Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
já bych ji klidně zkusila udělat z obou barev dohromady, jakoby žluto-červeno žíhanou
Budě vypadat pak tak nějak oranžově, řekla bych, ta moje, i ta v originálním návodu, je z takový tý melírovaný/žíhaný vlny, takže by to mohlo být pěkný
Ale určitě bude super i jen žlutá ![]()
Mysicka31 píše:
Holky, čapky jsou fakt nádhernýtaky se chystám udělat žirafku
myslíte že bude dobrá ze žluté příze? Potřebuji něco k červené kombinéze se žlutou pošívkou, ta jde myslím vidět v kapuci…A pak to bude chtít taky něco hodně teplého na tuhou zimu, zatm je to oki, ale jestli bude pořád takhle přituhovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo Terry a ta žirafková se ti fáááákt povedla! naprosto dokonalá! ty uši.. oči.. nosík! fakt jsi dobrá!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žlutou jí tu někdo dělal. a má ji teď jako profilovku.. ale ta hlava - nick mi vypadl..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec Ti to nezávidím, já myslím, že háčkuju dost pomalu, živit bych se tím nemohla… Ty jsi superšikovná
![]()
Macík74 píše:
Terry není zač!
fíha mám pocit že nestíhám! a že mě to pohltí.. ale snažím se… no snad to klapne! zítra dalšího medvěda.. a ještě cíl min. 1 nákrčník! snad to dám!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
óóó, moc děkuju
![]()
Macík74 píše:
jo Terry a ta žirafková se ti fáááákt povedla! naprosto dokonalá! ty uši.. oči.. nosík! fakt jsi dobrá!!!![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terry spíš je mi hloupé odmítat! tak makám! a snažím se… teď jsem nakoupila na ty vše příze… tak snad maminky chvilku počkají! kdybych se s tím zdržela.. ale snažím se no.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky, dobrou všem ![]()
Macík74 píše:
holky dobrou! dnes mažu!![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasný
Ale zmákneš to
Rozumný nakupující počkají
a bude jich snad většina, ne? Ony chtějí něco od Tebe a Ty makáš, ale stroj nejsi, to pochopí
Navíc uvidí, že máš spoustu dalších klientů a to je známka kvality a obliby ![]()
Macík74 píše:
Terry spíš je mi hloupé odmítat! tak makám! a snažím se… teď jsem nakoupila na ty vše příze… tak snad maminky chvilku počkají! kdybych se s tím zdržela.. ale snažím se no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuju, ale já jen háčkovala, co píšou v návodu ![]()
J-a-n-k-a píše:Terryfox píše:krása
na malým
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žirafová čepice je bombaaaaaaaaaaaaaa
žlutou ji dělala a má v profilovce monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terryfox píše:
Jo a nákrčník jsem dodělala, ufffAle foto nemám, no je stejně jen světle modrý, aby ladil k té zimní ušance a bundě
Ale našla jsem fotky mého „majstrštyku“Dělal jsem dle návodu na MMB žirafí čepuli, myslím, že je krásná
![]()
![]()
Ale malej se toho zvířete trochu bojí
nádhera, jsem si ale kvůli těm barvám nejdřív myslela, že je to variace medvěda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ahoj, dneska jsme se moc nevyspali, malá v noci měla zase hoďku a půl kecavou
![]()
včera jsem začala další ušanku s kitty pro kamarádku té holčičky
a mám další objednávku na set rukavice čepice šála s hello kitty - pro další kámošku - ale to může být až pod stromeček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásná, pěkná kombinace barev
Malý bude frajer.
Terryfox píše:
Ahoj kočky, dočtu vzápětí, nejdřív vložím fotky zimní čepky k bundě pro malého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit