Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Udelaji hlavne vyvod a pak vytvori na plastice novy konecnik. Nebude stejny jakp mame mi zdravi. Ale bude. To ma ten kluk kamaradky
Nam prave rekli, ze je strasne mala pravdepodobnost a pripadu, ze by ten konecnik tam nebyl.
No to je mozny me ale bohuzel taky rikali ze je nepravdepodobne ze mame hirschprunga. No a mame ho. Ale i kdyby to bylo cokoliv tak si poradi tomu verim v ol je pan doktor primar pan tomas tlusty co operoval nase synka a je to spicka mezi doktorama. Nebojte.
Snad mate pravdu, mame si rozmyslet kde budeme rodit jestli OL nebo Brno.
Zeptejte se kde by vas popripafe operovali a zda by byla moznost byt s miminkem v nemocnici podle toho bych serozhodovala. Protoze ja tenkrat rodila v prerove a maleho mi chteli odvest do ol ale nakonec byl v brne. Ja ho pak videla az me z porodnice pustili domu
No po porodu 10 dni operovali mu v brne varlatko. Pak jak zjistili konecne tu vadu tak jsme byli v nemocnici v olomouci tyden dva tydny pred operaci a asi 3 tydny po operaci. Meli jsme ale komplikace takze mel vyvod na curani a pak se spatne vyprazdnoval byly jme tam co chvili. Ale po trech mesicichpo operaci uz jsme tam pka nemuseli
Jezisi, jste si teda uzili
je to hrozne, meli bychom si miminka uzivat a ne travit ty nejhezci chvile v nemocnici. ![]()
Tak jsme od října byli zase 3× na sále. Už jsem v motole víc jak doma. Ve čtvrtek mu napíchali botox, máte s tím některá zkušenost?
Jinak v říjnu měl zanoření, pak komplikace. To jsem psala. Po deseti dnes jsme se tam vraceli, opět ileus a znova na sál. Minulý pátek z něj začala jít krev, tak jsme byli opět na jipu na atb a po týdnu mu píchli ten botox. pořád se přicpává a dávám klyzma 2 x denně. Prý se to do týdne zlepší, tak čekám…
Ahoj ráda bych se zeptala na hospitalizaci s dítětem v Motole. Mám dceru 19 měs., prošli jsme si podobnými zkušenostmi jako píšete, a máme podezření na Hirschprunga. Máme za sebou irrigo a magnetickou rezonanci v Plzni a posílají nás na biopsii do Motole, kde nás už pak asi budou dále řešit. Termín zatím nevím. Ráda bych věděla jestli budu moct být s malou normálně na pokoji ( v Plzni to tak je) a jak dlouho trvá u biopsie hospitalizace a jak to zhruba probíhá. Předpokládám že podobně jako u irriga prázdnění, lačnění atd. Díky moc za vaše zkušenosti.
@Gwendolina píše:
Ahoj ráda bych se zeptala na hospitalizaci s dítětem v Motole. Mám dceru 19 měs., prošli jsme si podobnými zkušenostmi jako píšete, a máme podezření na Hirschprunga. Máme za sebou irrigo a magnetickou rezonanci v Plzni a posílají nás na biopsii do Motole, kde nás už pak asi budou dále řešit. Termín zatím nevím. Ráda bych věděla jestli budu moct být s malou normálně na pokoji ( v Plzni to tak je) a jak dlouho trvá u biopsie hospitalizace a jak to zhruba probíhá. Předpokládám že podobně jako u irriga prázdnění, lačnění atd. Díky moc za vaše zkušenosti.
určitě budete na 2C dětská chirurgie, tam automaticky budete ubytovaný spolu. Dělají to v slabé narkóze a druhy den pouštějí domů
Ahojky, my jsme byli v Motole 2 krát a ještě si poležíme a jsem s něma maximálně spokojená. My jsme leželi na 2A a jsou fakt zlatíčka a na jipce taky. Držíme palečky. ![]()