Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nj Nelča podnikavka
to se ji musi nechat. Ale prodava shity obecne.
@Petra Z No, tak je to prolhaná vyzobaná špína. Není ani první, ani poslední. Kdyby tupci takovéhle „autority“ nepodporovali, tak by se společnosti ulevilo.
@pikola pussy… ![]()
A dnes jsem viděla úžasný video, jsem se tak zasmála u někoho na insta…fakt povedený.
Jako otázky a odpovědi…viděla si??
@Čičorečka opravdu jsou dobre? me maji prijit zitra a mam strach co z toho vyleze
@Kaci89 píše:
@Čičorečka opravdu jsou dobre? me maji prijit zitra a mam strach co z toho vyleze
Kuk na ten insta. Neprebirejte!!!
@Kaci89 za mě jsou v pohodě. Pěkně šité, příjemné. Sedí na obličeji. Nosíme je rádi.
@Čičorečka a máš na fakture stejné číslo účtu, jako ten, kam si posílala peníze?
Já to sleduju a bavím se.
Nela je fakt husička. Nejvíc se mi líbí jak vychází najevo její černý prodej bez dokladů. To že prodává roušky za 300,– mě osobně nevadí. Je to jen otázka poptávky a nabídky. Ale po tom co jsem četla jak komunikuje se zákaznicemi, bych u ní nekoupila ani ruličku toaleťáku.
@Petra Z nevím, já neměla potřebu to kontrolovat. Ani se v tom nevyznám. To je nutnost? Firma snad může mít několik účtů, ne?
@Taky jedna joo ja to sleduju prave.ale mam strach, ze kdyz to nepreberu, neuvidim rousky ani penize. pritom jsem ji posilala storno a ta pinda to stejne poslala
@berusa.m Já ji kdysi zahlédl někde v TV. Její vyjadřování bylo na úrovni vysloužilé cikánské štětky po lobotomii. Od také spodiny bych si nikdy nic na sebe nevzal, ani kdyby se to rok vyvařovalo rok v savu.
@Čičorečka no má vedený právě snad jeden, ten je na fakture…ale holky posilaly peníze na jiný účet…ten jim psala do zpráv
Chodily jim cizí faktury, faktury s částkou 0 kč
@Zumpa píše:
@berusa.m Já ji kdysi zahlédl někde v TV. Její vyjadřování bylo na úrovni vysloužilé cikánské štětky po lobotomii. Od také spodiny bych si nikdy nic na sebe nevzal, ani kdyby se to rok vyvařovalo rok v savu.
Nedokončila ani soukromou střední školu, proslavila se sexem v přímém přenosu a plastikami různých částí těla. Od ní se fakt žádného moudra nedočkáme.
Ale sebevědomí by mohla rozdávat, to se jí musí nechat.