Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
lemaz píše:
Kamčo, bydlím přímo v centru Brna. Jinde, třeba i na okraji Brna už je to jinak, ale tady se prostě nějaká pravidla dodržovat musí, nebo nás to zahltí. Ale proč se psiska plašili? Kvůli jeho psovi. Strašná sranda. měl blbou poznámku v blbou chvíli a ještě za tu blbou chvíli mohl. Má, co chtěl. A já jsem svině gestapácká.
Kamča.dalmatinka píše:![]()
A když přijedem na dědinu kde se nám staví dum tak tam je to jen samej velkej pes(taky plánuju velkýho) a než projdu ulicí tak mě každej vyštěká.Ve městě by každej řekl idiot uštěkanej na vesnici je to pak jen dobrej hlídač
A já chci psa co neštěká
.Nesnášim psí štěkot
![]()
Basenji nesteka
nebo pak vlka ![]()
careynka píše:Kamča.dalmatinka píše:Basenji nesteka![]()
A když přijedem na dědinu kde se nám staví dum tak tam je to jen samej velkej pes(taky plánuju velkýho) a než projdu ulicí tak mě každej vyštěká.Ve městě by každej řekl idiot uštěkanej na vesnici je to pak jen dobrej hlídač
A já chci psa co neštěká
.Nesnášim psí štěkot
![]()
nebo pak vlka
Border teriér taky neštěká, ten vyloženě řve ![]()
potvrzuji že basenji neštěká měla jsem ho ![]()
a když vyje nebo vrčí a pod bezpečně jde poznat takový zvuky jinej neumí.
Přesně tak, nikdo nemůže psa 100% ovládnout. Máme velké psy a bez košíku by nešli nikdy! Sousedka odbornice a chovatelka psů chodí bez koše a dopadá to tak,že se na Vás řítí 2-3 velcí psi, řvou a pouští hrůzu.Ještě mě nekousli, ale jít s dětma, tak do nich klidně kopnu. Nebudu čekat, že budou první a zmrzačí mi je!!! Prý nic nedělaj, ale arg. dogy, nejsou neviní trpaslíci. A když ví, že ji neposlechnou, tak by měl být košík samozřejmostí!!! Psi nemůžou za to , že panička je kráva, ale 3 děti do náruče nepoberu a nečekala bych!
Ještě něco, měli jsme kdysi 2 dobrmany, na košík sami nastavovali hlavu, jak byli zvyklí. Jednou venku, šli se mnou na vodítku a vyřítil se NO a napadl mi mou jemnou hysterickou fenku. Psi se mi vyškubli a on se hnal za vřískající fenou s košíkem. Okolo mě se mihnul náš druhý pes, tak jsem mu strhla košík a to si NO naběhl. Náš byl rváč a radši by se nechal uškrtit než ukončit boj. Doběhl NO a začal mu rvát chlupy z prdele. Ten změnil směr na domů a za nima chlupy.Zahnal ho na dvůr a pak jsem ho odvolala. Ale kolegyni z práce napadl středního vořecha, až přišel domů s rozpáraným břichem a vylezlými střevy a ona jezdila za svý po veterině. My měli štěstí, že jsme měli takovýho ochránce. Nevím jak by dopadla fenka co se ani nemůže bránit a prchá o život! Chápu i mezi pejskaři jsou debilové. Taky nechápu tu bezohlednost.Teď nám jeden pudl občůrával auto a po mém zařvání, byl pán ještě dotčenej co na něj řvu. Naši psy to nedělaj, tak nevím proč mám umývat chca.. po cizích. Kdyby tam byl manžel, tak by mu šel občůrat vchodovky, dědkovi! To by asi skákal.
Kikin píše:
Přesně tak, nikdo nemůže psa 100% ovládnout. Máme velké psy a bez košíku by nešli nikdy! Sousedka odbornice a chovatelka psů chodí bez koše a dopadá to tak,že se na Vás řítí 2-3 velcí psi, řvou a pouští hrůzu.Ještě mě nekousli, ale jít s dětma, tak do nich klidně kopnu. Nebudu čekat, že budou první a zmrzačí mi je!!! Prý nic nedělaj, ale arg. dogy, nejsou neviní trpaslíci. A když ví, že ji neposlechnou, tak by měl být košík samozřejmostí!!! Psi nemůžou za to , že panička je kráva, ale 3 děti do náruče nepoberu a nečekala bych!
oprava, kdyz vi, ze ji neposlechnou, tak samozrejmosti neni kosik, ale voditko. blbka, se ji to jednou vymsti. ja svy rotviky poustim az kolem poslednich baraku, kde jsou zavreny brany, a to poslechnou na slovo
Tak u nás jsem často ta ostuda s puštěným psem -vořechem já
Ale Denys by nikoho nekousl,je to štěně a miluje každého psa i člověka.Radostně k nim běží a ne každý je z toho odvázaný.Proto ho už raději venčím připlého a pouštím ho až u pole.Každopádně hovna sbírám a náš pejsek má opačný problém.On je přátelský a hravý ,ale ostatní psi z okolí z něj maj hysteráky a vrčí a vrčí a jeden malej čistokrevnej zmetek ho dokonce chtěl kousnout.A ten je na našeho psíka tak vysazenej ,že na něj štěká i z domova,jdeme okolo jejich domu a když maj otevřené okno,tak ten hajzlík se může uštěkat.
Tak tedy náš voříšek ač přátelský a hravý tady naráží na samé vzteklouny a agresivní čistokrevný zhýčkaný hafánky
Tak ho raději venčím připlého a furt koukám,kdy k nám přilítne nějakej hysterickej čoklík -rasista ![]()
Taky máme teď 2 rotvice a mají košík a taky pouštíme mimo baráky. Hlídáme jestli se neobjeví auto, nebo lidi. Pro případ, že by jsme to prošvihli je tu ještě košík. Což není ideální ,ale zabrání nejhoršímu. Taky se snažíme aby zbytečně neřvali u baráku, naštěstí Rtw neřve bez důvodu.Majitelé ostatních je nechají řvát celou noc i den a ani je jednou neokřiknou. Opravdu nechápu bezohlednost některých lidí. To že má někdo psa, tak nemusí otravovat, nebo dokonce ohrožovat okolí. Ale to je všechno o lidech a ne psech.
Kikin píše:
Taky máme teď 2 rotvice a mají košík a taky pouštíme mimo baráky. Hlídáme jestli se neobjeví auto, nebo lidi. Pro případ, že by jsme to prošvihli je tu ještě košík. Což není ideální ,ale zabrání nejhoršímu. Taky se snažíme aby zbytečně neřvali u baráku, naštěstí Rtw neřve bez důvodu.Majitelé ostatních je nechají řvát celou noc i den a ani je jednou neokřiknou. Opravdu nechápu bezohlednost některých lidí. To že má někdo psa, tak nemusí otravovat, nebo dokonce ohrožovat okolí. Ale to je všechno o lidech a ne psech.
Kikin, ono kdyz mas ustekanyho ovcouna, tak na nej muzes rvat treba celou noc a prd
rotvici stekaji az kdyz maji duvod a mela jsem tu prave ovcandu a tu bych zabila, proletel list a ona vydrzela tri hodiny stekat
To máš pravdu, nechtěla jsem být psí rasista, ale nesnáším vlčouny. Zbytečně řvou celou noc, jsou prodejný a na obraně dělaj akorát baf baf. Jediní rtv a dobr. u obran skoro neřvou a taky to pak stojí za to! Pak ještě rozmazlený pudlíky. Jo a ta sousedka, je výcvikářka na cvičáku a se psy chodí na kdejakou zkoušku a výstavu. Maj asi 8 psů a ani plot nebo bránu. Dokonce prý nechala mimi před hospodou v autě s dvouma argentinama. No asi jim věří -odbornice.
Kikin píše:
To máš pravdu, nechtěla jsem být psí rasista, ale nesnáším vlčouny. Zbytečně řvou celou noc, jsou prodejný a na obraně dělaj akorát baf baf. Jediní rtv a dobr. u obran skoro neřvou a taky to pak stojí za to! Pak ještě rozmazlený pudlíky. Jo a ta sousedka, je výcvikářka na cvičáku a se psy chodí na kdejakou zkoušku a výstavu. Maj asi 8 psů a ani plot nebo bránu. Dokonce prý nechala mimi před hospodou v autě s dvouma argentinama. No asi jim věří -odbornice.
Žejo viď, dobrmánci nejsou žádní uštěkaní blbouni, jsou prostě super
Sakryš, já si jednoho pořídím, až druhé mimino trochu povyroste.
Já jsem měla včera radost
. Šli jsme s manžou vyvenčit psice a ve výtahu byli manželé, tak kolem 50 a říkali, že se jim naše psice moc líbí a jak poslouchají oproti těm hysterkám co běhají po sídlišti a že vůbec neštěkaj a tak
No měli jsme radost, ale říkali jsme si, že to ještě neviděli rtw naštvanou
.
No a pak jsem jela večer výtahem s pánem, který má taky rtw - ale psa, takovýho ošklivýho, zřejmě bez PP, protože je kupírovanej a ptá se na mojí fenu (s PP, nekupírovaná) - to je něco s rotvikem, co? Tak jsem napočítala do pěti a pak mu řekla že se kupírovat nesmí. A on, hm, já mám psa 52 kg
No blb…
Arumba píše:
Já jsem měla včera radost. Šli jsme s manžou vyvenčit psice a ve výtahu byli manželé, tak kolem 50 a říkali, že se jim naše psice moc líbí a jak poslouchají oproti těm hysterkám co běhají po sídlišti a že vůbec neštěkaj a tak
No měli jsme radost, ale říkali jsme si, že to ještě neviděli rtw naštvanou
.
No a pak jsem jela večer výtahem s pánem, který má taky rtw - ale psa, takovýho ošklivýho, zřejmě bez PP, protože je kupírovanej a ptá se na mojí fenu (s PP, nekupírovaná) - to je něco s rotvikem, co? Tak jsem napočítala do pěti a pak mu řekla že se kupírovat nesmí. A on, hm, já mám psa 52 kgNo blb…
muzu se zeptat co mas za fenky? taky chovame tak tvoje zvirata budu urcite znat ![]()
Jestli myslíš rtw - tak mám po Vašonovi a Valle Mivanga. To druhé je pitka. Co máš ty?