Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sandrik píše:
@Aty děkujuLídl příze - to slyším snad prvně, my tu nikde Lidl ani nemáme, ale můžu zaúkolovat babičku, aby hlídala a případně nakoupila
no a té hnědé je velká škoda
ta se mi právě líbila nejvíc a už jsem přemýšlela, jakou čepičku z ní udělám pro synovce (tahle barva by byla opravdu pro něj jak stvořená)
ta příze byla v Lidlu v akci, není tam běžně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poki - díky za info, tím spíš mou babičku zaúkoluju, aby hlídala průběžně … důchodce je třeba zaměstnávat, aby si udržovali mozek v kondici
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sandrik píše:
@poki - díky za info, tím spíš mou babičku zaúkoluju, aby hlídala průběžně … důchodce je třeba zaměstnávat, aby si udržovali mozek v kondici![]()
![]()
jo jo, to jo
… byla v letáku, tak stačí zaúkolovat čtením ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
((-: nojo mě bohužel tm. růžová už došla (-: mám dvě klubka světle růžové, dvě tyrkys, žádnou bílou ((-:, dvě zelené a 4 hnědé ((-:.
s tou přízí ve vlnapu mě taky štvou, http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… mají už jenom tři odstíny, sice krásné, uvažuji, že si snad objednám, je to strašně příjemný materiál, takový jako jsou hadry na podlahu (((-: sorry, ale je to tak ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak jsem před chvílí na FB dovkládala poslední čepuli, tak hodím fotky i sem ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za pochvalu, Aty až to dodělám tak na mrňousích nafotím.
**Aty **,zase krása, chtěla bych na léto udělat nějaké dírkované čepičky, myslíš, že ten vzorek co máš na té hnědé bych mohla pro kluky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dáši, no já si myslím, že jo, jenom nezakončíš obloučkama, ale rovně. Tedíkovi moc sluší ((-: Ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veveruskaa ,jo pro dvojčata ale ještě jeden kabátek musím udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty Právě, že se mi líbí a mohla bys mi trochu popsat nebo poslat návod? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty, tak nemusíš nic posílat, když jsem se zahleděla na něj, tak jsem na to přišla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo já si to večer napíšu do sešitu a pošlu. Tovíš, pořád dělám vše z hlavy, mom. nápady a pak koukám, když to náhodou chce někdo znovu ((-: Tak si konečně píšu ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky holky ![]()
mohu se taky přidat? začala jsem háčkovat a strašně mě to baví
tak tu budu nabírat inspiraci ![]()
tady je moje prvotina, jednoduchá čepička, ale jakou jsem z ní měla radost ![]()
- Citovat
- Upravit
@Barushe baru, tak tvoje prvotina je stopro hezčí jak ta moje prvotina ((-: fakt krásná a malá taky ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit