Hádka s babičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
29.7.16 07:05

Dávat pozor mu na to měli. Já bych řekla, že trošku chycený malíček žádná tragédie není, ale jestli to měl tak hnusný, že musel na pohotovost…
Neměli mu dovolit se koupat, já teda vše omývala vodou a nikdy nebyl problém :nevim:.
Ale dávat dítěti malý boty je teda vtip roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.7.16 07:21

@Tereza1986 měl by ho v pohodě i kdyby babička respektovala pokyny matky a používala druhé botky do mokra a nevynutila si gumáky, u kterých jí zakladatelka jasně řekla že jsou mu malé, že teda jen na chvíli :nevim:

navíc snad nebyl v botách celý den ne? museli být několikrát i vevnitř nebo bez bot a babička musela ty nohy vidět ne? něco jiného je odřený palec a něco jiného vyhnisaný, zanedbaný, kvůli kterému se musí na pohotovost. Asi jsem holt taky hysterická přecitlivělá matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
29.7.16 09:12
@Anonymní píše:
Holky ale ja neresim ze se mu to stalo. To se mohlo stat i me, nebo komukoliv z novych bot. Me se nelibi ze mi bylo od babicky (tata je v pohode) receno, ze jsem moc precitlivela a ze zhnisanej malicek je banalita, ktera je uplne normalni. :(

No a co? Tak je to jejich názor. Nemusí se ti líbit, ale sakra holky uznejte jiným lidem, že mají právo na svůj názor, i když je naprosto odlišný od vašeho. Co kdyby se to tu řešilo z druhé strany - a skončilo to - mně se nelíbí, že je tak přecitlivělá a dělá ze zhnisaného malíčku takovou tragédii. Tak snad si každý může myslet, co chce, ne? Nebo už i myšlenky musí mít babičky stejné jako mají mladí? To chci vidět, jak to budete kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
29.7.16 09:13
@Sany80s píše:
Dávat pozor mu na to měli. Já bych řekla, že trošku chycený malíček žádná tragédie není, ale jestli to měl tak hnusný, že musel na pohotovost…
Neměli mu dovolit se koupat, já teda vše omývala vodou a nikdy nebyl problém :nevim:.
Ale dávat dítěti malý boty je teda vtip roku.

Jo a ještě se rozčilovat, že z nich má odřené nohy.
Prostě i když je chtěli, měla říci ne, jsou malé a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.7.16 09:43

@inkakřivák tak ona z toho udelala tragedii spis babicka, kdyz se urazila a polozila ji telefon, ikdyz ji zakladatelka nic nevytkla, jen informovala jak to dopadlo… Proto to jsem zakladatelka i davala, aby se optala kdo je vic precitlively :) aspon tak jsem to pochopila.
Ale tezko posuzovat jako nezucastnena osoba :?
Je fakt, ze je zbytecne to tu dal resit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
29.7.16 09:54

Přesně tak. Ono těžko věřit, že by takto reagovala po první větě ( ta nevlastní babička), kdyby ta informace směrem k dědovi proběhla tak jak ji zakladatelka popisuje - čili věcně, bez obviňování. Nevím, nebyla jsem u toho.
Jo a s tím, že byla nutná pohotovost, čili malíček byl těsně před sepsí - kdoví, ted jsou schopné mámy jít na pohotovost i s žihadlem. Vyndat myslím. A to je potvrzený fakt. Možná že druhá by to prostě doma vymáčela ve vodě, vypláchla desinfekcí a zalepila a hotovo. O nadužívání ATB se u nás mluví stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová