Hádka s babičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
28.7.16 15:54
@Hanka_S_V píše:
Tak já bych byla taky naštvaná, zvlášť když jste jim řekla, že gumovky jsou jen na chvíli, že ho tlačí. A pak když mu to ani neošetří. Ikdyž starší generace v tomhle bohužel přemýšlí jinak. Třeba se to babičce rozleží, ale sama asi na komunikaci s nimi chvíli netlačte. Zase jste dobrá, že tchýni s patentem na rozum, co si dělá vše po svým, máte odvahu dítě na delší dobu půjčit, já jsem v tomhle asi moc náhlá :D
Gumovky - zkuste kouknout na Barefoot botky, ty jsou dostatečně široké, ikdyž dražší.

Není to její tchyně, je to přítelkyně jejího otce. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.7.16 15:56

@Bábrdl nojo vlastně :) ale vycházení s ní, bude asi podobné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 16:00

@Hanka_S_V - to je dalsi vec. Ja ho tam puvodne ani davat nechtela, ani pritel. Rikali jsme ze spis asi az pristi rok, az mu budou 3. Ve dvou letech se mi jeste zdal maly, aby byl ctyri dny v chate beze me. A toho chteli puvodne na 8 dni. A kdyz jsme rekla ze spis az ten pristi rok, tak se tata s pritelkyni nastvali a urazili ze jim neverime atd. V ramci zachovani dobrych rodinych vztahu jsme s pritelem teda ustoupili, takze jel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.16 16:02

@Hanka_S_V - diky, mrknu na to. Jeste jsem se chtela mrknout na gumovky od crocs.

• Citovat
  • Upravit
5808
28.7.16 16:24

Tak pokud ma uzke ty gumaky, tak chapu, ze v nich doma neni moc casto… ale nechapu, proc mu vubec kupujes uzke boty a ddas je s sebou, zvlast kdyz ma jine nepromokave, co mu jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.7.16 16:29
@Anonymní píše:
@Hanka_S_V - diky, mrknu na to. Jeste jsem se chtela mrknout na gumovky od crocs.

Crocs gumaky jsou bezva, navic se v nich nepoti noha, jako v klasickej gumakach a jeste hezky vypadaji…

• Citovat
  • Upravit
49159
28.7.16 16:31
@Anonymní píše:
@Šarlota4 -protoze jine nema. Doma v gumovkach skoro vubec nechodi. Na podzim jsem mela v planu mu koupit nejake se sirokou spickou. Zakladatelka

8o no nezlob se, ale tak když vidím, že to má děcko malý tak má nemá koupím jiný a tyhle podaruju nebo prodám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
28.7.16 16:55
@Anonymní píše:
@Suzana28 - v takove situaci jsme poprve. Vlastne jsme se jednou uz trosku chytli, kdyz mi syna babicka zacala posazovat nasilim na nocnik. Podle me mel na nocnik jeste chvili cas. Ono se babicce taky nesmi nic rict, vychovala 3 deti a co se toho tyka, tak ma patent na rozum. A ted do me. Zakl :mrgreen:

V tom případě je přecitlivělá spíš babička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 16:57

@jdukolem, @Gosi - ja mu je sebou davat nechtela, rikala jsem ze je nenosi, ze nosi ty druhe nepromokave boty. Ale babicka trvala na gumakach. Uz kupuju nove, ja vim, ze se mu udelali ty puchyre byla taky moje vina. Ale zhnisani ne. Me se delaji puchyre kazdy rok a nikdy mi jeste zadny nezhnisal.

• Citovat
  • Upravit
13119
28.7.16 16:59

Řekla bych, že jste to přehnaly obě strany - tys mu neměla dávat malé gumáky - jako sorry, ale dát s sebou špatné boty s tím, že je má nosit jen na chvilku. A co jako mají s dítětem dělat, když je tráva vlhká celé dopoledne? Sedět za pecí a čekat až bude na sandálky? A ona zase na tebe neměla ječet a měla ti ho předat olepeného náplastí.

Zas to ber ty, že babičky obecně pak mívají strach, že se pod jejich vedením dítku něco stane a mladé začnou hystericky vyvádět. Dítě se prostě někdy odře, zlomí si ruku, spadne, má bouli, modřinu… ale obě strany jsou dospělé a tak by to taky měly v klidu řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.7.16 18:27

Zapomen na to, abys s tou babcou mela klid tak se ji omluv ikdyz si myslis svoje, moudrejsi ustoupi, priste prijede s rozbitym kolenem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
28.7.16 18:39

Já bych to už tak neřešila… Stalo se, byla to chyba tvoje i jejich, už to má ošetřené a hojí se to, už bych se na to vykašlala a netelefonovala pořád sem a tam. Myslím, že se synovi v životě stanou i horší věci, než odřené malíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
28.7.16 19:09

Nečetla jsem příspěvky. Taky by mě to naštvalo, na druou stranu bych byla naštvaná i na sebe, že jsme mu dala boty, které vím, že jsou mu úzké a na prd. doporučuju crocsy, ty jsou široké fakt hodně. a lehke. dobře se v nich chodí. jinak věřím, že se vztahy urovnají, prarodiče mají malého rádi, když ho dobrovolně tak chtěli s sebou, takže to určitě dlouho nevydrží to naštvání… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 20:06

Holky ale ja neresim ze se mu to stalo. To se mohlo stat i me, nebo komukoliv z novych bot. Me se nelibi ze mi bylo od babicky (tata je v pohode) receno, ze jsem moc precitlivela a ze zhnisanej malicek je banalita, ktera je uplne normalni. :(

• Citovat
  • Upravit
6836
28.7.16 22:39
@Anonymní píše:
Holky ale ja neresim ze se mu to stalo. To se mohlo stat i me, nebo komukoliv z novych bot. Me se nelibi ze mi bylo od babicky (tata je v pohode) receno, ze jsem moc precitlivela a ze zhnisanej malicek je banalita, ktera je uplne normalni. :(

Nic ve zlém, ale malíček by měl v pohodě, kdyby měl padnoucí obuv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová