Hledám vzájemné dotyky

7
4.5.25 21:23

Hledám vzájemné dotyky

Ani nevím jak to napsat. Byl jsem dost dlouho ženatý. Formálně stále ještě jsem. Intimní chvilky se smrskly na velmi omezené aktivity, které mi k životu nestačí. Hledám víc. Ale nehledám novou partnerku. Nerad slibuji něco, co nejde splnit a nerad kazím společné krásné intimní chvilky výčitkami. Hledám jen to, co později v každém partnerském vztahu vyprchá. Nejen v mém případě, ale snad u všech lidí v mé sociální bublině.

Vím, že to není vše a když se sejde vše dohromady, je to mnohem silnější zážitek. Ale už mi bylo 40 a necítím se být nesmrtelný. Jenže narážím na fakt, že ženy cca mezi 30-40let jsou buď všechny šťastně zadané a nebo by rady měly v co nejbližší době děti.

40+, už se zase většinou raději válí na gauči u oblíbeného seriálu. Nejde mi vyloženě o sex. Na to se ženy najít ještě dají. Ale já hledám v tuto chvíli asi trochu něco jiného. Ženu, která je ráda, když se na ní muž dívá u toho jak si dělá dobře a ráda se podívá naopak i na muže. Ženu, která by toužila po obětí muže v těchto krásných okamžicích a to samé poskytla ráda protějšku. Ženu co nemá problém říct, co se ji líbí bez zbytečného studu a já si budu společně s ní užívat tyto krásné pocity. Věnuje mi svůj drahocenný čas a svou ženskou energii.

Je vůbec možné najít protějšek jen na toto? Jak moc je má představa nereálná?

Nejde mi o to tu nějakou takovou ženu najít. I když bych se asi dvakrát nebránil. Ale o to zjistit, jestli je takový okleštěný vztah pro ženy přínosem. Na vztah už jsem asi moc starý a pln závazků z dřívějška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.25 08:06

Hm, takže si to shrnme. Jsi zenaty a hledáš paní, se kterou si budeš psát zprávy sexualnho charakteru a vymenovat si videa m. sturbace (pripadne nazivo) a nas se ptas, jestli by to někoho zajímalo. Když se to takhle shrne, už to tedy moc specialne nezni, až by člověk rekl - jo takhle.. fuj…pry okleštěný vztah :P. Ale na nějaké seznamce tohoto typu možná uspejes nebo zkus zaujmout zadanou kolegyni, nestastnou ve vztahu.
Jo a představa zen 40+, valejicich se na gauči, me pobavila. :mrgreen: Mela bych se zeptat devcat z bezecke skupiny, co si o tom mysli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.25 08:41

A v čem by to jako mělo být přínosem? Nenabízíš vůbec nic z toho, co žena potřebuje. Žádná vyhlídka společného života nebo vzájemného sdílení. Ty nenabízíš ani kvalitní sex. A muž, který se ve čtyřiceti cití starý na nový vztah, tak to je úplné terno, o tebe se ženy poperou.

• Citovat
  • Upravit
ředkvička8
5.5.25 10:23

Starý jsi, jak se cítíš, ve 40 je ten správný čas zamakat na těle a věnovat se sportu.
Jinak to, co hledáš, mi zní jako kombinace touhy (energie, která vzniká jiskřením a čekáním, představami, sněním) a možná nějaké něhy?
A to určitě najdeš v zamilovanosti. Pak ale většinou ty ženy očekávají víc…
Ale určitě tomu můžeš jít naproti životnímu stylem, ještě se neposunuj do kategorie „moc starý“ a nech si otevřenou budoucnost, třeba tě ještě něco hezkého čeká. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7
5.5.25 11:45

@ředkvička8
No „starý“ nebylo myšleno že už na to není energie, jsem sportovně a aktivně založený. Té energie mám na rozdávání. Ale nechci další závazky v podobě dalšího potomka. A to je to, co ženy po nějaké době vždy vyžadují.

@Anonymní píše: Více

Nevím co je u tebe „kvalitní sex“, nebráním se ničemu, ale chci tam navíc i to co jsem popisoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.25 10:24
@virsilvae píše: Více

Tedy by ti stačilo pouze to dívání se na sebe? Ráda se dívám na masturbující muže, ale nechci vidět to dole. Chci se dívat jen do obličeje. To samé mohu poskytnout i já. Ale nechci nic víc. Nechci se dotýkat.
Je to možné?

• Citovat
  • Upravit
7
7.5.25 12:39
@Anonymní píše: Více

Jde mi pouze o to cítit na blízko potěšení toho druhého. Jestli se ti líbí drbání za pravou lopatkou a nebo se dívat je jedno. Musí to být něco co ty chceš a přesně tak jak si přeješ
Chtěl bych to ale zkusit bez klasického sexu. O ten mi vyloženě nejde. A pokud by měl proběhnout, tak někdy mnohem později s ženou, která na to nemá a nehledá nikoho dalšího. Rád bych si užíval co nejdéle to napětí a touhu. Společnou nahou,… Tyhle kapitoly jsem vždy hodně rychle prolistoval, a teď mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová