Historie internetového prohlížeče - smazání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
blanka sucha
18.1.13 18:14

nenormalni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.14 11:25

Lze na Google Chrome prohlížeči někde nastavit NEukládání historie?? :think:

• Citovat
  • Upravit
4620
9.5.14 11:39

Myslim ze ne, leda bys porad fungovala v anonymnim rezimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
9.5.14 11:42
@chuanitka píše:
Když to smažeš přímo jako soubory, tak ano. Ale pokud mažeš historii nabídkou v Internet Exploreru, tak v koši nejsou.

v koši ne, ale kdybys třeba brouzdala na nelegálních stránkách, nebo googlila jak někoho zabít a čím, tak při podezření se to dá všechno dohledat i když si mažeš historii jak chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
9.5.14 11:45
@Jura007 píše:
Kromě internetového prohlížeče se myslím i adresy navštívených stránek ukládají i v jádře systému Windows. Po přeinstalování systému ale začíná počítač s čistým štítem.
Na druhou stranu, komu by se chtělo kvůli tomu podstoupit několik hodin práce, že… :think:

experti by to možná vytáhli i z přeinstalovanýho, nebo tak daleko ještě nejsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.5.14 12:59

Když zmačknete F10 nahore je lista historie a tam se to dá nastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.5.14 14:34

Tak podle mne je nejsnazší v Google Chrome CTRL+Shift+N a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
18.5.14 16:39

Nainstalujte si utilitu CCleaner. Doporučuji používat min. jednou týdně. Nejen na toto jako dělaný. Uživatelsky příjemný, zvolit si můžete i češtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.6.15 21:52

Ahoj,
pomůže mi někdo? :) Už se mi po několikáté stalo, že jsem se při přihlašování (mail a jiné účty)stalo, že jsem si myslela, že kurzor ukazuje do kolonky hesla a tak píšu, stisknu Enter… a nevědomky jsem to psala hned za název profilu či mail. A teď mi vyskakuje nabídka i s těmito hesly a mám strach, aby to někdo nezneužil. Používám Mozillu Firefox a nevím jak na to :oops: :oops: Kdysi jsem historii vymazala přes ovládací panely, ale to jsem ještě používala Explorer. Teď mi tohle vymazání nepomáhá :nevim: Nevíte někdo, jak u Firefoxu vymazat historii nebo něco, aby mi aspoň nevyskakovaly nabídky mailů atd.? Budu moc vděčná, na počítače jsem antitalent :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.6.15 21:54
@Petule030 píše:
Ahoj,
pomůže mi někdo? :) Už se mi po několikáté stalo, že jsem se při přihlašování (mail a jiné účty)stalo, že jsem si myslela, že kurzor ukazuje do kolonky hesla a tak píšu, stisknu Enter… a nevědomky jsem to psala hned za název profilu či mail. A teď mi vyskakuje nabídka i s těmito hesly a mám strach, aby to někdo nezneužil. Používám Mozillu Firefox a nevím jak na to :oops: :oops: Kdysi jsem historii vymazala přes ovládací panely, ale to jsem ještě používala Explorer. Teď mi tohle vymazání nepomáhá :nevim: Nevíte někdo, jak u Firefoxu vymazat historii nebo něco, aby mi aspoň nevyskakovaly nabídky mailů atd.? Budu moc vděčná, na počítače jsem antitalent :kytka: :kytka:

nastroje, moznosti, zabezpeceni, zobrazit hesla - tam si to najdes a smazes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.6.15 22:10
@MarieOVMUC píše:
nastroje, moznosti, zabezpeceni, zobrazit hesla - tam si to najdes a smazes

No ony ale nejsou uložené jako hesla, ale v tzv. našeptávání… Sice jsi mi neporadila úplně přímo, ale díky tvé radě jsem se nějak proklikala dočetla jsem, že stačí normálně v prohlížeči najet na to nabízené a zmáčknout Delete. Jak jednoduché :lol: Ale i tak děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.6.15 22:19
@Petule030 píše:
No ony ale nejsou uložené jako hesla, ale v tzv. našeptávání… Sice jsi mi neporadila úplně přímo, ale díky tvé radě jsem se nějak proklikala dočetla jsem, že stačí normálně v prohlížeči najet na to nabízené a zmáčknout Delete. Jak jednoduché :lol: Ale i tak děkuji :hug:

kdyz to odeberes z tech hesel, nebude se ti to zobrazovat v nabidce pro dane stranky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.6.15 22:22

@MarieOVMUC Když já právě po tvé radě vlezla do hesel, ale nic se mi tam nenabídlo :think: A tak jsem si uvědomila, že já si nenechávám žádná hesla ukládat, takže bych to měla hledat asi jinde. Ale i tak dííík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.6.15 22:25
@Petule030 píše:
@MarieOVMUC Když já právě po tvé radě vlezla do hesel, ale nic se mi tam nenabídlo :think: A tak jsem si uvědomila, že já si nenechávám žádná hesla ukládat, takže bych to měla hledat asi jinde. Ale i tak dííík :kytka:

kliknes na radek s hesly a odeberes:D to je jedno, hlavne, ze jsi nasla, cos hledala. pro priste je na googlu 1000 a jedna rada na tema mozila:) staci napsat do vyhledavace, co potrebujes:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.6.15 22:27

@MarieOVMUC Mně stačí napsat na emimino, to taky ví všechno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie