Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23894
5.8.21 10:12
@stinga píše:
aha, tak to máš před sebou krásných 17 let podle Frei2, alebez něho by to mohlo být třeba let 40

No FUJ… 8o To bych teda nechtěl… 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40381
5.8.21 10:16
@bse.pedro píše:
Bohužel, kdyby ta situace nastala, čeká mě minimálně ještě nekonečných 7 let otravování se f práci… Na podzim mi /možná/ bude teprve 53… :roll: :roll: :roll: :nevim: 8)

Tak ještě by měli lidovci zaručit, že v Nebi bude aspon nějaká zábava, třeba aby se to približovalo islámskému ráji, jinak žádná rvačka o to nebude, ani když to bude na státní útraty… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
5.8.21 13:06

To je diskuze jak od psychopata (zakladatel promine).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20787
5.8.21 14:58

Zdravím vás všechny vespolek! :mavam:

Já bych ráda všem diskutujícím řekla, že pravidla zde určujeme my. Tedy, jen pro pořádek (kdyby mě někdo chtěl brát za slovo): nejsme to - samozřejmě - přímo my, konkrétní adminky, kdo si ony pravidla vymyslel.
Nicméně, každopádně: na to, jak se zde dodržují provozovatelem serveru daná pravidla, dohlížíme my. A tedy i v této diskusi platí obecná pravidla diskusí (ty, kteří si je nikdy nepročetli k tomu nyní vyzývám)…

Diskusi zde zatím ponecháváme. Přesunula jsem ji do kategorie „Pro pobavení“ (kam podle mne patří)…

Poprosím VŠECHNY, zakladatele i ostatní diskutující, aby se zdrželi urážek, napadání a podobně…

Tak, toliko z mé strany ;)
Hezký den všem!
:dance: :mavam: :kytka:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
5.8.21 15:08
@Frei2 píše:
Na komunální úrovni se angažuji v KDU-ČSL

amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
5.8.21 15:20
@Frei2 píše:
Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 let užít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám i další nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.

zveřejni to tady, Bureš si to přečte, on sem taky chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
5.8.21 15:22
@admin píše:

Diskusi zde zatím ponecháváme. Přesunula jsem ji do kategorie „Pro pobavení“ (kam podle mne patří)…

Petra

pozor ať jí nepřesuneš do kategorie porodů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35673
5.8.21 15:25
@alejandra píše:
Ted mi uz prijdes jako uplny troll.

Troll to není, ale zalekl se takového odporu a zesměšňování od zdejších žen, tak honem využil berličku v podobě něčího příspěvku, že si jenom dělá srandu a udělal z toho trapnou frašku.

Ze začátku jsem ho úplně nepochopil, pak jsem s ním v lečems souhlasil, např. že není úplně správně jít s někým na rande jenom kvůli dlabanci, když mám předem jasno, že mě dotyčný vůbec nebere a nezajímá, i když mi přišel hodně naivní, radikální a představoval si to jako Hurvínek válku, ale když to takhle zbaběle vzdal a převedl to na žert, tak jsem to znechuceně přestal sledovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.8.21 16:47
@Parninas píše:
Náročné publikum, chápu. :nevim:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek