Hmotná nouze 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.7.17 13:37
@Mialize píše:
@hudečice
Ted jsem dokončila hovor s právníkem. Rikal ze nemůžou protoze sousedi jim potvrdili ze opravdu tu neni casto obcas i jednou za mesic.

I tak ale nejsi brána jako samoživitelka, ale žena, která má pracujícího přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:39

@Markéta80
Ale však píšu ze nejezdí nejsme spolu tak dlouho a nekdy přijede i jednou za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.7.17 13:39
@Mialize píše:
@Doe_Jane
Jezdi ale na víkend jednou za měsíc a přijede obcas v nedeli a v pondělí ráno odjede

Je to otec ditete?
Prispiva na domacnost?

Příspěvek upraven 11.07.17 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:42

:zed: tak za prve si nestěžuji za druhe ptala jsem se jak se k tomu mam postavit kdyz takhle jednala s mou dcerou. Chtela jsem jenom poradit a ne aby me hned nekdo napadal. Delala sem od mateřské az doteď vyhodili me kvuli nemoci me dcery tak jsem tam jit musela kdyz s přítelem nejsme spolu dlouho a vídáme se tak malo tezko mu reknu poradne se neznáme ale naval penize fakt diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:43

@mroe
Ne není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16189
11.7.17 13:43

@Mialize A co alimenty na dceru? Zažádat o zvýšení vzhledem ke špatnému zdravotnímu stavu dítěte, vyžadujícímu vyšší výdaje (např. na hlídání nemocného díěte)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:44

@kdochcekam do prace nastupuji 1 zari. S tim problem nemám jit pracovat pouze jsem se ptala na jednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:45

@zrcadlo uz je v soudním jednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

@Mialize To tvoje povídání působí strašně nevěrohodně a mám z něj pocit, že zkoušíš tady, jaké trhliny by mohlo mít. Ty rozpory s tím víkendem…No nic. Prostě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495

A co jít třeba do práce? :roll:
Ty potřebuješ dávky, tak je jasný, že by jsi měla trochu spolupracovat. A je dobře, že si to takto prověřují. ;)

Načapala ti tam chlapa? Aha, takže asi nebudeš samoživitelka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@Mialize píše: :zed: tak za prve si nestěžuji za druhe ptala jsem se jak se k tomu mam postavit kdyz takhle jednala s mou dcerou. Chtela jsem jenom poradit a ne aby me hned nekdo napadal. Delala sem od mateřské az doteď vyhodili me kvuli nemoci me dcery tak jsem tam jit musela kdyz s přítelem nejsme spolu dlouho a vídáme se tak malo tezko mu reknu poradne se neznáme ale naval penize fakt diky za rady

no tak, přece tě nerozhodíme tady my, na úřadě musí být protivnější nebo ne??
já to chápu že od něho nechceš peníze ale úřednice to vidí jinak, ale máš nárok na vyšší alimenty od tatínka dcery..

• Citovat
  • Upravit
@Mialize píše:
tezko mu reknu poradne se neznáme ale naval penize fakt diky za rady

Takže on u tebe je úplně grátis? Jakože ty ho živíš, zadarmo necháváš přespávat? Nebo on si k tobě doveze jídlo jen pro něj a máte spolu akorát sex a on spaní zadara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
11.7.17 13:47
@Doe_Jane píše:
no tak, přece tě nerozhodíme tady my, na úřadě musí být protivnější nebo ne??
já to chápu že od něho nechceš peníze ale úřednice to vidí jinak, ale máš nárok na vyšší alimenty od tatínka dcery..
:palec:

Teď čtu, že to není otec malé… Ale i tak je to jedno… Když tam chlapa má, tak by jí měl něco přispívat on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.7.17 13:47

@hudečice A ty s přítelem kterého znas par mesicu rekneš si o penize hm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.17 13:49
@Mialize píše:
@hudečice A ty s přítelem kterého znas par mesicu rekneš si o penize hm

Tak po pár měsících - už v prvním, kdy jsme se setkávali na víkendy jsme si stanovili kdo co koupí na snídani, co se uvaří, a bavili jsme se o penězích, kam se podíváme, kdo se jak bude podílet finančně na výletech, atd a né, že chlap bude přijíždět ke mě na noc/dvě a já ho budu živit, platit mu snídaně, obědy, večeře, výlety… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí