Maminky s autíkama Kladno a okolí

2.1.12 20:13

maminky s autíkama Kladno a okolí

:mavam: Jsem mladá maminka se třemi raubíři .U nejstaršího syna byl zjištěn před rokem autismus a hyperaktivita hledám skušené maminky se stejně nebo podobně postiženým děckem :nevim: najdu někoho ?? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1082
2.1.12 20:34

Ahoj miminečko
já mám dva kluky sice ještě nemám konečnou dg ale vše začíná u mladšího Jirky nasvědčovat atypickému autismu.
Jak jsou staří ráubíři??
Ahoj Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 20:44

ahoj Jiřinko , nejstaršímu synovy je 6 let doktoři se dohadují bud máme aspergerův syndrom nebo autismus ale velkou hyperaktivitu pak mám 3letýho zatim a doufám že i zdravýho klučinu Honzíka a rok a půl starýho Daniela :-) nejstarší Lukášek začal mluvit až v 5 roce a to byl už vážně hrozný pocit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
2.1.12 20:53

Miminečko uplně tě chápu nám už jednou autismus vyloučily a potvrdily dysfásii v obou složkách. Jenže přišlo ale. A je to zatím jen spekulace atypický autismus a ten se právě projevuje po 3 roce života. Jeho hysterické scény jsou šílený až do zvracení řve nikdo kromě mě mu nerozumí. Natož že bych od něj odešla na víc kaj jedno odpoledne. Ted chodíme do stacionáře a budem doufat. Je to náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
2.1.12 20:54

jo a Jirka začíná mluvit ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 20:57

Jo lukášek má taky občas pěkný hysteráky s tím že se kouše mlátí se pěstma do spánků atd tak že občas děs manželovy to pořád nemůžu vysvětlit nebo to spíš nechce pochopit mi začli ted chodit do korálku byl chvilku v Lacinovce a tam sme vydržely měsíc vůbec si snim nevěděli rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 20:58

jinak já jsem Mirka :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
2.1.12 21:04

Ahoj Mirko
Jirka je od září ve zvonku v dánský chodí tak už rok na psychologii a neurologii a tak v červnu se rozhodlo že nastoupí k nim protože školka ho žádná vzít nechtěla. Ještě ke všemu má opoždění PMV takže má ještě plíny.
Hysteráky doma se daj ještě zvládnout ale jaksi nemám sílu na ty pohledy lidí kteří se na mě koukaj jak na naprosto neschopnou matku.
Mmch starší je Daniel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 07:00

Ahoj Jiřinko , na lidi kašly taky sem si chvíli připadala jako cvok ale vyřešily sme to tak že sem lukáškovi koupila trička .www.zasklem.com a pár krát sem lidi poslala do patřičných míst a pak už je přestala vnímat lidi sou drzý a pokaždý se motaj do něčeho čemu vůbec nerozumí což mě na lidech děsně štve ale už je nevnímám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
3.1.12 09:18

dobré ranko
no už na ně kašlu protože oni v mojí kůži nežijou. Jinak my jsme do školky opět neodešli jelikož má už 3 týden rýmu.
No bude veselo
A jak to zvládá rodina? U nás je to napul do června jsem bojovala s manželem prej to nic není jen dělám s komára velblouda. Paj jsem to nezvládla poprtosila jsem ho at se odstěhuje. Ted spolu sice nežijem ale fungujem a hlavně si uvědomil že má Jirka velkej problém. V podstatě vedem, výkendové manželství.
Tak jdu vařit obed to se mi fakt chce
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 09:56

Ahoj přesně tak neví jaký to je všichni si myslí že postiženej člověk musí sedět na vozíku . No mi do korálku naštěstí i došly :-) .Rodina mimo manžela docela dobře manžel to pochopit asi nechce :nevim: no já vařeno dneska mám takže se budu jen věnovat klukuma hledat info co vymyslely pánové za bejkárny . hele chci se zeptat žádala si o příspěvek na péči na Jiříka ?? já chci žádat ted .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
3.1.12 10:44

Mirko příspěvek na péči řešíme od června místní posudková ho zamítla jtak jsme se odvolali ke kraji a v odvolání žádali osobní posouzení a v Praze mudra řekla že je to na jedničku určitě a ted jelikož nebylo vydáno do konce roku rozhodnutí tak vzhledem k novým zákonum to budou přeposuzovat a je velká naděje na dvojku. Tak uvidíme ale s tý almužny co dostávám podporu se žít nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 10:53

no právě taky sem na to zvědavá jak dopadneme já beru na nejmladšího těch 3800 a na lukáška sice sirotčák protože jeho otec se zabil ale i tak je to málo pro 5 lidí 8 tisic to je hnus manža byl delší dobu bez práce tak že sme to táhly jak se dalo tak uvidíme jak to dopadne alespon tu jedničku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
3.1.12 11:03

no je to hnus co tady dělaj. Mě tam počítaj do příjmu ještě mámu s kterou bydlíme protože v týhle situaci bych bydlení fakt nezvládla. Na staršího mám 3000 výživné ale co to je když mu člověk platí všechno co potřebuje a jelikož je velmi chytrej tak mi tady chodí na jazykovku a to jsou palby za učebnice letos jsem mu kupovala 3 + prac sešity a byla to 1000 kč a to kde je zbytek. A pak se dozvím že mám jít do práce ale jak když kluk chodí jen do pul 12 to už mi neřekli.
S prací je to tady taky bída manžel byl loni 3 měsíce bez práce a pak sehnal v praze jen díky známejm.
Ale hlavně že máme prorodinou vládu.
Taky jsi tak rozčílená ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 11:08

jo taky m to tady štve Luky chodí taky jen na 4 hodiny já sice pár brigád našla ale to jen díky tomu že manža byl ted doma taky ted sehnal práci díky známejm od státu žádná pomoc neni ale hlavně že všechno daj spoluobčanum víme kterým že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová