Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jak ještě bylo chicco v shoping parku, ale už se ta prodejna přesídlila někde do Ostravy Kunčič.
a co těho oblečení? Mě hrozně narostlo břicho, dokonce mi to i popraskalo z toho, nevím co to je, ale vypadám tak na dobrý šestý měsíc
Kamarádka mi dala svoje těho rifle zatím, než si koupím svoje nějaké věci a nevím moc kde…Ale třeba do ryflí svých už se nevlezu, nezapnu je
jo tak to mě tak narostlo parádně břicho, až se včera kámoška zlekla, co to v sobě nosím. Je to strašně brzo, ale já už taky fakt nezapnu rifle. Já mám těhu oblečení z prvního těhu, ale právě, že mám všechno naopak. Před tím jsem zimní věci nosila už hoooodně pupktá, takže to mám velké. Jinak jsem nakupovala v elánu nahoře a v CAčku a v HMku v Ostavě shopinu. Já zatím nemám nic popraskaného, ale už jsem si koupila krém na strie.
jj je, vedle SAM prodejny je butik a v zadu v tom butiku je těhu oblečení
ale už ti neřeknu název, ale je to hned vedle.
nahoře v Elánu je prodejna se sportovním oblečením S.A.M. vedle je butik se šatama, halenkama, dražší oblečení. No a když vejdeš do toho butiku a půjdeš úplně do zadu, tak ta začíná další butik a jsou tam jak těhu oblečení tak normální, je tam moc příjemná prodavačka ![]()
No asi se tam zajdu mrknout
potrebuju si koupit nejake kalhory
no já tam budu muset taky, chtěla bych určitě později nějaké legíny. a na teď zkusím vytáhnout větší kalhoty, které jsem měla velké, tak snad mi budou. Nechce se mi teď moc investovat do těhu oblečení. Ikdyž manžel mi právě oznámil, že by chtěl 3 děti
Tak to bych ještě vynosila ![]()
Monca85 píše:
plánuješ těho cvičení?
určitě jo, já chodila při prvním na SLávii na těhu cvičení a byl to jako předporodní kurz a super. Dýchat jsem se sice nenaučila, to jsem zrovna chyběla a pak jsem byla tak stydlivá, že jsem se na to nezeptala, ale tlačit mě naučili úžasně, takže já jsem 3× ukázkově zatlačila a malá byla venku
Takže jak budu v pokročilejším týdnu tak něco budu hledat .-) a ty?
No já jsem se právě dívala na tu slávii. Mají tam napsané, že to je vhodné od 12tého týdne. Tak jsem přemýšlela nad tím i nad plaváním pro těho co tam mají, protože já se za chvíli neunesu ![]()
od 12, týdne, hmmm to je pěkně brzo, já asi začnu, až budu mít všechny testy za sebou, aspoň ty tripl a screeening. Plavání já nedávám, dostávám často totiž záněty a ta voda mi nedělá dobře. Tak to riskovat nebudu.