Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše: Více
Nabidl bych rameno na vyplakani, ale jsem gentleman..
@Andelskej_Satan píše: Více
Jakože ti rameno nenabízí? Prosím tě klid, nejsem žádná skleníková květinka. Umím si poradit.
Jsi rozkosne nepozorna…nectes mezi radky jemne detaily…
@Andelskej_Satan píše: Více
Já to říkám furt, že mám ADHD
. Asi netrávím dostatek času psaním, mám radši osobní setkání.
@Anonymní píše: Více
Nedávno tu byla podobná diskuse. Zakladatelce jsme poradili ať se zeptá jestli nedělá třeba i tantra masáže, že je jeho masáž moc příjemná, jen ať to nadhodí. Nadhodila a masér pochopil. Zakladatelka byla spokojená ![]()
@Veselej kluk píše: Více
Tu diskusi jsem našla a Tvá rada me prijde celkem fajn. ![]()
Jen tam u te dámy byla výhoda, ze masér byl ve svých prostorách. Nebyli pravděpodobně omezení časem odchodu ostatního personálu a také tam měli hned sprchy. Tady jsou prostory větší, poslední odchází uklízečka, která budovu zamyka.
Tak tady si říkám, zda ma vůbec smysl se o neco snažit
i když já bych chtěla a moc.
Ano u masáže nevzdycham, jednak proto, ze původní záměr byla bolavá záda (to az ted po te poslední masáži me takhle nahlodal - asi po roce co tam chodim) a také kvůli prostředí. Fakt nebudu vzdychat na lehátku… to bych mohla vzdychat u gynekologa, na ortopedii a všude, kde jsem svěcená do půli těla a vy/ošetřuje me muž.
Podívej, chlapi fungují trochu jinak a neodmítají podobné přímé nabídky tak často jako ženy
Pokud mu to dojde a bude chtít, tak on už to nějak vymyslí…
“A nechcete tedy přijít příští středu na osmou? Končím, tak byste byla poslední…” “Ano, tantru dělám, ale soukromě, doma…” “Vy máte ráda Tantru? Tak si lehněte na záda…”
Kdo se bojí, nesmí do lesa ![]()
Myslím si, že hezcí maséři zase tak ojediněle takové klientky nemají ![]()
No hele, muze to byt stastne zadany, verny chlap…tak zase aby se slecna neztrapnila;) nekdy to proste nevyjde…jsem realista.
Díky, budu se muset osmelit. Tohle jsem nikdy neuměla
jinak on neni žádný mlady krasavec. Ale nepochybuji, ze nejsem jediná.
Jsem zvedavej jak tohle dopadne…urcite zazivnensi pribeh nez Helmutova strikacka.
Kruté, víš to?