Hezká města v ČR na víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9319
21.7.23 10:56
@Mutlice píše:
Tohle je dobrý tip :palec: Krásné okolí, samotné Nové Město nM se zámkem a zahradou taky krása. Je to taková pořád ještě nezprofanovaná krajina - hlavně tam směrem na Broumov. Ale už to také začínají lidi objevovat.

A ty (pod)večerní procházky po centru byly kouzelné :lol:
Nedalo nám to a pokaždé jsme vyrazili i v dešti, my tam za deště i dorazili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.7.23 11:03
@Kristyna.Cerna píše:
Ahoj,
Zjistila jsem, že mám nejradši dovolené v ČR po různých městech. Tak mě napadlo zeptat se vás, co byste doporučily vy, kam v ČR se podívat, vaše zkušenosti. Žádné speciální požadavky nemám.Mně se třeba v poslední době líbilo Znojmo - vinice, podzemí, architektura, plavba po řece… :)

Karlovy Vary, Františkovi lázně, Kadaň, Mariánské Lázně, Valtice
Kutná Hora :srdce: spousta míst kam se podívat, kousek koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.7.23 12:24

Praha, Karlovy Vary - Františkovi Lázně, Mariánské Lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
21.7.23 12:32

Praha, Český Krumlov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14643
21.7.23 15:09

Děčín je třeba hezké město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
21.7.23 15:18

Koukám, že na Liberec ještě nedošlo. Bych řekl, jedno z nejkrásnějších měst a jediné kde jezdí tramvaj i do jiného města. Ale bohužel, jak je v Česku zvykem, opravy se zdržely, takže až na podzim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
21.7.23 16:27

Jižní Čechy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.7.23 17:09
@samá práce píše:
Koukám, že na Liberec ještě nedošlo. Bych řekl, jedno z nejkrásnějších měst a jediné kde jezdí tramvaj i do jiného města. Ale bohužel, jak je v Česku zvykem, opravy se zdržely, takže až na podzim. :lol:

Ja ho psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.7.23 22:29
@samá práce píše:
Koukám, že na Liberec ještě nedošlo. Bych řekl, jedno z nejkrásnějších měst a jediné kde jezdí tramvaj i do jiného města. Ale bohužel, jak je v Česku zvykem, opravy se zdržely, takže až na podzim. :lol:

Tramvaj jezdí i z Mostu do Litvínova a zpět.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.7.23 22:32

Cheb, tam dýchá historie na každém kroku, Klatovy, Písek, Č. Krumlov, Č. Budějovice, Karlovy Vary, Tábor, Strakonice, Žatec, Děčín, Znojmo, Olomouc. Největší pecka je Most před Priorem, doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
7355
21.7.23 22:37

Jezdíme po republice, mám moc ráda různá města, nadchly mě Litoměřice, v okolí je mraky výletních míst, vloni jsme putovali pěšky, letos jsme vzali kola. Bečov nad Teplou mě také uchvátil, Loket, Děčín, Vyšší Brod - samozřejmě jmenovaný Č. Krumlov, Třebíč, Telč, dále Slavonice a třebaTřešť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
21.7.23 22:42

Třeboň, Jindřichův Hradec, Teplice, Uherské Hradiště, Kutná Hora, Mělník, Rabštejn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.23 22:47

Liberec, Český Krumlov, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Telč, Písek, Praha, Brno, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.23 22:48
@Klopotkova píše:
Cheb, tam dýchá historie na každém kroku, Klatovy, Písek, Č. Krumlov, Č. Budějovice, Karlovy Vary, Tábor, Strakonice, Žatec, Děčín, Znojmo, Olomouc. Největší pecka je Most před Priorem, doporučuji.

Most pod Priorem? Myslíš Stovky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
21.7.23 22:58

Litomyšl! Tam se mi líbilo ohromně.

Český Krumlov na mě byl už trochu moc turistický skanzen, Kutná Hora mám pocit od covidu strašně sešla, hrozně zavřených podniků a opuštěných domů v centru…

Pak mě napadají ještě třeba Prachatice, ty mají moc hezké historické centrum.
A obecně většina lázeňských měst je pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák