Hlidani psu doma a dovolena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
10.8.20 22:35
@Anonymní píše:
Tak on jaksi neni problem v pohlidani, to me fakt poucovat nemusite, kdyz nebude hlidani hold se nepojede, nebo se vezmou s sebou.
Samozrejme lepsi kdyby je nekdo hlidal. Ona je zase ohlida, ale ja jen nepreziju podruhe navrat domů :zed:
Jako čekala jsem, že nám dum vratí uklizenej aspon trochu. Chápu, že mi hlidali psy, ale to bylo moc. Po 13ti hod..jizde jsem jeste drhla dům.
Tyden nesahli na lux ani mop, pavuciny vsude, smrad, upatlana myčka, lednice, no muzu pokracovat. Jenze nic rict nemuzu no, je mi to blbý. Na druhou stranu si myslim, ze meli tyden dovoleny, pobyt zdarma, ale mladí to asi berou jinak no.

Ale můžeš říct. Válet se v cizí posteli a dělat bordel snad není něco, o čem se nesmí mluvit. HolT se budeš muset ozvat. Já bych řvala a víckrát by mi práh nepřekročili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.20 22:36
@Anonymní píše:
@Russet tak sehnat ubytko se psama problem nebyl ;) to byla varianta c.1. Dnes jsou psum velmi otevreni… ale mam soudnost a brat si psy, kde jsem nikdy nebyla a je tam 40ve stinu se mi nechtelo
Ale ona nejspis myslela psi hotel na hlidani

Zapátrala bych po někom z rodiny či přátel, kdo by mohl.
Docela se teda divím, že jste netušili, že manžela ségra je taková bordelářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.20 22:38
@Anonymní píše:
@Russet tak sehnat ubytko se psama problem nebyl ;) to byla varianta c.1. Dnes jsou psum velmi otevreni… ale mam soudnost a brat si psy, kde jsem nikdy nebyla a je tam 40ve stinu se mi nechtelo
Ale ona nejspis myslela psi hotel na hlidani

Ano. Ke gaučákům do 5 kil. Ale kde chceš nocovat se dvěma takovými psy? Venčit je budeš před hotelem? Ještě tak na horské chajdě. Ale ne v penzionu někde v turistické oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
10.8.20 22:45
@Anonymní píše:
@Uslava ja se psum venuji dostatecne. Venuji se kynologii a taky jsou to gaučáci… ale nejsem az takovy blazen, abych kvuli psum aspon 1× za rok bez nich nevyrazila na dovču. :mavam: jen se poptávám jaké jsou moznosti hlidani ;)

A to je nemůže přijít nakrmit nějaký soused? U nás se to takhle dělalo a dělá.
Soused přijde dá psům vodu, nakrmí je (jídlo je na přístupném místě a nebo ho má u sebe soused, tedy do domů neleze). příp. ještě nakrmí i další živé tvory a zalíje zahradu.
Psi mají přítomnost člověka, jen nějakou dobu nebudou v domě, ale venku a to si myslím přežijou.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
10.8.20 22:48
@Russet píše:
Ano. Ke gaučákům do 5 kil. Ale kde chceš nocovat se dvěma takovými psy? Venčit je budeš před hotelem? Ještě tak na horské chajdě. Ale ne v penzionu někde v turistické oblasti.

Když ty jsi to ještě nezkoušela, tak to neznamená že je to blbost. Chodíš někdy na výstavy psů příp. na zkoušky psů? To by jsi hned zjistila kolik lidí je z druhé strany republiky ne-li z jiné země a bydlí se psy v hotelů a to jsou klidně hotely v městě a ne horské chaty

• Citovat
  • Upravit
53518
10.8.20 22:57
@smajlik345 píše:
Když ty jsi to ještě nezkoušela, tak to neznamená že je to blbost. Chodíš někdy na výstavy psů příp. na zkoušky psů? To by jsi hned zjistila kolik lidí je z druhé strany republiky ne-li z jiné země a bydlí se psy v hotelů a to jsou klidně hotely v městě a ne horské chaty

U nás je výstava psů ve vedlejším městě. Lidi stanují u výstaviště. Jestli někdo spí za 3 litry ve Zlatém kohoutovi a venčí psy na Staroměstském náměstí, to fakt netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
10.8.20 23:04
@Russet píše:
U nás je výstava psů ve vedlejším městě. Lidi stanují u výstaviště. Jestli někdo spí za 3 litry ve Zlatém kohoutovi a venčí psy na Staroměstském náměstí, to fakt netuším.

Tak jak je na tom Praha to nevím, ale Brno a Ostrava s ubytováním psů nemají problém

• Citovat
  • Upravit
53518
10.8.20 23:07
@smajlik345 píše:
Tak jak je na tom Praha to nevím, ale Brno a Ostrava s ubytováním psů nemají problém

Staroměstské náměstí není jen v Praze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.8.20 00:29

Psa zatim nemame, mame kocku a ta jde do starehp bytu, kde jsou casto prarodice a nebo se tam dvakrat denne nekdo stavi. Ale chapu kocka ta da tri dny bez cloveka v pohpde. K sobe do domu bych bez sebe nebo manzela nepustila ani svoje nejblizsi, natoz treba sousedy. Kamaradka ma dva bernardyny a kdyz leti za pritelem, tak je nechava na farme, parkrat byly v hotelu a permanetne zavreni v kleci.. ale vyjde to za ten tyden finacne dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.8.20 02:40
@Anonymní píše:
Tak on jaksi neni problem v pohlidani, to me fakt poucovat nemusite, kdyz nebude hlidani hold se nepojede, nebo se vezmou s sebou.
Samozrejme lepsi kdyby je nekdo hlidal. Ona je zase ohlida, ale ja jen nepreziju podruhe navrat domů :zed:
Jako čekala jsem, že nám dum vratí uklizenej aspon trochu. Chápu, že mi hlidali psy, ale to bylo moc. Po 13ti hod..jizde jsem jeste drhla dům.
Tyden nesahli na lux ani mop, pavuciny vsude, smrad, upatlana myčka, lednice, no muzu pokracovat. Jenze nic rict nemuzu no, je mi to blbý. Na druhou stranu si myslim, ze meli tyden dovoleny, pobyt zdarma, ale mladí to asi berou jinak no.

A na cem jste se domluvili? Jako pri hlidani psu (coz za me je spis sluzba majiteli a ne mne, ikdyz to mam mit jako „dovolenou“) bych barak nikomu nesurovala. Takze resit chlupy a pavuciny mi prijde zbytecna hysterie, pokud to nebylo predem domluvene a placene. Ale nechat tam svuj bordel je humus. To bych holce teda vmetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
11.8.20 07:07

@zrnko souhlas bezny uklid bych necekala. Uklid bordelu po sobe ano a rozhodne bych ji to rekla.
Zase takove prace s hlidanim nemela, kdyz je ani nechodila vencit… to uz by v tom psim hotelu meli snad lepsi. Taky zakladatelka psala neco o penezich co zmizely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
11.8.20 08:05

My dáváme hlídat k našim. Máme ale jednoho francouzského buldočka, takže chápu, že dva ovčáky udáte hůř. Dala bych do psího hotelu nebo si dala ten inzerát. Já jsem například ve skupině na facebooku, kde si takhle majitelé fr. buldočků vypomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
11.8.20 09:29

Že týden neuklidili (vysavač, lednice, chlupy od psu atd.) bych buď v pohodě přežila a byla velmi vděčná, že můžu jet na dovolenou - nebo jim řekla, že příště ať udělají jednou za týden nějaké konkrétní domácí práce.

Ale upřímně - s dvěma velkými - z toho jedním nesnášenlivým psem - budete mít velký problém jet na dovolenou do dobrého hotelu. Nikdo nestojí o to, aby váš pes zaútočil na bezproblémovou čivavu jineho hosta. A že teda jsme toho projeli hodně, ale s dvěma takhle velkýma psama jsme neviděli nikde nikoho. Max. vychovaní, menší pejsci. A i tak měli vlastní pláž atd. Ale ve většině 5* psi neexistují…Takže já bych byla vděčná, že nějaké hlídání mám. Nebo zkusit ten psí hotel, ale nevím zda tam vezmou i problémového psa. Určitě to vyjde mnohem, mnohem dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
11.8.20 10:18

Za týden byly všude pavučiny?
Tak já nevím…
Já jezdím na dovolenou obvykle se psy nebo s tím méně problémovým ze dvou, co mám. Druhého hlídají rodiče u nich doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.22 11:30

Ahoj, já jsem takhle našla hlídání pro svýho pejska na ***s. Je tam seznam hlídačů, kde si sami vyberete. S holčinou jsme se potkaly než jsme odjeli na dovolenou a všechno bylo v poho. Hlídala nám týden Bruna u sebe doma. Tak můžete vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová