Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@stinga píše:
aha, tak to máš před sebou krásných 17 let podle Frei2, alebez něho by to mohlo být třeba let 40
No FUJ…
To bych teda nechtěl…
![]()
@bse.pedro píše:
Bohužel, kdyby ta situace nastala, čeká mě minimálně ještě nekonečných 7 let otravování se f práci… Na podzim mi /možná/ bude teprve 53…![]()
![]()
![]()
![]()
Tak ještě by měli lidovci zaručit, že v Nebi bude aspon nějaká zábava, třeba aby se to približovalo islámskému ráji, jinak žádná rvačka o to nebude, ani když to bude na státní útraty… ![]()
Zdravím vás všechny vespolek! ![]()
Já bych ráda všem diskutujícím řekla, že pravidla zde určujeme my. Tedy, jen pro pořádek (kdyby mě někdo chtěl brát za slovo): nejsme to - samozřejmě - přímo my, konkrétní adminky, kdo si ony pravidla vymyslel.
Nicméně, každopádně: na to, jak se zde dodržují provozovatelem serveru daná pravidla, dohlížíme my. A tedy i v této diskusi platí obecná pravidla diskusí (ty, kteří si je nikdy nepročetli k tomu nyní vyzývám)…
Diskusi zde zatím ponecháváme. Přesunula jsem ji do kategorie „Pro pobavení“ (kam podle mne patří)…
Poprosím VŠECHNY, zakladatele i ostatní diskutující, aby se zdrželi urážek, napadání a podobně…
Tak, toliko z mé strany ![]()
Hezký den všem!
![]()
Petra
@Frei2 píše:
Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 let užít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám i další nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.
zveřejni to tady, Bureš si to přečte, on sem taky chodí
@admin píše:Diskusi zde zatím ponecháváme. Přesunula jsem ji do kategorie „Pro pobavení“ (kam podle mne patří)…
Petra
pozor ať jí nepřesuneš do kategorie porodů ![]()
@alejandra píše:
Ted mi uz prijdes jako uplny troll.
Troll to není, ale zalekl se takového odporu a zesměšňování od zdejších žen, tak honem využil berličku v podobě něčího příspěvku, že si jenom dělá srandu a udělal z toho trapnou frašku.
Ze začátku jsem ho úplně nepochopil, pak jsem s ním v lečems souhlasil, např. že není úplně správně jít s někým na rande jenom kvůli dlabanci, když mám předem jasno, že mě dotyčný vůbec nebere a nezajímá, i když mi přišel hodně naivní, radikální a představoval si to jako Hurvínek válku, ale když to takhle zbaběle vzdal a převedl to na žert, tak jsem to znechuceně přestal sledovat. ![]()