Hádka s kámoškou na výletě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5169
11.3.23 09:14
@KKK85 píše:
Opravdu dvouletí? Kofola, limonáda, hranolky…každý den…?

Ježíš :roll: To dítě faaaakt neumře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
11.3.23 09:14
@ibis píše:
A ještě jeden takový postřeh…je super, když máš pod kontrolou, co dítě jí…pak přijde školka a škola a velký rozčarování… alespoň u nás…

jaké rozčarování příjde ve školce? A pak škola…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
11.3.23 09:16
@ibis píše:

to asi neumře… určitě neumře… ale kofola dvouletému to fakt jen normální, protože jsme na výletě?? Hranolky za týdenní dovolenou ještě pochopím třeba jednou dvakrát… ale celý týden denně… za mě nee no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.3.23 09:16
@Anonymní píše:
No původně to mělo být tak, že to vezmeme sebou a dáme si to večer společně na pokoji. Dělaly jsme to tak, když jsme jezdily na školení. Děti už by spaly. Ale to je asi už jedno.

V tom případě fakt problém v komunikaci. Jako tohle je nešťastný no. Já bych taky nechtěla ustoupit a nechat moje dítě, aby to snědlo, ale je fakt, že on ve dvou letech by do toho stejně jen ďobl. Určitě bych se to snažila urovnat a klidně to svedla na sebe, že jsem přehnaně starostlivá o to, co dítě jí. Ale přesně si pamatuju, jak mi vadily matky třeba na hřišti nebo na zahrádce v hospodě, které u houpaček mýmu dvouletýmu synovi nabízely brambůrky a hranolky a když jsem se ozvala, hrozně se divily, že to nejí. Každý to má jinak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
11.3.23 09:19

Omluvte se. Přehnala jste to totálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
@ibis píše:

Tak ono dítě nejspíš neumře ani když ho hodíš z prvního patra, ale stejně bych to prostě radši nedělala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5169
@KKK85 píše:
jaké rozčarování příjde ve školce? A pak škola…?

No přece „zdravé svačinky“ :lol: A hlavně polovina dětí to ani nejí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
@Anonymní píše:
No původně to mělo být tak, že to vezmeme sebou a dáme si to večer společně na pokoji. Dělaly jsme to tak, když jsme jezdily na školení. Děti už by spaly. Ale to je asi už jedno.

Jako že by jste si daly večer studený mekáč? Tyto, to radši nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61144
@Anonymní píše:
@KKK85 tak to je zase extrém, já jsem konkrétně dělala na cestu tortilly s kuřecím nevím kde se tu vzalo, že jsem ji chtěla dát mrkev, ale dobře. To se tady vyčetlo mezi řádky, že když nechci dát mekáč dám jen zeleninu

A proč si ty tortilly neudelala i pro vás, abyste teda do toho mekacem vůbec nemuseli? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164

Ne, dvouletému bych to nedala, ale ani bych nezastavila u mekáče pro sebe, beztak tam prakticky nic nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
11.3.23 09:20

Hele v co tady píšete o tom, že byste s ní nikam už nejeli. To jako jste se s kamarádkou nikdy nepohadaly, třeba o blbosti? A jestli jo, tak jste to řešily striktně jakože přerušení různých aktivit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.3.23 09:21
@Anonymní píše:
Ale my jsme se tam stavily na jídlo pro sebe, ne dětem. Děti měly svoje a ona k tomu koupila tohle.

Jsi hysterická. Jednou se nic nestane, když si dají mekáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
11.3.23 09:22
@pikola píše:
Jako že by jste si daly večer studený mekáč? Tyto, to radši nic :nevim:

Přesně. To musí být pěkný kentus. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5169
11.3.23 09:22
@Lilian1980 píše:
Tak ono dítě nejspíš neumře ani když ho hodíš z prvního patra, ale stejně bych to prostě radši nedělala :mavam:

Jasně, já taky u prvního dítěte všechno hrotila a u druhého už jsem tak tristní nebyla, ale aféru z mekáče bych neděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
11.3.23 09:23
@ibis píše:
No přece „zdravé svačinky“ :lol: A hlavně polovina dětí to ani nejí :)

A bonbůnky od ostatních. Pořád má někdo svátek nebo narozeniny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová