Hledám drsného psychologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
24.7.19 12:03
@pe-terka píše:
Nechceš zajít radši do hospody? Tam to pořešíš zadara, max za pár piv8)

A rozhodně s lepším výsledkem, než s těma blbama.

Příspěvek upraven 24.07.19 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.19 12:03
@Verun83 píše:
Hele, klidne to tady muzem rozebrat. Myslim, ze tady dostanes dost drsnych komentu, a zadara.
:mrgreen: taky pravda 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 19:56

Prosím anonym, citlivé informace.

Já taky hledám už přes rok, ale mám jinou představu.
Hledám tip na mladého psychologa, který se specializuje na analytickou psychoterapii, bude se mnou rozebírat moje myšlenky a nebude mi nutit různé behaviorální metody.
Tím konkrétně myslím, že jsem typ člověka, který začíná uvnitř, rozebírat a pochopit problém a vlivem toho se změní moje chování/náhled.
Nechci ten typ psychologa, co mě neustále úkoluje. Mám s tím negativní zkušenosti, když se na mně psycholog pokoušel aplikovat univerzální metody (ne jen na začátku, ale dlouhodobě neposlouchal, že se mi to třeba nelíbí/nemá účinek/nechci určitou věc dělat) a nesnažilo se mi porozumnět jako individualitě, ale jen jako diagnóze s číslem. :?
Když jsme se s psycholožkou dostaly k jádru pudla odešla do Prahy.

Znáte někoho z Karlovarského kraje? Děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
664
4.10.19 21:13

Zakladatelko, odkud jsi? Mam SUR a mozna bych ti dokazala po republice nekoho doporucit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
4.10.19 22:00
@Anonymní píše:
Prosím anonym, citlivé informace.

Já taky hledám už přes rok, ale mám jinou představu.
Hledám tip na mladého psychologa, který se specializuje na analytickou psychoterapii, bude se mnou rozebírat moje myšlenky a nebude mi nutit různé behaviorální metody.
Tím konkrétně myslím, že jsem typ člověka, který začíná uvnitř, rozebírat a pochopit problém a vlivem toho se změní moje chování/náhled.
Nechci ten typ psychologa, co mě neustále úkoluje. Mám s tím negativní zkušenosti, když se na mně psycholog pokoušel aplikovat univerzální metody (ne jen na začátku, ale dlouhodobě neposlouchal, že se mi to třeba nelíbí/nemá účinek/nechci určitou věc dělat) a nesnažilo se mi porozumnět jako individualitě, ale jen jako diagnóze s číslem. :?
Když jsme se s psycholožkou dostaly k jádru pudla odešla do Prahy.

Znáte někoho z Karlovarského kraje? Děkuji. :srdce:

Tip na psychologa nemám, ale myšlenky jiných lidí, jejich pohledy na život, na svět mě nesmírně zajímají a nějaká ta studia psychologie na VŠ jsem taky absolvoval… takže pokud to budeš považovat za prospěšné, ikdyž odborníka nenahradím, klidně se přes SZ ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová