Hlídá váš manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65508
18.11.11 21:43

Přijde mi divný jen „manžel hlídá“
vždyt to je jeho dítko…já mu ho taky nehlídám,když někam jde večer–ted nemyslím,když jde do práce.
Hlídá babička,kamarádka ale ne tatínek,ten se stará o své dítě
takže ano.....stará se večer,když někam jdu stejně jako já když jde on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
18.11.11 21:44
zuzouš píše:
Pohlídá, kdykoliv může a i když to nepotřebuju, tím myslím, že i když jsme všichni doma a já si jen chci v klidu uvařit, není problém. Přebalí, nasvačí, oblíkne, svlíkne, vykoupe, uloží, pohraje si, dokonalej chlap 8-) :-)

ale to jo o tom nemluvím, tohle je jasný ale myslím tím třeba víkendyvečer a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.11.11 21:45
Lesina píše:
Společné děti, společná péče. Neurážím svého muže tím, že bych ho považovala za méněcenného v péči o děti. ;)L.

skvěle napsáno, souhlasím .....jsou to přece i jeho děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 21:45

až budu mít dítě tak vám písnu jestli hlídá jen mě a nebo i dítě :huban:

• Citovat
  • Upravit
632
18.11.11 21:46
saracenka píše:
až budu mít dítě tak vám písnu jestli hlídá jen mě a nebo i dítě :huban:

jo vy ještě nemáte ani mimčo a už hlídá nooo tak to držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415

Tak já to taky četla, HLÍDÁ VÁS MANŽEL :-D

Takže jinak k hlídání dítěte :-D - jo, přes den, když je doma, tak jen phlásím, že někam musim a jdu. Jen si upřesní co a jak s malým a víc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332

mě to přijde, že jde spíše o žárlivost než o hlídání? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6

Když mu řeknu,že jdu tam a tam,tak mě nijak nehlída,ale když náhodou nespatří moje boty tak mi hned volá.

• Citovat
  • Upravit
632
18.11.11 21:47
Boriska píše:
mě to přijde, že jde spíše o žárlivost než o hlídání? :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.11.11 21:48
ivuss píše:
zuzouš píše:
Pohlídá, kdykoliv může a i když to nepotřebuju, tím myslím, že i když jsme všichni doma a já si jen chci v klidu uvařit, není problém. Přebalí, nasvačí, oblíkne, svlíkne, vykoupe, uloží, pohraje si, dokonalej chlap 8-) :-)
ale to jo o tom nemluvím, tohle je jasný ale myslím tím třeba víkendyvečer a tak

No však říkám, kdykoliv může :-) Takže i víkendy..teď už teda ne, ale ještě v létě, to jsem měla menší pupek, prázdniny jsem pojala tak, že se pak dlouho nikam nedostanu, takže to hlídal o sto péro a já lítala s kámoškama po chatách a vše v pohodě. Pravda, věnoval se jenom dceři, takže úklid šel stranou, ale co, já bych jeho povinnosti taky nezvládla na 100% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.11.11 21:48

Není u nás problém, vlastně se musíme s hlídáním spoléhat téměř jen na sebe. Máme u pc kalendář, tam si každý napíše, když něco má, tak to aspoň potom vidí černé na bílém. Samozřejmě se i pobavíme, kdo, kdy a kam. Chodím tak 3× do týdne, plavání, cvičení, kadeřnice atd. Je fakt, že většinou přes den. Večery ted býváme doma, ani jeden nemáme moc potřebu, když máme malé dítko teď někde trajdat. Vyhovuje nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.11.11 21:50
ivuss píše:
saracenka píše:
až budu mít dítě tak vám písnu jestli hlídá jen mě a nebo i dítě :huban:
jo vy ještě nemáte ani mimčo a už hlídá nooo tak to držím pěsti
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1032
18.11.11 21:52

Ano,přítel funguje v tomto stejně jako já.Zrovna zítra jdu na chlastačku s holkama z práce,asi po 2 měsícíh máme sraz.Přítel je dnes na noční a zítra měl jít taky,ale nejde,právě proto aby mohl hlídat a já mohla jít :srdce: Hlídá ochotně kdykoli i s ní sám jezdí třeba do bazénu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.11.11 21:53
ivuss píše:
Boriska píše:
mě to přijde, že jde spíše o žárlivost než o hlídání? :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

takže to je tvoje diskuse? :wink: a problém je tedy jinde, hm a jaké to bylo před dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13812
18.11.11 21:54

Když někam jdu a on je doma, tak hlídá. I přes den, když potřebuju zajít nakoupit nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí