Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nějaká těhule, která je už doma na rizikovce? Nemám s kým chodit na cvičení a procházky solo mě už taky nebaví
jsem z Dubiny a je mi 24 let.
Jsem z +++, ale na cvičení nechodím a ani nebudu
Jedno dítko už mám, to mi jako cvičení stačí. A v tomhle počasí ani nevystrkuju nos z baráku. Ale seznámím se ráda, aspoň pak bude s kým chodit vozit
I když já teda asi budu vozit jen k pískovišti (v lepším případě k Budvarce
), ať zabavím to starší..
Příspěvek upraven 16.02.12 v 08:24
Jsem také z Dubiny, také už dítě mám viz mětřík ![]()
Vozit kočárek mě samotnou nebaví :-/
To nevím,já po Dubině moc nechodím a raději naložím kočárek a malýho a jedu někam do středu města na procházku, tady mě to moc nebere, protože jsme se přistěhovali nedávno a nikoho tu neznám ![]()
No já k do centra poslední dobou taky moc nechodím. Bydlím až na konci, takže to mám mimo trasu ![]()
Příspěvek upraven 16.02.12 v 08:25
Marben, já jsem se sem přistěhovala před dvěma lety, ale protože jsem tu nepracovala, tak mám teprve teď možnost Pardubice procházek a taky zjistit, kde co tu je ![]()
Ja mam prakticky celou rodinu v PCE takze to byl takovy navrat, ale uplne jinde a na Dubine jsem sama a nemam s kym kocarkovat a vecne me nebavi nekam dojizdet
hlavne ted ma pritel auto v servisu a jezdi mym,tak se s Domcou nudime doma ![]()
Tak to se tu vyznáš
já jsem tu za celé dva roky nepoznala ani sousedy, natož nějakou kamarádku. Mám tu sice dvě, ale jedna je z Rosic a druhá z Višňovky, takže na procházky je to z ruky. Tady do lesa s kočárkem chodíš? S manželem tam chodíme pravidelně na procházky, ale samotný se mi do lesa nechce, takže chodím taky do města a začala jsem využívat i MHD ![]()
Nene do lesa nechodím, ani nevím, že tam je nějaká pěší zóna
a sama bych tam s kočárkem asi stejně nešla ![]()
Je to tam krásně průchozí a s kočárky tam občas maminy potkáváme
já si sem ve čtvrtek přivezu psa na hlídání, tak budu mít konečně kámoše na procházky. V tom lese je i udělaný hřiště pro děti, v létě, když jsou parna, tak si myslím, že je to ideální, protože se tam ty dítka nepečou, ale ke hřišti tam vede normální lesní cesta, takže v tomhle počasí to na projití s kočárem není, ale krom toho tam je i cesta asfaltová, tak jestli budeš chtít, tak až půjdu se psem, tak se můžeme někde sejít a projdeme se tam.
Marben, myslíš novostavby na +++?
S kočárkem je to tady do lesa fajn! Co já se tam toho nachodila! A hlavně je to okružní, takže se nemusíš nikudy vracet a po cestě je spojilská hospůdka (U pařeza tuším se to jmenuje) se zahrádkou, takže tam jsme často zastavovali ![]()
Já bydlím na Dubině od r.2006, co jsem se přistěhovala do Pce (jsem z moravy), akorát dřív jsem bydlela na Bartoňově a dva roky už jsem tady na konci.
Příspěvek upraven 16.02.12 v 08:25
PetiteFillette: Jojo myslím na Dubovém návrší
Hospůdka jo?? Hmmm, tak to zní moc dobře ![]()
LLenkaa: Klidně se ráda projdu, konečně budu mít s kým a bude mě to i bavit ![]()
Ještě řekni, že v prostředním baráku a já ti řeknu, že vím, která jsi
Já tam totiž bydlím taky
![]()