Neuhrazená zásilka

6945
10.8.20 22:04

Neuhrazens zásilka

Dobrý den, nevšimla jsem si emailu, že po mě chtějí uhradit poštovné z nevyzvednute zásilky. Chtějí to předat inkasní společnosti. Jsem blbka, na tem druhý e-mail často nechodím, až teď, upozorňovali mě 4.8. k uhrazení, čas uhrazení 7 dnů. Ale to jsem trošku prosvihla. Zítra tam pro jistotu zavolám, a zkusím se s nimi domluvit, i kdybych měla zaplatit o něco víc. Ach jo, opravdu se bojím, předání inkasní společnosti. Peníze být ne tolik, ale na uhrazení částky mám. Co byste na mém místě dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35763
10.8.20 22:07

Zavolala bych tam, nasypala si popel na hlavu a obratem to zaplatila. Mail si přesměruj ať ti chodí na ten, který používáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
10.8.20 22:14
@tumpach píše:
Dobrý den, nevšimla jsem si emailu, že po mě chtějí uhradit poštovné z nevyzvednute zásilky. Chtějí to předat inkasní společnosti. Jsem blbka, na tem druhý e-mail často nechodím, až teď, upozorňovali mě 4.8. k uhrazení, čas uhrazení 7 dnů. Ale to jsem trošku prosvihla. Zítra tam pro jistotu zavolám, a zkusím se s nimi domluvit, i kdybych měla zaplatit o něco víc. Ach jo, opravdu se bojím, předání inkasní společnosti. Peníze být ne tolik, ale na uhrazení částky mám. Co byste na mém místě dělali vy?

zavolej tam, omluv se, pokud zásilku opravdu chceš, tak se s nimi domluv na dalším poslání a zaplacení předem a pokud ji nechceš, tak se s nimi domluv na úhradě poštovného. To se prostě občas stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová