Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
13.11.11 23:16

já bych ji klidně zkusila udělat z obou barev dohromady, jakoby žluto-červeno žíhanou :wink: Budě vypadat pak tak nějak oranžově, řekla bych, ta moje, i ta v originálním návodu, je z takový tý melírovaný/žíhaný vlny, takže by to mohlo být pěkný :wink: Ale určitě bude super i jen žlutá :pankac:

Mysicka31 píše:
Holky, čapky jsou fakt nádherný :palec: taky se chystám udělat žirafku :-D myslíte že bude dobrá ze žluté příze? Potřebuji něco k červené kombinéze se žlutou pošívkou, ta jde myslím vidět v kapuci…A pak to bude chtít taky něco hodně teplého na tuhou zimu, zatm je to oki, ale jestli bude pořád takhle přituhovat :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 23:16

jo Terry a ta žirafková se ti fáááákt povedla! naprosto dokonalá! ty uši.. oči.. nosík! fakt jsi dobrá!!! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 23:17

žlutou jí tu někdo dělal. a má ji teď jako profilovku.. ale ta hlava - nick mi vypadl.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142

Vůbec Ti to nezávidím, já myslím, že háčkuju dost pomalu, živit bych se tím nemohla… Ty jsi superšikovná :potlesk: :potlesk:

Macík74 píše:
Terry není zač!
fíha mám pocit že nestíhám! a že mě to pohltí.. ale snažím se… no snad to klapne! zítra dalšího medvěda.. a ještě cíl min. 1 nákrčník! snad to dám! :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

holky dobrou! dnes mažu! :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.11.11 23:18

óóó, moc děkuju :oops: :huban:

Macík74 píše:
jo Terry a ta žirafková se ti fáááákt povedla! naprosto dokonalá! ty uši.. oči.. nosík! fakt jsi dobrá!!! :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

Terry spíš je mi hloupé odmítat! tak makám! a snažím se… teď jsem nakoupila na ty vše příze… tak snad maminky chvilku počkají! kdybych se s tím zdržela.. ale snažím se no.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142

já taky, dobrou všem :huban:

Macík74 píše:
holky dobrou! dnes mažu! :pankac: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.11.11 23:21

Jasný :think: Ale zmákneš to :wink: Rozumný nakupující počkají :wink: :wink: :wink: a bude jich snad většina, ne? Ony chtějí něco od Tebe a Ty makáš, ale stroj nejsi, to pochopí :wink: Navíc uvidí, že máš spoustu dalších klientů a to je známka kvality a obliby :potlesk:

Macík74 píše:
Terry spíš je mi hloupé odmítat! tak makám! a snažím se… teď jsem nakoupila na ty vše příze… tak snad maminky chvilku počkají! kdybych se s tím zdržela.. ale snažím se no.. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.11.11 23:26
Terryfox píše:
na malým :wink:

krása

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.11.11 23:45

děkuju, ale já jen háčkovala, co píšou v návodu :lol:

J-a-n-k-a píše:
Terryfox píše:
na malým :wink:
krása
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.11.11 23:51

žirafová čepice je bombaaaaaaaaaaaaaa :dance: :dance: žlutou ji dělala a má v profilovce monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:07
Terryfox píše:
Jo a nákrčník jsem dodělala, ufff :jazyk: Ale foto nemám, no je stejně jen světle modrý, aby ladil k té zimní ušance a bundě :wink:
Ale našla jsem fotky mého „majstrštyku“ :lol: Dělal jsem dle návodu na MMB žirafí čepuli, myslím, že je krásná :srdce: :huban: :srdce: Ale malej se toho zvířete trochu bojí :mrgreen:

nádhera, jsem si ale kvůli těm barvám nejdřív myslela, že je to variace medvěda :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:24

Holky ahoj, dneska jsme se moc nevyspali, malá v noci měla zase hoďku a půl kecavou :roll: :zed:

včera jsem začala další ušanku s kitty pro kamarádku té holčičky :wink: a mám další objednávku na set rukavice čepice šála s hello kitty - pro další kámošku - ale to může být až pod stromeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.11.11 08:42

Krásná, pěkná kombinace barev :palec: Malý bude frajer.

Terryfox píše:
Ahoj kočky, dočtu vzápětí, nejdřív vložím fotky zimní čepky k bundě pro malého :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat