Máte doma muže cizince?

marra
5.1.12 12:24

Máte doma muže cizince?

Holky,zajimalo by me jestli mate doma,mužskeho cizi narodnosti.Jak se vam s nim zije,jake narodnosti je?v cem je rozdil mezi klasickym cechcem a cizincem?a hlavne zjistily jste i nejake negativa?a co rikate na ruske chlapce? :lol: dekuji vam za odpovedi,moc me to zajima 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
5.1.12 12:30

maďar :mrgreen: je super,klidnej ,vyrovnanej,nepije,o děti se stará příkladně :andel: zato děti -teda hlavně dcerky nějak chytli tu maďarskou krev jsou to malé prudilky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
5.1.12 12:32
sophinka píše:
maďar :mrgreen: je super,klidnej ,vyrovnanej,nepije,o děti se stará příkladně :andel: zato děti -teda hlavně dcerky nějak chytli tu maďarskou krev jsou to malé prudilky :mrgreen: :mrgreen:

A zda se ti ze je rozdil mezi cechem a madarem?nebo ti chlapi jsou tak nastejno :think:

• Citovat
  • Upravit
2895
5.1.12 12:33

Polák - výbušnej, neumí se omluvit, nepije, i když se o polácích říká, že hodně pijou. Myslím, že se od sebe Poláci a Češi moc nelišej. :nevim: Jen snad, co se týče víry, ale přítel nevěří, takže v tom není moc rozdíl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.1.12 12:35
marra píše:
sophinka píše:
maďar :mrgreen: je super,klidnej ,vyrovnanej,nepije,o děti se stará příkladně :andel: zato děti -teda hlavně dcerky nějak chytli tu maďarskou krev jsou to malé prudilky :mrgreen: :mrgreen:
A zda se ti ze je rozdil mezi cechem a madarem?nebo ti chlapi jsou tak nastejno :think:

Vlastně jeden rozdíl tu je. Většina chlapů si najde ženskou o hodně později než u nás. Jeho kamarádi jsou nezadaní, věnujou se spíš vysoké. :nevim: On je takovej jedinej, kdo má vztah a ještě k tomu dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.1.12 12:43

Tak to jsem taky zvědavá co kdo napíše :mrgreen:
Já před časem žila s Němcem nějaký rozdíl tam byl v pár věcech,ale nic zásadního… :)
A ruští chlapci…no spolužačka ze základky má s jedním dítě a docela psycho teda 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
6569
5.1.12 12:48

To se nedá paušalizovat. Já mám spolužáka z Ruska, nepije, šprt je to :), úžasný klidný chlap. Kamarádka zase i se svým bratrem jsou takoví ďáblíci, že jim rovno není :) (všichni z Moskvy).
Spíš si myslím, že je rozdíl v náboženství, sociálních statutech. Já jsem z židovské rodiny, přítel evangelické. A to jsou někdy boje :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.1.12 12:50

Jinak kamarádka žije v USA a jediné, co jí vadí je to, že nemají stejný kulturní základ, ne nějaké povahové odlišnosti Češka vs Amík). To, že neví, co je to Vodník a tak a že chce, aby jejich děcka toto znaly. :) Taky jiné svátky (hlavně Vánoce) Tak je jeden rok slaví po Americku, jeden rok po česku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.1.12 12:59
Ester13 píše:
Jinak kamarádka žije v USA a jediné, co jí vadí je to, že nemají stejný kulturní základ, ne nějaké povahové odlišnosti Češka vs Amík). To, že neví, co je to Vodník a tak a že chce, aby jejich děcka toto znaly. :) Taky jiné svátky (hlavně Vánoce) Tak je jeden rok slaví po Americku, jeden rok po česku :D

unterwasserman. :P :mrgreen:

Ne, tohle mi taky vadí. Ten kulturní základ. Přítel ale na něm moc nelpí, takže jsou kompromisy, ale kecá do toho tchýně. Ta se mě tyhle vánoce ptala, proč já jako nepřijmu jejich zvyky, když bydlím tady? :roll: Jako proč bych měla? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.1.12 13:05
Veverysek píše:
Ester13 píše:
Jinak kamarádka žije v USA a jediné, co jí vadí je to, že nemají stejný kulturní základ, ne nějaké povahové odlišnosti Češka vs Amík). To, že neví, co je to Vodník a tak a že chce, aby jejich děcka toto znaly. :) Taky jiné svátky (hlavně Vánoce) Tak je jeden rok slaví po Americku, jeden rok po česku :D

Ne, tohle mi taky vadí. Ten kulturní základ. Přítel ale na něm moc nelpí, takže jsou kompromisy, ale kecá do toho tchýně. Ta se mě tyhle vánoce ptala, proč já jako nepřijmu jejich zvyky, když bydlím tady? :roll: Jako proč bych měla? :roll:

přesně, Unterwasserman :)
Mně by to taky chybělo, třeba i naše Velikonoce, které jako nekřesťanka stejně slavím a přes tu řiť dostat chci :)
No a svátky slavíme obé, jak dle židovské tradice, tak křesťanské, ba i pohanské vlastně :jazyk:

Jsou Polské Vánoce hodně jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.1.12 13:11

Holandan - kamaradskej, klidnnej, nechce se hadat,nic moc resit, i kdyz me se*e, tak je zlatej a hlavne je GENTLEMAN :mrgreen: :mrgreen: .
On je trosku atipickej holandan, oni jsou jinak docela chladni nebo si drzi odstup… a jsou lakomci, oni tomu rikaji setrivi :mrgreen: ,ale muj chlap se vymyka :mrgreen: . Ja rozdil citim,ale takovy ten vseobecny - cesi jsou vseobecne ( ne vsichni, abych neurazila sebe ci nekoho jineho :mrgreen: )chlubilci, jakmile na sobe maji tricko Hilfiger a jeans replay, tak chodi a naparuji se a pro ostatni Evropany je to strasne smesny,pac tady takovy triko koupite za 500 KC a v CR 2000 :lol: , ale to je moje osobni zkusenost s cechy a holandany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.1.12 13:13
Ester13 píše:
Veverysek píše:
Ester13 píše:

Ne, tohle mi taky vadí. Ten kulturní základ. Přítel ale na něm moc nelpí, takže jsou kompromisy, ale kecá do toho tchýně. Ta se mě tyhle vánoce ptala, proč já jako nepřijmu jejich zvyky, když bydlím tady? :roll: Jako proč bych měla? :roll:

přesně, Unterwasserman :)
Mně by to taky chybělo, třeba i naše Velikonoce, které jako nekřesťanka stejně slavím a přes tu řiť dostat chci :)
No a svátky slavíme obé, jak dle židovské tradice, tak křesťanské, ba i pohanské vlastně :jazyk:

Jsou Polské Vánoce hodně jiné?

Ani ne, mají normálně stromeček… Štědrovečerní večeři (ta se zkládá z 12-ti bezmasých jídel (můžeš jen rybu) a musíš ze všech 12ti aspoň ochutnat), hlavně, co mě vadí je, že jsou celá rodina dohromady (prostě milion lidí). My jsme vždycky byli sami s mamkou a taťkou a pak 25. a 26. se jezdilo po rodině a známých. To mi vadí asi nejvíc. My to vyřešili tak, že v pět začínáme naší večeři jen s malou. Dáme si polívku a pak kuřecí řízek se salátem a pak v 8 jdeme někam, kde mají tu svojí miliardu lidí a tam si může dojíst těch 12 jídel (stejně to nedělal). Jo a ještě než začnou jíst, tak každej má takovej oplatek (je to jakoby z lázeňskejch oplatek, ale není tam to uvnitř) a choděj po pokoji a každej si uloupne z toho tvýho oplatku kousek a dáte si tři pusy na tvář, ale na to tam nejsme, což jsem ráda, nemám ráda se cumlat s cizíma lidma, strašně se mi to příčí. :mrgreen:

Ale žila jsem ve Španělsku a tam je to úplně jiný. Líbilo se mi třeba, že na silvestra prvních 12 sekund musíš sníst každou sekundu jedno hroznový víno (je to tak rychlý, že jsem se skoro udávila :mrgreen: ) A na Vánoce mají nejvíc tu jejich Paellu (rýže s mořskýma potvorama, fuj :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.1.12 13:14

Ahoj,

já jsem byla vdaná za Slováka, určité rozdíly tam byly znát, ale řekla bych že né zcela zásadní, až na to že exmanžova rodina byla věřící a já nebyla, ale naštěstí jsme žili tady v Čechách, takže v tom pohoda ;)
Pro mě též jedno jestli Němec, Polák, Slovák…, záleží na dané povaze jedince jako takového a né jakou má národnost + teda ten odlišný kulturní základ 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.1.12 13:16

Ahojky ja jsem chodila s jednim Rusem od 15let do 20let,bydlel tady asi 15let..nikdo by na nem nepoznal odkud je.Byl to zvlastni vztah.Podle meho uprednostnuji komfort,znacky a drahe veci.Ke svym zenam se chovaji hezky kdyz posloucha a dela vse co oni chteji,ale kdyz je zenska palicata jako ja tak vznikaji velike hadky a ponizovani :,( ve finale mne okradl o 100tis a odjel nekam do Ruska! :pocitac: pak jsem mela nemce :lol: ale jen na chvilku,tam mi neprisel zadny rozdil a pak jsem mela zase Rusa :oops: :lol: byla jsem s nim asi rok ale zase to skrachovalo,neumim poslouchat! je fakt ze jsem mela vse co jsem chtela :nevim: ale jak rikam ja neco za neco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.1.12 13:16
Weru píše:
Holandan - kamaradskej, klidnnej, nechce se hadat,nic moc resit, i kdyz me se*e, tak je zlatej a hlavne je GENTLEMAN :mrgreen: :mrgreen: .
On je trosku atipickej holandan, oni jsou jinak docela chladni nebo si drzi odstup… a jsou lakomci, oni tomu rikaji setrivi :mrgreen: ,ale muj chlap se vymyka :mrgreen: . Ja rozdil citim,ale takovy ten vseobecny - cesi jsou vseobecne ( ne vsichni, abych neurazila sebe ci nekoho jineho :mrgreen: )chlubilci, jakmile na sobe maji tricko Hilfiger a jeans replay, tak chodi a naparuji se a pro ostatni Evropany je to strasne smesny,pac tady takovy triko koupite za 500 KC a v CR 2000 :lol: , ale to je moje osobni zkusenost s cechy a holandany…

Hm, tady zase hodně lidí šetří, třeba nás nějaká sousedka pomlouvala, že jsem si koupila X-Lander, že je drahej. I přítele rodiče nám to vymlouvali, stejně jako nábytek pro malou nám vymlouvali, že nám můžou dát nějakej starej… Já ale nechtěla starej. Tohle mi tady vadí a podobně jak píšeš, že je to v Holandsku, tak je to i ve Španělsku, že prostě značkový věci tam jsou normálka a ne, že by se s tím někdo naparoval… To mi tam víc sedělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová