Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak teda já hlídám 3 leťáka sousedce o víkendu a jsme domluvené za so-ne 500 kč ale celý den, fakt je ten, že to je málo, ale je moc hodný a mně to pomůže, dělám, to dobrovolně. Takže já bych se s kamarádkou dohodla spíš na měsíční taxe, sama asi víš kolik dní budeš potřebovat hlídání a určitě se nějak domluvíte. ![]()
@sicilka Joo, takhle sousedce je asi něco jinýho:). Tu možnost ale nemám. Mno, dnes jsem odepsala na dva inzeráty. Tak jedna je schopná klesnout na 90 na hodinu:(. Pořád hodně, když si spočítám ty hodiny. A to je mamka s dítětem. Budu hledat dál, nějak to vyřešit musím, protože patřím do skupiny lidí, kterým jen tak soc. nic nedá ![]()
Takovou, aby mi zbyly nějaké peníze na jídlo:D. Ještě budu kontaktovat soukromou školku, zda by šel indivindi plán a cena ![]()
Zkus si spočítat kolik hodláš měsíčně investovat a dej nabídku, určo se někdo nejde. na hodinu by jsi měla platit jen individuální to znamená občasné hlídání, ale pokud jde o pravidelné, šla bych do měsíční ceny. jen můj názor.
@sicilka To jsem si taky právě myslela. A i jsem to tak nabídla té paní z inzerátu. ale stejně to počítá na hodiny. Ono jasně, když si vezmu, že při paušálním poplatku se to rozpočítá, pak to dá nic moc sumu na hodinu:(…
Paní bych dala za příklad školné ve školce, já mám soukromou, kde platíme 600 měsíčně plus 630 strava 3× takže asi tak nějak. pokud nechce, její chyba a asi jí nejde o dítě ale jen o peníze, takové bych dítě nesvěřila.
Ta známá co jí hlídám syna o víkendu dává hlídat toho klučinu přes týden od 7.30 do 18.00 a platí 250 kč denně.
Je to možné, ale já bych nevěšela hlavu, kaŽDÁ NABÍDKA MÁ SVÉHO POPTÁVAJÍCÍHO, PŘEJI TI ABY JSI našla dobrou hlídací tetu a mohla v klidu pracovat. hodně sil ![]()
@sicilka píše:
Paní bych dala za příklad školné ve školce, já mám soukromou, kde platíme 600 měsíčně plus 630 strava 3× takže asi tak nějak. pokud nechce, její chyba a asi jí nejde o dítě ale jen o peníze, takové bych dítě nesvěřila.
To ale asi nebude v Praze, že?
a vo tom to je
Já nyní volala do jedné soukromé školky a jen za 2 dny v týdnu chtějí 7500 za měsíc.. Masakr:D. Paní mi zatím odmítají, že hlídají na všechny dny v týdnu:(