Hlídač v Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12577
28.1.20 13:33
@Anonymní píše:
Nezávid zapšklá bábo, pointa prispevku je jinde, jestli ti to nedoslo, narozdíl od tebe si original dovolit můžu, jinak bych to nezminovala.

Zjevně si pointu nepochopila ty intoško, koukal na tebe, že vláčíš nákup v ruce, proč myslíš, že jsou tam asi koše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
28.1.20 13:38

Ale prdlajz. Ona cumela na neho (duvod si muzeme domyslet), on si vsiml, ze ho sleduje a pojal podezreni, ze ho ona sleduje proto, ze chce krast a ceka na prilezitost. Proto ji vice sledoval. Kdo vi, kdo s tim sledovanim opravdu zacal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
28.1.20 14:14

@cecetka jo je ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
28.1.20 14:18

Jen tak pro zajímavost…
Kdysi jsem známým, kteří se dostali do sr. ček, pomáhal sehnat nouzovku, aby měli aspoň nějaký příjem, na pozici strážného. Už řadu let platí docela přísné požadavky na práci v tomto podceňovaném zaměstnání, nějaké info jsou např. tady:

http://www.profesnikvalifikacestrazny.cz/…ace/strazny/

Dají se na netu najít i příklady testových otázek na netu, já tenkrát půjčoval od známého, který malou BA, kompletní učivo a můžu říct, že ve většině případů mají ti „debilní sekuriťáci“ vyšší IQ a vědomosti, než vypatlaná pipina se značkovou kabelkou, která jde do Lidlu seknout čokoládu za 10,–Kč… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39616
28.1.20 19:09
@cecetka píše:
Ale prdlajz. Ona cumela na neho (duvod si muzeme domyslet), on si vsiml, ze ho sleduje a pojal podezreni, ze ho ona sleduje proto, ze chce krast a ceka na prilezitost. Proto ji vice sledoval. Kdo vi, kdo s tim sledovanim opravdu zacal :mrgreen:

To bych tipovala taky, že tak mohlo být.

@bse.pedro Potvrzuji, dělala jsem to několik let, zkoušky jsme museli mít všichni, a to už dávno není o tom, že otvíráš nějakou závoru a vydáváš klíče či zvedáš telefony, a sakra běhání a všechny požární systémy a co dělat apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
28.1.20 19:17
@Žirafa 69 píše:
To bych tipovala taky, že tak mohlo být.@bse.pedro Potvrzuji, dělala jsem to několik let, zkoušky jsme museli mít všichni, a to už dávno není o tom, že otvíráš nějakou závoru a vydáváš klíče či zvedáš telefony, a sakra běhání a všechny požární systémy a co dělat apod.

Jen jestli nekecáš… Beztak jsi jen pobíhala po place a obtěžovala chlapy tím, že jsi na ně furt zírala… 8o :roll: 8) A ještě k tomu spousta peněz na výplatě za nic… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39616
28.1.20 21:19
@bse.pedro píše:
Jen jestli nekecáš… Beztak jsi jen pobíhala po place a obtěžovala chlapy tím, že jsi na ně furt zírala… 8o :roll: 8) A ještě k tomu spousta peněz na výplatě za nic… :nevim: 8)

http://smileys.cz/…s-cz-243.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
28.1.20 21:34
@Žirafa 69 píše:
http://smileys.cz/…s-cz-243.gif

To jako že se stydíš, když jsem tě takto odhalil… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39616
28.1.20 21:37
@bse.pedro píše:
To jako že se stydíš, když jsem tě takto odhalil… :nevim: 8)

Ne, kroutím hlavou nad tím, co jsi to vyplodil. Koukej pořádně (dýl, smajlík je pohyblivej). Já doufám, že to byl jen blbej vtip. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
28.1.20 21:43
@Žirafa 69 píše:
Ne, kroutím hlavou nad tím, co jsi to vyplodil. Koukej pořádně. Já doufám, že to byl jen blbej vtip. :think:

Znám pár lidí od agentur a vím, že si žijou jako prasata v žitě… Už cca před pěti lety měli klidně 15000,– čistého, když udělali 25 směn /12ti hodinových/… A teď už je to určitě aspoň o litr víc… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová