Hledání biologické matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.16 13:49

@evill ale prd ueteče. Prostě řekne, že dítě nechce, otec neznámý. Pak jen podepíše papíry, že se ho zříká a je to. K žádnýmu soudu nemusí. Soud pak probíhá s rodiči, kteří chtějí dítě osvojit a dítě tam zastupuje OSPOD

• Citovat
  • Upravit
3337
31.5.16 18:37
@Anonymní píše:
Ale když už mají hodně dětí a otěhotní omylem, může dát dítě k adopci, pže prostě nemají prostředky se o další starat. Všechny nemusí být takový asociálové jak píšeš Ty. A stejně tak mohly jít na potrat jako stovky žen, které nejsou „asociální“ a můžeme se bavit o tom, co je lepší? Já jsem za matky, které jsou ochotny vzdát se svého dítěte vděčná, jinak bych dceru nikdy neměla a zůstala bezdětná. Ale to bys musela zažít, abys to pochopila.

Kdybych měla adoptované dítě, taky bych se utěšovala tím, že jeho bio rodiče jsou slušní lidé kteří se jen dostali do špatné situace.Ale takových dětí je hrstka. Já nemam nic proti adopci,naopak.Jen bych jako máma těžko nesla že dítě kterému jsem dala rodinu, hledá „kořeny“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
31.5.16 19:08

@pralinka2727 a co je na tom tak nepochopitelného? To dítě nechce svojí adoptivní matku (rodiče) opustit a vrátit se k matce biologické, ani se jeho city nezmění. Jen chce vědět, odkud pochází, jestli má sourozence… Adoptivní máma bude jeho máma pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.5.16 19:09

@pralinka2727 Musí to být těžké, ale rozumná mám to pochopí. To dítě má v hlavě docela zmatek, je těžké smířit se s tím, že ho někdo nechtěl. Podle mě většina z nich má potřebu vědět, kdo ho přivedl na svět, aby se cítil jakoby celý.

• Citovat
  • Upravit
11439
31.5.16 21:30

Proč se furt tak vrtáte v tom, jestli v té době měla manžela, nebo ne? V době porodu ho mít nemohla, takže prostě buď rozvedená, nebo vdova, nebo jako dítě třeba dostala jméno po otčímovi. Není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.16 22:20

@pralinka2727 s tím se prostě musí počítat. Teď už je snad dokonce uzákoněný, že dítě musí vědět do konce předškolní docházky, že je adoptovaný. Nevím přesně do kdy, jen jsem něco slyšela. A hlavně nechápu, jak to chtějí kontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
bamba
31.5.16 22:48

Tož to snad ne.Pak prý žijeme ve svobodný zemi.Za chvilku si nebudeme moct ani uprdnout.

• Citovat
  • Upravit
bamba
1.6.16 19:34

Tak jak zakladatelko. Pořát načuhuju, jestli jsi tam byla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.16 19:35

Holky tak jsem tam byla a proběhlo to velmi rychle…Nic jsme si pořádně neřekli jelikož jsme byli asi obě v šoku. Nechala sem tam vizitku tak uvidíme zda-li se ozve. Každopádně podoba žádná :D

• Citovat
  • Upravit
bamba
1.6.16 19:43

Jak se ti jevila? Myslíš, že s ní bude nějaká řeč?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.16 19:48

@bamba Vůbec si netroufám odhadovat. Možná jsem čekala jiný vzhled. Nic jiného než že mi zavolá z práce z ní nevypadlo tak nevím. Doufám že to byla alespoň ona.

• Citovat
  • Upravit
bamba
1.6.16 19:49

Ani to jste si neřekly? Musíš být rozčarovaná. Je mi to líto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.16 19:55

@bamba ne já jsem řekla své jméno a datum narození a ona jen pokývla hlavou. dál mě toho moc nenapadlo tak jsem řekla že bych s ní ráda mluvila že mám nejaké otázky a dala jsem ji tu vizitku. překvapilo mě že musí volat z práce asi její rodina o ničem neví…Měla jsem se zeptat na férovku ale v tu chvíli mě to nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
bamba
1.6.16 20:05

Jo, to chápu, asi to pro ni byl taky šok. Na něco podobného nebyla připravená. Byla aspoň upravená a tak? Su zvědavá, omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.16 20:18

@bamba právě že upravená byla asi jako kdyby zrovna vylezla ze sprchy :D Ted sem zvedava jestli se vubec ozve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová