Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na mě se taky jednou přilepil hlídač v Lidlu. Hledala jsem něco, co bylo akorát v akci a nějak se nedařilo. Tak jsem asi tím svým pobíháním vzbudila zájem. Tak jsem se jej slušně optala, že když za mnou tak chodí, tak ať mi poradí, že nemohu najít to a to.
A byl klid.
Párkrát se mi stalo, že mě takhle „stalkoval“ hlídač například v drogerii. I přes čisté svědomí jsem se na nákup vykašlala a nic nekoupila. Bylo mi to nepříjemné.
Jo a ve značkovém oblečení nechodím.
@gabbana píše:
Ano, obtezuje me tim. Takze podam stiznost. Ostatne stejne to nebude mit dlouhy trvani, takovy sasci tam dlouho nevydrzi
Prosím tě, vždyť ti to dělá dobře, že na tebe čučí, tak nedělej.
Za mnou taky takhle jeden sekuritak v Lidlu chodil.. Tak jsem ze ho zeptala, co potrebuje. Rikal, ze nic, ze se akorat strasne nudi, tak jsme si povykladali, cosi mi doporucil, at koupim, ze je to strasne dobry a sla jsem. Moc mily pan. Se ho taky zeptej a dozvis se, o co mu jde.
A máš i takovou tu vyšpulenou pusu, umělý drápy a řasy jako vometáky? ![]()
Protože jestli ne, tak je ti VITONKA k prdu.. ![]()
@gabbana píše:
Asi měsíc je u nás v Lidlu nový hlídač. Nějaký mladší a asi značně retardovaný. Chapu sice, ze tohle muze dělat jen úplný trotl, ale nějaká sebereflexe ne? Furt na me cumi. To jsem nikdy nezazila a je mi to neskutečné neprijemne. Chodí pořad mezi regály a jak tam přijdu ja, furt na me zíra, otáčí se a ja nevim co ještě. Ještě jednou se to stane a asi mu pekne vynadam nebo nevim. Co má co zrovna na MĚ zirat? At si radsi hledí mistnich socek. Pro upřesnění, ze fakt nejsem někdo, kdo chodí a vypada ze jde krást, jsem docela výrazná, chodim vždy ve značkovem, drahé kabelky, skvele upravena, tak proč na me cumi? Si mysli ze si do toho Vuittona něco narvu? Nebo cumi proto, ze to je úchyl? Takhle nevybirave sledování fakt ne. Už tam i nerada chodim, doufám, ze brzy vyleti. Jinak vždy jdu jen pro par věci, tak nákup mám v ruce, nebo dávám do sacku. To dělám spoustu let. Ty kravsky velke tahaci kosiky po zemi používat nehodlam, když neumí mít kosiky do ruky.
Třeba poznal že tvůj Vuitton je fake a chce Ti to říci.. a zjevně dělá svoji práci dobře, že mu vadí, že nosíš nákup v ruce, od toho jsou koše beruško.
@lilith1 píše:
Třeba poznal že tvůj Vuitton je fake a chce Ti to říci.. a zjevně dělá svoji práci dobře, že mu vadí, že nosíš nákup v ruce, od toho jsou koše beruško.
Nezávid zapšklá bábo, pointa prispevku je jinde, jestli ti to nedoslo, narozdíl od tebe si original dovolit můžu, jinak bych to nezminovala.
@Anonymní píše:
Nezávid zapšklá bábo, pointa prispevku je jinde, jestli ti to nedoslo, narozdíl od tebe si original dovolit můžu, jinak bych to nezminovala.
Jezis, ty tady pusobis tak sympaticky, mile a inteligentne, ze nechapu, proc te ten hloupy hlidac podezriva, ze chces neco ukrast… ![]()
Pracuji brigádně v hypermarketu při rodičáku ( nikoliv jako ochranka, ale v provozu) a musím potvrdit, že kradou ti, co by to do nich člověk vůbec neřekl. Takže zřejmě ochranka měla podezření po zkušenostech. Lidé, co chodí krást, a jsou to většinou gangy, nevypadají vůbec, jako socky, ale jsou značkově oblečené. Řádně upravené. Ženy pěstěné pomalu, jako Barbie.
Stěžovat si můžeš, ale je to zbytečný, stejně Ti odepíšou něco v tom smyslu, že security konal pouze svou práci…
Kdyz jdu nakupovat, tak nakupuji a nesleduji, jestli me nekdo sleduje ![]()
@KatusinkaMala píše:
Vsadim botu, že je to ta s tou schránkou dole
S jakou schrankou? Unikla mi nejaka vtipna diskuse? ![]()
@cecetka no a jaká
,ale za boha to nemužu najít, ale jednalo se o to, že paní sousedé vyměnili schránku. Sousedi si vzali kaslík nahoře a na paní sůstal úúúúplně dole a musela se ohýbat. No kauza jak blázen ![]()