Hirschprungova choroba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2031
22.12.13 00:11

Udelaji hlavne vyvod a pak vytvori na plastice novy konecnik. Nebude stejny jakp mame mi zdravi. Ale bude. To ma ten kluk kamaradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.12.13 00:17

Nam prave rekli, ze je strasne mala pravdepodobnost a pripadu, ze by ten konecnik tam nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
22.12.13 00:22

No to je mozny me ale bohuzel taky rikali ze je nepravdepodobne ze mame hirschprunga. No a mame ho. Ale i kdyby to bylo cokoliv tak si poradi tomu verim v ol je pan doktor primar pan tomas tlusty co operoval nase synka a je to spicka mezi doktorama. Nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.12.13 00:25

Snad mate pravdu, mame si rozmyslet kde budeme rodit jestli OL nebo Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
22.12.13 00:31

Zeptejte se kde by vas popripafe operovali a zda by byla moznost byt s miminkem v nemocnici podle toho bych serozhodovala. Protoze ja tenkrat rodila v prerove a maleho mi chteli odvest do ol ale nakonec byl v brne. Ja ho pak videla az me z porodnice pustili domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.12.13 00:33

Jak dlouho byl syn v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
22.12.13 00:40

No po porodu 10 dni operovali mu v brne varlatko. Pak jak zjistili konecne tu vadu tak jsme byli v nemocnici v olomouci tyden dva tydny pred operaci a asi 3 tydny po operaci. Meli jsme ale komplikace takze mel vyvod na curani a pak se spatne vyprazdnoval byly jme tam co chvili. Ale po trech mesicichpo operaci uz jsme tam pka nemuseli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.12.13 08:07

Jezisi, jste si teda uzili :( je to hrozne, meli bychom si miminka uzivat a ne travit ty nejhezci chvile v nemocnici. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
22.12.13 10:19

No se synkem jo. Ale dcera nám to vynahradila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.12.13 21:40

No uvidime jak to vsechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.1.14 18:04

Botox

Tak jsme od října byli zase 3× na sále. Už jsem v motole víc jak doma. Ve čtvrtek mu napíchali botox, máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.1.14 18:09

...

Jinak v říjnu měl zanoření, pak komplikace. To jsem psala. Po deseti dnes jsme se tam vraceli, opět ileus a znova na sál. Minulý pátek z něj začala jít krev, tak jsme byli opět na jipu na atb a po týdnu mu píchli ten botox. pořád se přicpává a dávám klyzma 2 x denně. Prý se to do týdne zlepší, tak čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.3.14 14:20

Ahoj ráda bych se zeptala na hospitalizaci s dítětem v Motole. Mám dceru 19 měs., prošli jsme si podobnými zkušenostmi jako píšete, a máme podezření na Hirschprunga. Máme za sebou irrigo a magnetickou rezonanci v Plzni a posílají nás na biopsii do Motole, kde nás už pak asi budou dále řešit. Termín zatím nevím. Ráda bych věděla jestli budu moct být s malou normálně na pokoji ( v Plzni to tak je) a jak dlouho trvá u biopsie hospitalizace a jak to zhruba probíhá. Předpokládám že podobně jako u irriga prázdnění, lačnění atd. Díky moc za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.3.14 15:11
@Gwendolina píše:
Ahoj ráda bych se zeptala na hospitalizaci s dítětem v Motole. Mám dceru 19 měs., prošli jsme si podobnými zkušenostmi jako píšete, a máme podezření na Hirschprunga. Máme za sebou irrigo a magnetickou rezonanci v Plzni a posílají nás na biopsii do Motole, kde nás už pak asi budou dále řešit. Termín zatím nevím. Ráda bych věděla jestli budu moct být s malou normálně na pokoji ( v Plzni to tak je) a jak dlouho trvá u biopsie hospitalizace a jak to zhruba probíhá. Předpokládám že podobně jako u irriga prázdnění, lačnění atd. Díky moc za vaše zkušenosti.

určitě budete na 2C dětská chirurgie, tam automaticky budete ubytovaný spolu. Dělají to v slabé narkóze a druhy den pouštějí domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.14 21:56

Ahojky, my jsme byli v Motole 2 krát a ještě si poležíme a jsem s něma maximálně spokojená. My jsme leželi na 2A a jsou fakt zlatíčka a na jipce taky. Držíme palečky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí