivani (3 tydny) a ted zacinam druhym dnem tydenni pauzu. Zacala jsem ho brat par dni po vysazeni HA (snazime se o mimi). Vcera jsem mela drobne spineni, klasicka ms zatim ne. Nevadi tedy ze ho zacnu brat v podstate asi pred pripadnou ovulaci? Parkrat jsem se docetla ze pri snazeni by se mel brat jen do ovulace, ale ja nevim kdy i zda vubec po HA ovuluji, tak i proto take gynex. Dekuji ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny, omlouvam se za anonym, ale chodi sem pratele a nechci prozatim aby prip. vedelidekuji a prosim o radu,
zacala jsem uzivat gynex, mam za sebou prvni mesic uzivani (3 tydny) a ted zacinam druhym dnem tydenni pauzu. Zacala jsem ho brat par dni po vysazeni HA (snazime se o mimi). Vcera jsem mela drobne spineni, klasicka ms zatim ne. Nevadi tedy ze ho zacnu brat v podstate asi pred pripadnou ovulaci? Parkrat jsem se docetla ze pri snazeni by se mel brat jen do ovulace, ale ja nevim kdy i zda vubec po HA ovuluji, tak i proto take gynex. Dekuji
Já jsem ho brala 3 týdny a potom začala až s MS. Ale cykly jsem měla pravidelné hned od vysazení. Otěhotněla jsem 3.cyklus. Cvičila jsem ještě hormonální jogu, ta bych řekla pomohla víc.
Gynex po 3 měsících nic. Drmek v kapslich jsem nasadila a hned ten mesic otěhotněla ![]()
Holky mate zkusenosti s branim drmku(tobolky) a gynexu dohromady? Nasla jsem článek a tam to pani v poradne doporucuje.
Ja ovulaci mam. Mam jen kratkou LF a spinim dlouho. Tak potrebuju trosku pomoct s tim. (Gynex beru 1 mesic, drmek chvilinku).
A jeste ctu rozporuplné dohady kdy drmek brat. Nekdo cely mesic. Nekdo od ovulace. Ja to potrebuji hlavne v druhe fazi.
Dekuji za radu
Anonym(pro me zatim citlive tema..)