Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nabízím pásky a prkna. Zabírají drahocenné místo. Klidně i větší množství.
@Mysak5703 píše:
Nabízím pásky a prkna. Zabírají drahocenné místo. Klidně i větší množství.
prkna beru v jakemkoliv mnozstvi:)) pasky taky:D
@Mysak5703 píše:
Tak dám po 30 ks od každého. Pojď si pro ně.
Juuuu uz bezim:) moc dekuji - jsem velkym dluznikem:) co pro tebe muzu udelat ja?
Příspěvek upraven 20.07.13 v 11:00
Ahoj, jsem to nevydržel, ale už to nebude jako dřív… Jsem chtěl některé dohonit… Už to budu hrát pomalu
Ještě mi tam leží 10 pásek asi jsem špatně počítal!!! Uff, už jsem myslel, že je loupne ňákej cizák. Málo místa ve stodole??? To znám. Nejhorší když někde narazím na 10 boltů a pak musím kouokat jak je bere někdo jinej. ![]()
Příspěvek upraven 20.07.13 v 11:02
@Mysak5703 píše:
OK???Příspěvek upraven 20.07.13 v 10:59
diky:)
@Mysak5703 píše:
Ještě mi tam leží 10 pásek asi jsem špatně počítal!!! Uff, už jsem myslel, že je loupne ňákej cizák. Málo místa ve stodole??? To znám. Nejhorší když někde narazím na 10 boltů a pak musím kouokat jak je bere někdo jinej.Příspěvek upraven 20.07.13 v 11:02
Uz je myslim mam.. Nebo to jsou dalsi? Co pro tebe muzu udelat ja?
@charlie-76 píše:
Ahoj, jsem to nevydržel, ale už to nebude jako dřív… Jsem chtěl některé dohonit… Už to budu hrát pomalu
hele, ale fakt opatrně, na světě jsou hezčí věci než hay day a měl by ses věnovat i těm ![]()
@Mysak5703 píše:
Ještě mi tam leží 10 pásek asi jsem špatně počítal!!! Uff, už jsem myslel, že je loupne ňákej cizák. Málo místa ve stodole??? To znám. Nejhorší když někde narazím na 10 boltů a pak musím kouokat jak je bere někdo jinej.Příspěvek upraven 20.07.13 v 11:02
jojo, musela jsem na rychlo nprodat dalsich deset veci:))
@Aksuret píše:
Uz je myslim mam.. Nebo to jsou dalsi? Co pro tebe muzu udelat ja?
asi jsem dal 40, ale jen proto že jsem jich měl asi 120 a chtěl jsem se jich zbavit. Pomoct zatím nepotřebuji, snad kromě hřebîků a boltů, ale ty nikdo moc nemá, tak nebudu loudit. Až budu něco potřebovat, tak se ozvu. ![]()
@Mysak5703 píše:
asi jsem dal 40, ale jen proto že jsem jich měl asi 120 a chtěl jsem se jich zbavit. Pomoct zatím nepotřebuji, snad kromě hřebîků a boltů, ale ty nikdo moc nemá, tak nebudu loudit. Až budu něco potřebovat, tak se ozvu.
tech je porad nedostatek, to je fakt.. Bolt nemam ani jeden, ale hrebiky 4 jestli ti takovy „mnozstvi“ pomuze:)
@charlie-76 píše:
Ha! Vítej zpátky ![]()
BTW Poslední cigaretu jsem si dala v lednu 2010 ![]()