Neuhrazená zásilka
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neuhrazens zásilka
Dobrý den, nevšimla jsem si emailu, že po mě chtějí uhradit poštovné z nevyzvednute zásilky. Chtějí to předat inkasní společnosti. Jsem blbka, na tem druhý e-mail často nechodím, až teď, upozorňovali mě 4.8. k uhrazení, čas uhrazení 7 dnů. Ale to jsem trošku prosvihla. Zítra tam pro jistotu zavolám, a zkusím se s nimi domluvit, i kdybych měla zaplatit o něco víc. Ach jo, opravdu se bojím, předání inkasní společnosti. Peníze být ne tolik, ale na uhrazení částky mám. Co byste na mém místě dělali vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Zavolala bych tam, nasypala si popel na hlavu a obratem to zaplatila. Mail si přesměruj ať ti chodí na ten, který používáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@tumpach píše:
Dobrý den, nevšimla jsem si emailu, že po mě chtějí uhradit poštovné z nevyzvednute zásilky. Chtějí to předat inkasní společnosti. Jsem blbka, na tem druhý e-mail často nechodím, až teď, upozorňovali mě 4.8. k uhrazení, čas uhrazení 7 dnů. Ale to jsem trošku prosvihla. Zítra tam pro jistotu zavolám, a zkusím se s nimi domluvit, i kdybych měla zaplatit o něco víc. Ach jo, opravdu se bojím, předání inkasní společnosti. Peníze být ne tolik, ale na uhrazení částky mám. Co byste na mém místě dělali vy?
zavolej tam, omluv se, pokud zásilku opravdu chceš, tak se s nimi domluv na dalším poslání a zaplacení předem a pokud ji nechceš, tak se s nimi domluv na úhradě poštovného. To se prostě občas stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@tumpach To je
zvláštní postup. To jsem nikdy nezažila. Co to bylo za eshop?
Ja zatím vždy všechno vyzvedla, tak nevím. Ale tohle je zajímavý
přístup… Co kdyby na Tebe objednal někdo něco bez tvého vědomí?
Vždyť nemají ani tvé náležitosti jako RC atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přes co poslat levně větší zásilku?
- Aliexpress - zásilky leží někde v celním skladu
- Nevyzvednutá zásilka - co hrozí ?
- Tesco zásilka -za jak dlouho přijde zboží, kvalita
- Kontrola zásilky před zaplacením dobírky
- Sephora - poškozená zásilka
- Vyměřovací pošta - zásilka z Číny